EDIT: a vůbec, já du ještě spat
Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
severní čechy chřibská 32km od děčína kolem 50km od ustí nad labem - sněžilo
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
4 ne! Dyť mi málem upadla ruka když jsem šel těch 7 minutek na busGeorge píše:Znojmo vítr, poprchávání-bez sněhu, 4°C :)
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Je tak obrovský, že je vpodstatě nekonečný...pro mě teda jemagnumik píše:Ok rosničky...mám pro vás dotaz k zamyšlení... je vesmír nekonečný?
Fuj! Ve Znojmě padaj kroupy
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Pršíííí!! :DBas píše:Je tak obrovský, že je vpodstatě nekonečný...pro mě teda jemagnumik píše:Ok rosničky...mám pro vás dotaz k zamyšlení... je vesmír nekonečný?![]()
Fuj! Ve Znojmě padaj kroupy
Jinak basovi nevěřte, on aji včera říkal že sněží a přitom bylo 9°C :))
Momentální teplota: 5,9°C.
...K vesmíru... jó, to je zajímavý zamyšlení.. kdyby byl vesmír nekonečnej, tak by byla šance 1:0 že se objeví civilizace, nebo anomálie, která by dokázala zničit okolí :) ….
Zase pokud není nekonečnej, co je dál? skála? =P a kam až ta skála vede?.. zase donekonečna? xD
Já osobně si teda myslím, že prostě jen vakuum, nic víc za "civilizovaným území vesmíru" není :)
Vakuum vpodstatě je nic.. tzn může být donekonečna, ale donekonečna není, protože je to nic... čili je to relativně možný xD
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Já to neříkal
Se ti asi zdálo
Navíc když seš zavřenej v temnu tak asi nic nevidíš ne?
Krupky padaly jen tak dvě tři minuty.
Navíc když seš zavřenej v temnu tak asi nic nevidíš ne?
Krupky padaly jen tak dvě tři minuty.
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")