Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Díky moc za turnaj..Vodní elementál mě pobavil,a Sir Inkognito ještě víc :D fakt moc pěkný.Mimochodem kolik tam bylo DM?Udělali jste to moc pěkně. :biggrin:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

DM tam bylo jedno jediné a TO LABIR ..

Jinak v okolí se nacházela další dvě DM, ale nebyli zrovna ve službě :bigwink:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

OMG...tak to poklona Labirovy...s Jekotou sme si mysleli kdovi kolik jich tu je a on je na to sám :megalol:
*poškrábe se na hlavě* tohle dokáže normální člověk stíhat? Hehe si fakt dobrej Labire.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Taky bych chtěl poděkovat Labirovi. Bylo to opravdu mistrovsky zahrané. Škoda toho bugu, ale to se stává.
Jinak poslední souboj, byl opravdu takový jaký má být.
Moc díky všem co stím měli co dočinění :clap_1: :clap: :clap_1: :clap_1: :clap: :clap_1: :clap: :clap: :clap_1:
KaTo píše: Ještě se dodatečně omlouvám Aini, že v záplavě mluvení spousty postav se "mě" trochu ztratila nit rozhovoru a než jsem ji našel, už se ztratila Aini. Někdy si říkám, zda při takhle masových akcích by nemělo být povinné šeptání :bigwink: pro všechny, protože slyšet několik "cizích" rozhovorů přes celou šíři(!) kolbiště je poněkud...podivné, neřku-li zahlcující :biggrin: a závidím všem, kteří se v tom stíhají orientovat :online2long: (dost remcání).
Není třeba omluvi. Věděl jsem zhruba pořád očem se baví.
Mám pro tebe radu. Pokud chceš mluvit jen s někým koukej se jen co se píše v těsném okolí, co by asi postava slyšela. Našteluj si kameru tak aby jsi viděl jen to co chceš a co asi postava vidí a čti jen bublini co se tam oběví.
Nebo prostě v chatokně hledej portrét postavy s kterou se bavíš (Tohle se dá použít docela dobře. Tedy pokud je portret dost výrazný. Třeba nějaká kontrastní barva oproti ostatním portrétům.)
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Jo jo, přídávám se. Turnaj byl skvělý, báječně zahraný. Musím smeknout před Labirem, protože občas jsem užasle kroutil hlavou a říkal si "jak to jen ti dva DMové zvládají." :biggrin:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Díky dnešní nejmenované postavě slečně K. za dvojnásobný návrat do života postavy bracha K.… děkuji takto, aby si někdo nepomyslel, že jsem nevděčník, protože zmíněný brach K. na vděčnost vůči dlouhonohým s prominutím se*e =P ;))

Jinak fajn dung a fajnější objev, nejen pro moji postavu ;)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
eqileus

Příspěvek od eqileus »

Gran píše:Díky dnešní nejmenované postavě slečně K. za dvojnásobný návrat do života postavy bracha K.… děkuji takto, aby si někdo nepomyslel, že jsem nevděčník, protože zmíněný brach K. na vděčnost vůči dlouhonohým s prominutím se*e =P ;))

Jinak fajn dung a fajnější objev, nejen pro moji postavu ;)
Jo bylo to pěkné... Ukaž trpaslíkovi zlato a už ho od něj neodtrhneš... :megalol:

Díky všem zúčastněným. :smile:
kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

Ac sem nikdy nepisu, dneska udelam vyjimku.
Diky Piti za dnesni vecer, protoze jak me otravil vcerejsek, tak mam po dnesnim rozptyleni zase chut hrat.
Jeste jednou diky.
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

:shades: hele kdes vzal ty dva potizisty pod sebou? fiha, protekce! Jinak neni zac, kdyz je to mozne, jsem pro kazdou koninu "Piti prace vseho druhu" :blush:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Dik za močalvypravu všem zučastněnym, zvláště pak tomu neviditelnému. Rovněž si dovolím vyjádřit díky jistému starci, který výpravu udělal řádně dramatickou. Doufám, že od postavy takový vděk neočekává :bigwink:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Ano, ano...task v močálech a omáčka okolo jsou přijemná zpestření života. Pokud správně hádám, kdo to panoval, pak musím vyzdvihnout zvolenou nebezpečnost místa i npc...zkrátka je zde videt cit: Zbytečně nepříkladat pod kotlík, ale nic nedostat zadarmo. Pokud tenhle cit zůstane, pak mohu jen gratulovat :clover:
Akira

Příspěvek od Akira »

i já děkuji za močály...hlavně tvůrkyni..a heslu dezinformace a fabulace hýbou světem!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Pavel Urban

Připojuji se... ten questík v močálech se mi moc líbil. :good: Autorce tleskám, všem zúčastněným (včetně autorky) děkuji.
The cup is full.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

No...tak dnešek byl jeden z nejzvláštnějších dnů za poslední dobu...a to to začlo tak nevinně :biggrin: no ale předpokládám, že zase dlouho nebude žádnej hádankovej quest :megalol: jinak dík všem zúčastněným a psancovi, že to trpělivě vydržel :bleh: ale ber to pozitivně...mohli sme tam byt eště teť :megalol:
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Já také moc děkuju, a zároveň se omlouvám ke konci za některé přešblepty :) např. řezání do lokte...fakt mi došlo až potom co to loket je a mlátila jsem si klávesnici o hlavu :blush:
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Po zadání prvních dvou hádanek jsem (OOC) postavu pomalu pohřbíval :megalol: a přemýšlel jak jí začne slušit "kostěná bílá". Díky všem, že v tom, pro jejich postavy, víceméně cizí elfku nenechali.
Díky taky Jachovi za odvážné gesto "vzdoru". Nedá mi to a musím *podívá se směrem k Inmenovi* napsat, že mě překvapily jeho bystré a přesné reakce - jak při hádankách, tak posléze "po" neúspěšných odpovědích.
Díky všem za hru (včetně DM, které Niky překvapilo morální vzpruhou na závěr :blink: :blush: ).
Obrázek
Mr_Binks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_Binks »

Musim se přidat k poděkování, … z počátku nevinný večer se zvrhl do zajímavého questu :yes: … ač se možná mnohým zdálo že mě to nebavilo či co, tak opak je pravdou, bavil sem se parádně, jen škoda že kvůli statům postavy jsem nemohl na některé otázky odpovědět. Nejvíce mě dostala poslední hádanka :megalol:
Ještě jednou díky :-)
Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Já se také připojím. Bohužel nějak jsem byl v limbu a už sotva viděl na monitor.
Škoda že jsem musel jít spát. Jinak by tam zůstala snad do konce života.

EDIT.: To že Aini odpověděla na jednu hádanku dobře mi nikdo z hlavy nevytluče :angry:
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Díky opravdu všem co dnes Jacho potkal od vyprávění příběhu na hřbitově. NPC banditu a pasti ktere se objevovali milimetr od podrazek Jachovych bot. Az po opileho, strizliveho a zapaleneho Tengawara (+ jeho držina).
No a v posledni rade pak diky Straznikovi ktery me svou hlaskou "Jeste jednou a pozaviram vas vsechny" Nesmirne pobavil protoze Jacho uz asi po ctvrte pomoci telekineze prasknul branou takze chudakovi zrejme ruply nervy :smile:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Pavel Urban

Díky všem zúčastněným za včerejšek... za starost, za žárlivost, za přátelství (nejen k mé postavě) a DMku za naslouchání (mimo jiného)… nechybělo moc a Din to nepřežil. :)
The cup is full.
Odpovědět