hemendo píše:Dostalo mne jak si strážný prohlédne těch 40 lidí co se přišlo podívat na soud, na jednoho ukáže aby ho zatkli na dva aby je vyvedli z místnosti a při optání proč odpoví "Protože máš černou auru, protože máš tmavě šedou auru."
By mě zajímalo odkdy je aura okem viditelná věc. :) Asi to poznal ze způsobu, jakým jsme si sedali... ;)
Mithalirští jsou paladiné, jak každý ví. A stejně jako kněží, dokáží i paladiné vidět auru.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
hemendo píše:Dostalo mne jak si strážný prohlédne těch 40 lidí co se přišlo podívat na soud, na jednoho ukáže aby ho zatkli na dva aby je vyvedli z místnosti a při optání proč odpoví "Protože máš černou auru, protože máš tmavě šedou auru."
By mě zajímalo odkdy je aura okem viditelná věc. :) Asi to poznal ze způsobu, jakým jsme si sedali... ;)
Mithalirští jsou paladiné, jak každý ví. A stejně jako kněží, dokáží i paladiné vidět auru.
mě se líbí že se díky EQ stává aura věcí, s kterou se dá krásně obchodovat. Trošku si jí koupíš, prodáš...
Tell
A: // sem zabil kočku jak ji mám stáhnout?
B: // proboha kočku?
A: // no jo sem měl na ni chuť :o)
B: //*koulí očima, protáčí panenky*
B: // kočka je přeci mazlík
zlaticko71 píše:Tell
Nejlepší kočky mazlíci jsou v divočině,hlavně ty pruhované.Ať se na ně koukne tam.
zlaticko71 píše:Tell
A pak se hraci divi, proc ze ma jejich postava spatnou auru … Ono zabijet a stahovat neci kocku je preci normalni ne?
Roma píše:Kdyby jen jedna... Nicméně na tom že chuďas zabil a sežral toulavou kočku by nemělo být nic, co by auru zhoršovalo... Jenže ono je to modrý NPC
Roma píše:Kdyby jen jedna... Nicméně na tom že chuďas zabil a sežral toulavou kočku by nemělo být nic, co by auru zhoršovalo... Jenže ono je to modrý NPC
Jak vis ze to je toulava kocka a Nargienova Micinka?
No jo... Ale na to by se dalo namítnout, že Nargienova Micinka to být nemůže, protože tu jeho vypasenou kočku snědli už minulý týden. A na to by se zase dalo namítnout že …. A tak dále /.-)