Proto je doporučeno používat kromě jména i příjmení.
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Dostalo mě, že v tuto chvíli jsou ve hře 4 postavy, které mají nějaké příjmení přímo ve jménu postavy. Zbylých dvanáct to netrápí (i když třeba příjmení mají, ale ne v názvu postavy).

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Pavel Urban
Malý překlep - místo textového makra vyskočilo Vyvolej bytost 0. Následné prohrání souboje vůlí a reakce kolemstojících - na ubohou myš se vyřítil Svačinka, nedaleký bojový mág se začal boostovat a situaci vyřešil nedaleko sedící host, který myš bez váhání zašlápl, než se na ní sneslo IGMS nebo něco podobného.
(mám pouze z doslechu - já přemýšlel nad úplně jinými věcmi a s postavou už byl úplně jinde, když mi došlo, že právě přestala hrát bojová hudba).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Jistý gigantický škorpion, který se v domění chutného trpasličího sousta v konzervě, pláhočil za mnou přes 4 lokace , na což zabil s lehkostí sobě vlastní dva strážné, o kterých jsem měl zdání epické dokonalosti a tak nechal mamonín od pouště nechráněný.
...tomu se říká masakr.. ještě štěstí, že neproběhl až do města...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rytíř, co společně s ostatníma hostama koukal na rytíře, aneb hledání zrcadla v hospodě U Zdi - teda ono to pobavilo hlavně Lizarda...
//EDIT Naylun: Mě zas pobavilo, jak rychle umí tvoje postava utíkat
EDIT po Naylunovi: Až se ji zvedal prach za patama
to určitě ten jezdec nečekal
//EDIT Naylun: Mě zas pobavilo, jak rychle umí tvoje postava utíkat
EDIT po Naylunovi: Až se ji zvedal prach za patama
Naposledy upravil(a) zuzuPD dne 28. 7. 2010 23.29, celkem upraveno 1 x.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
tohle mě potkalo taky...A bylo to s Grugem nebo Grog(takže tebou, aspoň myslím ▲▲) A mám i screeny :DAkruo píše:Jistý gigantický škorpion, který se v domění chutného trpasličího sousta v konzervě, pláhočil za mnou přes 4 lokace , na což zabil s lehkostí sobě vlastní dva strážné, o kterých jsem měl zdání epické dokonalosti a tak nechal mamonín od pouště nechráněný.
![]()
![]()
:-D pošli, nepamatuju se.. ale je to možnéSkurkaa píše:tohle mě potkalo taky...A bylo to s Grugem nebo Grog(takže tebou, aspoň myslím ▲▲) A mám i screeny :DAkruo píše:Jistý gigantický škorpion, který se v domění chutného trpasličího sousta v konzervě, pláhočil za mnou přes 4 lokace , na což zabil s lehkostí sobě vlastní dva strážné, o kterých jsem měl zdání epické dokonalosti a tak nechal mamonín od pouště nechráněný.
![]()
![]()
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
1. Reakce postav na naolejovanou Nicky
2. Overpowered Gnoll
3. Kráva
4. Moje hůlka strachu vzbuzující v řadách nepřátel posvátnou úctu :D
5. Prostý odchod zpět do Drehanu
6. IGMS fail ;)
7. Šílený sebevražedný Gnoll
A určitě je toho mnohem víc, jen si teď už prostě nevzpomenu :))
2. Overpowered Gnoll
3. Kráva
4. Moje hůlka strachu vzbuzující v řadách nepřátel posvátnou úctu :D
5. Prostý odchod zpět do Drehanu
6. IGMS fail ;)
7. Šílený sebevražedný Gnoll
A určitě je toho mnohem víc, jen si teď už prostě nevzpomenu :))
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
Gnoll! 
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Připíchl jsem i toho overpowered gnolla, ale ten na to nějak nedbal a vesele mi sebral 5k xp, když moje kopí leželo zabodlý v zemi a já byl bezbranej :Dcybermisa píše:Pak bylo velmi pekne pripichnuti k zemi jisteho otravneho gnolliho maga jistou okridlenou ve chvili, kdy magovi dosla kouzla …
No a ta kráva... je to už ohraný, ale nemohl jsem si to odpustit a zahrát to tak, jak to bylo zahráno :D
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
Pavel Urban
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
Ta byla od srdceJon píše:Modlitba Hrebogova válečníka nad jistým raněným paladinem:
"Hrebogu, můj pane, posílej mu propříště do cesty slabší nepřátele, ať si připadá užitečný, a my ho nemusíme věčně tahat na nosítkách"
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý