Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
DM tam bylo jedno jediné a TO LABIR ..
Jinak v okolí se nacházela další dvě DM, ale nebyli zrovna ve službě
Jinak v okolí se nacházela další dvě DM, ale nebyli zrovna ve službě

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych chtěl poděkovat Labirovi. Bylo to opravdu mistrovsky zahrané. Škoda toho bugu, ale to se stává.
Jinak poslední souboj, byl opravdu takový jaký má být.
Moc díky všem co stím měli co dočinění
Mám pro tebe radu. Pokud chceš mluvit jen s někým koukej se jen co se píše v těsném okolí, co by asi postava slyšela. Našteluj si kameru tak aby jsi viděl jen to co chceš a co asi postava vidí a čti jen bublini co se tam oběví.
Nebo prostě v chatokně hledej portrét postavy s kterou se bavíš (Tohle se dá použít docela dobře. Tedy pokud je portret dost výrazný. Třeba nějaká kontrastní barva oproti ostatním portrétům.)
Jinak poslední souboj, byl opravdu takový jaký má být.
Moc díky všem co stím měli co dočinění

Není třeba omluvi. Věděl jsem zhruba pořád očem se baví.KaTo píše: Ještě se dodatečně omlouvám Aini, že v záplavě mluvení spousty postav se "mě" trochu ztratila nit rozhovoru a než jsem ji našel, už se ztratila Aini. Někdy si říkám, zda při takhle masových akcích by nemělo být povinné šeptánípro všechny, protože slyšet několik "cizích" rozhovorů přes celou šíři(!) kolbiště je poněkud...podivné, neřku-li zahlcující
a závidím všem, kteří se v tom stíhají orientovat
(dost remcání).
Mám pro tebe radu. Pokud chceš mluvit jen s někým koukej se jen co se píše v těsném okolí, co by asi postava slyšela. Našteluj si kameru tak aby jsi viděl jen to co chceš a co asi postava vidí a čti jen bublini co se tam oběví.
Nebo prostě v chatokně hledej portrét postavy s kterou se bavíš (Tohle se dá použít docela dobře. Tedy pokud je portret dost výrazný. Třeba nějaká kontrastní barva oproti ostatním portrétům.)
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky dnešní nejmenované postavě slečně K. za dvojnásobný návrat do života postavy bracha K.… děkuji takto, aby si někdo nepomyslel, že jsem nevděčník, protože zmíněný brach K. na vděčnost vůči dlouhonohým s prominutím se*e =P ;))
Jinak fajn dung a fajnější objev, nejen pro moji postavu ;)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Jo bylo to pěkné... Ukaž trpaslíkovi zlato a už ho od něj neodtrhneš...Gran píše:Díky dnešní nejmenované postavě slečně K. za dvojnásobný návrat do života postavy bracha K.… děkuji takto, aby si někdo nepomyslel, že jsem nevděčník, protože zmíněný brach K. na vděčnost vůči dlouhonohým s prominutím se*e =P ;))

Díky všem zúčastněným.

Ano, ano...task v močálech a omáčka okolo jsou přijemná zpestření života. Pokud správně hádám, kdo to panoval, pak musím vyzdvihnout zvolenou nebezpečnost místa i npc...zkrátka je zde videt cit: Zbytečně nepříkladat pod kotlík, ale nic nedostat zadarmo. Pokud tenhle cit zůstane, pak mohu jen gratulovat 

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Po zadání prvních dvou hádanek jsem (OOC) postavu pomalu pohřbíval
a přemýšlel jak jí začne slušit "kostěná bílá". Díky všem, že v tom, pro jejich postavy, víceméně cizí elfku nenechali.
Díky taky Jachovi za odvážné gesto "vzdoru". Nedá mi to a musím *podívá se směrem k Inmenovi* napsat, že mě překvapily jeho bystré a přesné reakce - jak při hádankách, tak posléze "po" neúspěšných odpovědích.
Díky všem za hru (včetně DM, které Niky překvapilo morální vzpruhou na závěr
).

Díky taky Jachovi za odvážné gesto "vzdoru". Nedá mi to a musím *podívá se směrem k Inmenovi* napsat, že mě překvapily jeho bystré a přesné reakce - jak při hádankách, tak posléze "po" neúspěšných odpovědích.
Díky všem za hru (včetně DM, které Niky překvapilo morální vzpruhou na závěr

-
- Kontaktovat uživatele:
Musim se přidat k poděkování, … z počátku nevinný večer se zvrhl do zajímavého questu
… ač se možná mnohým zdálo že mě to nebavilo či co, tak opak je pravdou, bavil sem se parádně, jen škoda že kvůli statům postavy jsem nemohl na některé otázky odpovědět. Nejvíce mě dostala poslední hádanka
Ještě jednou díky :-)

Ještě jednou díky :-)
Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky opravdu všem co dnes Jacho potkal od vyprávění příběhu na hřbitově. NPC banditu a pasti ktere se objevovali milimetr od podrazek Jachovych bot. Az po opileho, strizliveho a zapaleneho Tengawara (+ jeho držina).
No a v posledni rade pak diky Straznikovi ktery me svou hlaskou "Jeste jednou a pozaviram vas vsechny" Nesmirne pobavil protoze Jacho uz asi po ctvrte pomoci telekineze prasknul branou takze chudakovi zrejme ruply nervy
No a v posledni rade pak diky Straznikovi ktery me svou hlaskou "Jeste jednou a pozaviram vas vsechny" Nesmirne pobavil protoze Jacho uz asi po ctvrte pomoci telekineze prasknul branou takze chudakovi zrejme ruply nervy

Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
-