omluva GM

Moderátoři: World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
emko
Příspěvky: 9
Registrován: 29. 10. 2010 22.40
Bydliště: Scotland, Angus

omluva GM

Příspěvek od emko »

Zdravim a pozdravuji,

psal jsem na pj link hned jak se to stalo, psal jsem i email GM, lae radeji píšu i tady.

Vážení GM,

tímto se velice a upřímně omlouvám za politovaní hodnou situaci, jenž se mi stala v pátek 29.10.2010 zhruba v 19:30 českého času. Hraji za postavu půlork Těžký Uder a omylem při čekani na lod a z Tirianu do Mamonína jsem při klikani na posavu kapitána Plavena na něj neštastnou náhodou zautočil. Byl to omyl a překlik, nechtel jsem to udelat. Chtel jsem se podívat na jeho obrazek a precist si poipsek u postavy a nedopatrením jsem klikl nejak na zautočit.Moc me tato vznikla situace mrzi a raději hned o ní informuji. Snažím se být dobrým hračem a ne kazaitelem hry,a už vubec ne utočnikem na Cizi Postavy. Jeste jednou se velmi omlouvam a doufam, že nebudu nijak težce sankcionovan, nebyl to umysl, jen došlo k chybě, přiznavam ze z me starny. Prosim odepiste, co se bude dit dal, popripadne jak toto nedopatření mohu odčinit.


Dekuji za odpoved, s přanim hodne dobrých her


Matěj Pávek, DiS.
Scotland
cybermisa
Příspěvky: 6118
Registrován: 20. 2. 2006 2.46

Příspěvek od cybermisa »

Pokud slo o prekliknuti a vylozene nedorozumeni, pak to neni zadny problem - dulezite je, ze jsi DM tym informoval a vcas vse vysvetlil. Jen priste prosim pouzij PM - tato cast fora slouzi k hlaseni chyb ve hre.
magnumik
Příspěvky: 1700
Registrován: 1. 12. 2006 1.10
Bydliště: Nejjižnější Morava
Kontaktovat uživatele:

Re: omluva GM

Příspěvek od magnumik »

emko píše:
:biggrin: nejanči draku :smile: nic se nestalo... aspoň tě něco přimělo si udělat account na fóru :bleh: … a jak říká Cybermisa, příště stačí personal message tady na fóru některýmu z DM :shades: trošku se tu rozkoukej a příjemnou hru přeju :smile:
Odpovědět