Info - Pravidla fóra

Co je potřeba vědět. Prosím čtěte.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Zamčeno
Naylun
Příspěvky: 3275
Registrován: 16. 5. 2008 20.54
Bydliště: Neverland

Info - Pravidla fóra

Příspěvek od Naylun »

"Antiflamové" pravidlo fóra

Od této chvíle se z fora budou ihned a bez upozornění odstraňovat příspěvky, které obsahují sprosté a pohoršující výrazy (včetně částečně vyhvězdičkovaných), nebo příspěvky s osobními útoky, posměšky, provokacemi nebo jiným negativně emocionálním podtextem namířeným jako útok proti druhým osobám. Smazání mohou provádět všichni moderátoři, a to bez upozornění. To je pouze dobrovolné a může proběhnout např. formou PM autorovi s kopií jeho příspěvku a návrhem úprav. Příspěvky je dobré mazat ihned, aby měly co nejmenší efekt. Alternativou k smazání celého příspěvku je také pouhé nahrazení veškerého textu příspěvku červeně zvýrazeněným varováním. Jinak pokud si někdo nedá říct a bude ve velké míře posílat příspěvky na smazání, bude zváženo udělení BANu na fórum.

Cílem těchto pravidel je udržet komunikaci na foru v mantinelech slušnosti a konstruktivní diskuze, a tedy odstranit nadávky, výsměch a útoky. A naopak cílem rozhodně není umlčet kritiku a nesouhlas s týmem, rádci či kýmkoli jiným. Jakékoli postřehy včetně konstruktivní kritiky a návrhů na zlepšení uvítáme a budeme se na ně snažit odpovídat, samozřejmě s ohledem na vlastní časové možnosti.

Toto pravidlo nebude aplikováno zpětně na příspěvky vzniké před zavedením pravidla.

Na tomto pravidle se shodli v současné době aktivní členové týmu a může být kdykoli změněno tak, aby lépe dosahovalo svého cíle.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Zamčeno