Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
drake127

Příspěvek od drake127 »

:helpsmilie: Co mám dělat, když se mě neznámé DM (to je fráze, mluvím o známém DS) snaží zabít? Ne, kecám - spawn byl tak akorát vyhánějící a kdyby se mi povedla ta Magic Missile, tak bys musel vytvořit další vlnu. Jen dispel je hold dispel, s tím se já prát nebudu. :thumbsup:
Naposledy upravil(a) drake127 dne 10. 11. 2007 2.41, celkem upraveno 2 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
incast

Příspěvek od incast »

Díky DM, které Inmenovi (a mě taky) srazilo hřebínek co se týká démonickcýh hrátek. Když vykouknul Glabrezu, pocítil jsem skutečný strach.
No a družině jsem sice sliboval ďábla, ale myslím že i tak to pro ně bylo zajímavé :smile:
Carpe noctem.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Je velká škoda, že se Din včera při těch pokusech o kříšení neprobral... i když, nejspíš by z toho měl smrt. :megalol:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Mě stačí málo. Díky Jachovi za včerejší koupel a že Aininy problémi nějak vydržel
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Grunt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Déky dvum brachům čo samnů oplakali jednoho fagana a že ve zdraví semnů přežili tak primitivní autoquest:)
Libra

Příspěvek od Libra »

Tak dneska bych chtel podekovat Piti za nadhernej quest! :good:
Uz dlouho jsem si tak pekne nezahral jen diky takove malickosti, jako jsou dva mravenci a jeden nahodou aktivovanej portal :biggrin: Dokonale , nic sloziteho , ale vazne perfekni a zabava na pul vecera.
Potom musim podekovat vsem co se toho i okrajove zucasnili a pak hlavne Jachovi kteryho se Tengovi podarilo nahodou odchytit. Jsem vazne cekal ze uz ho kazdou chvilku musi u tech sutru poslat do komatu za to hysterceni :sorcerer: :sleeping:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

DÍKY všem brachum ezovy ty malý hobitce co na mě vytáhla kladivo a malá omluvička teho kluka zapijem jindy mel jsem toho za ten den už fakt moc jinak bysme se ale vožrali jako psi (bo spíš jako dycky)
PODPIS
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Tak díkec všem, co se zúčastnili delší dny, vypadalo to cool, když jsme tak ve velkém počtu vyráželi... návrat už sice moc "cool" nebyl, ale tak co =P ;)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Děkuju všem hráčům trpaslíků. S vámi hrát je radost!
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Grunt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Hehe jo, když už sem se omlouval tak teď i poděkuju:) bylo to fajn.I když pohled na mrtvé brachy(všechny) některé i vicekrát!!! nemám moc v oblibě :( Stejně mě dnešní hra bavila velmi moc moc :biggrin:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

jop myslim že ale nejvíc poděkuju skupince v areně a menší "kocovině" a potom tem dvoum co se stali kmotry malýho trpaslíčka
PODPIS
darmian

Příspěvek od darmian »

Tak byla to zajímavá výprava a taky zajímavě dopadla. :biggrin: Musím říct, že i mně se s vámi hraje dobře.

A také díky Psanče, za to malé odpolední zpestření. :bigwink:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Âsar děkuje svejm ctitelům z řad DM/DS, že v prostředí způsobujícím nemoc nespoléhají jen na systémové hody ale prokládají je ještě přidanejma hodama stylem "dokud to nepadne", dojemná péče
rovněž je skvělý, že když už rýmu systémově chytne, hody pokračujou, protože dvě rýmy sou lepší než jedna rýma, dvakrát větší zábava, skvělý chlapci, jen tak dál
autogramy po mejlu :bigwink:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Team DM/DS děkuje Asar, že je tak obětavá :shades:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

Jeee u tebe to vcera cybermisovi taky nechtelo padnout napoprvy? Ten ma holt smulu. To mu vazne nezavidim. Navic si dovedu predstavit jak byl zklamanej, kdyz mu to u me postavy konecne padlo... a hele ona je potvora na tu nemoc imuni.
Nicmene quest ktery jsem si osobne pojmenoval ,,Dostanete nemoc i u ohne smejdi" me docela rozesmal. :good:
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Tyyyjo, to koukam ale spis vypovida o tom, ze ste vazeni panove upoutali pozornost vice DS/DM najednou :biggrin: Cimpak to bude?

Jinak mate pravdu, ta ryma byla chyba, priste za spani na snehu a koupani se za snehove boure v ledovem potoce bude revma :bigwink: :bleh:

EDIT: Samozrejme bez hodu :clover: :smile: *kouka vesele na paletu nemoci*
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Já děkuju všem zúčastněným za včerejšek. Jeden by neřekl, kolik se toho na jedné návštěvě může udát..., ještě že domácí není doma. :bigwink:

*dopíše a jde si zkontrolovat, kolik mu ještě zbylo jídla*
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

cybermisa píše::smile: *kouka vesele na paletu nemoci*
*vesele kouká na plánované nemoci do palety nemocí* :biggrin:
photer píše:
WB tým tímto děkuje Asar že se tímto sama a dobrovolně přihlásila jako testovací subjekt těchto nových chorob. Jako první tak okusí slasti lepry, sférálního moru, fantómové horečky a otylé smrti. :bleh:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

labir píše: WB tým tímto děkuje Asar že se tímto sama a dobrovolně přihlásila jako testovací subjekt těchto nových chorob. Jako první tak okusí slasti lepry, sférálního moru, fantómové horečky a otylé smrti. :bleh:
Juuuu lepra! :megalol: Bože, kdyby to tak šlo naanimovat, tak bych se snad sám schválně nakazil a pak běhal v podhradí. Tím dostává nový rozměr oblíbená trpasličí hláška "prohnilá ušatice" :bleh:
darmian

Příspěvek od darmian »

Swordfish píše:
labir píše: WB tým tímto děkuje Asar že se tímto sama a dobrovolně přihlásila jako testovací subjekt těchto nových chorob. Jako první tak okusí slasti lepry, sférálního moru, fantómové horečky a otylé smrti. :bleh:
Juuuu lepra! :megalol: Bože, kdyby to tak šlo naanimovat, tak bych se snad sám schválně nakazil a pak běhal v podhradí. Tím dostává nový rozměr oblíbená trpasličí hláška "prohnilá ušatice" :bleh:
:megalol: :megalol: holt musíte bejt hoši tak chytrý, jako já a podplácet DM team, ono se to vyplácí. :megalol: :megalol:

Teď vážně, cybermiso, na kolika sme se dohodli? :biggrin: :clover:
Odpovědět