Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky společníkům, zuzu i Pavlovi... i přes překážky temných bohů se podařilo dostat na místo a získat, co se chtělo. Je pěkné, jak se prolíná AQ s DM Q - a jdou proti sobě
A oba jste mě pěkně vtáhli
Škoda jen, že se zase musel obětovat, když už bylo jasné, že to někoho musí sežrat... dokonce se to pokoušel bouchat
EDIT: Zase na druhé straně děkuju brašské sounáležitosti a obětavosti, která mi umožnila dohru a zmírnila následky...

Škoda jen, že se zase musel obětovat, když už bylo jasné, že to někoho musí sežrat... dokonce se to pokoušel bouchat

EDIT: Zase na druhé straně děkuju brašské sounáležitosti a obětavosti, která mi umožnila dohru a zmírnila následky...
Naposledy upravil(a) Aefar dne 20. 9. 2010 23.28, celkem upraveno 3 x.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky Skyře i Romě za přijetí pozvánky na výlet. Škoda že to pak Romě asi spadlo, přišla o zajímavé vyprávění. :(
A samozřejmě dík Clair, která to „táhla“.
A samozřejmě dík Clair, která to „táhla“.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
Díky moc Eneskovi za Azraela a Velkou pouť do Hagu!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Taky díky za atmošku, hlavně jedné nejmenované kněžce. ;-) Zúčastnění vědí.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…