Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
thx
Chtěl bych poděkovat za squiika co se proháněl v Tirianu, super jsem se pobavil ! 

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Takže po dnešních dvou fantastických výpravách dávám odlog a přesunuju tento herní víkend do zlatého fondu EQ pro mou postavičku i pro hráče. Díky všem co k tomuhle opravdu povedenému hernímu zážitku přispěli.
Byla to paráda.

Byla to paráda.

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Díky všem hráčům trpaslíků za dnešní akci. Zase jednou na mne z monitoru sálala ta kamenná síla trpasličí kompánie.
A ještě bych chtěl poděkovat DM Psancovi za jednu hru, který se odehrála před víc než půl rokem. Šlo o takový malý questík v jedné kovárně. Tehdy mi ti přišlo skvělé. Dnes vidím, že to pro moji postavu bylo naprosto fatální. Konkrétně myslím tu malou zkoušku, kterou tam moje postava prošla, a která má až teď
se projevující důsledky.
A ještě bych chtěl poděkovat DM Psancovi za jednu hru, který se odehrála před víc než půl rokem. Šlo o takový malý questík v jedné kovárně. Tehdy mi ti přišlo skvělé. Dnes vidím, že to pro moji postavu bylo naprosto fatální. Konkrétně myslím tu malou zkoušku, kterou tam moje postava prošla, a která má až teď
se projevující důsledky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat všem za dnešní skvělou hru, obzvláště za tu noční. Plakal jsem.
A chtěl bych poděkovat hráčům všech trpaslíků, které jsem s Khadurem potkal, za to, že jsem je mohl potkat.
A chtěl bych poděkovat hráčům všech trpaslíků, které jsem s Khadurem potkal, za to, že jsem je mohl potkat.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
-
- Kontaktovat uživatele:
taky sem měl co dělat abych se udržel a neuronil slzu...možná je to tím, že sem hrál trpaslíka docela krátce...každopádně díky moc všem trpaslíkům, že mě vzali tak skvěle mezi sebe...tak ne, slze sem se neubránil...díky všem hráčům trpaslíků co Hangára znali. Bylo mi ctí si s vámi zahrát a moc mě to bavilo...doslova sem to miloval...hlavně Balkonovi, Hromvalovi a Dhargovi, ke kterym Hangár neskutečně vzhlížel. A díky taky Tyraelovi, kterej dal Hangárovi tak nějak smysl života...ale díky tomu sem se do Hangára mohl absolutně vcítit a opravdu ho poznat...Gran píše:Chtěl bych poděkovat všem za dnešní skvělou hru, obzvláště za tu noční. Plakal jsem.
Je mi to líto braši *řekne klidně Hangár opírajíce se o své kopí*...tohlenc je ouděl života. Budu na vás čekat haž zajdem zas na škopék tadě u Durmina vedle jeho kovarni. Spominajtě v dobrym...*věnuje vám poslední pohled a v jeho úsměvu jsou vidět chybějící zuby*…*otočí se a zadívá se nahoru k nebesům*…*usměje se a vypadá št'astně*...Durmin s vama *téměř neslyšně* Zbohom *zmizí v bílé záři*
Inu, dnešní hra byla velmi vypjatá. Velmi emotivní, hemžila se skvělými zážitky, i když byla velmi pochmurná. Omluvám se zároveň hráčům trpaslíku, že přišli o postavy. Bylo mi to velmi líto, ale vybrali jste si sami. Chtěl jsem to ještě nějak zkoulet a velmi sem přemýšlel co s váma. Chci vám velmi poděkovat, jakým způsobem jste se ke hře postavili. A jak jste to zahráli. Na tohle se jen tak nezapomene, i když z toho mám roztroušené pocity jako hráč. Chci poděkovat i všem ostatním, kteří u toho byli. Doufám že to nikoho neodradilo a nenaštvalo. Bylo to pro mě opravdu těžký a kouřilo se mi u toho z hlavy. Děkuji Vám moc!!!
Naposledy upravil(a) anurin dne 21. 1. 2008 1.51, celkem upraveno 1 x.
Kokosak: no..ještěže jsem šla pryč...kdoví jak by to dopadlo...
poděkování patří určitě trpaslíkům za noční psychodrama...i ostatním postavá..nebudu jmenovat...moc hezká vypjatá situace...
poděkování patří určitě trpaslíkům za noční psychodrama...i ostatním postavá..nebudu jmenovat...moc hezká vypjatá situace...

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
-
- Kontaktovat uživatele:
přidám se, ač sem obvykle nepíšu
všechny ty události posledních (IG) měsíců sou nádherně dramatický a adrenalinový, je vidět, že zúčastněný postavy nejdou do interakce s cílem ale jen s nápadem a prostorem pro ostatní a připravený improvizovat
budu jmenovat Tyraela, neúnavnýho hybatele věcí a organizátora, Akiru a Nerth‘uz, nebudu jmenovat náhodný připletlíky, je to moc IC citlivý ale i jim dík
všechny ty události posledních (IG) měsíců sou nádherně dramatický a adrenalinový, je vidět, že zúčastněný postavy nejdou do interakce s cílem ale jen s nápadem a prostorem pro ostatní a připravený improvizovat
budu jmenovat Tyraela, neúnavnýho hybatele věcí a organizátora, Akiru a Nerth‘uz, nebudu jmenovat náhodný připletlíky, je to moc IC citlivý ale i jim dík

Naposledy upravil(a) photter dne 21. 1. 2008 23.33, celkem upraveno 1 x.
No to tedy jak pro Howla tak pro me, nemit zkouskove udelam nejake skicky aby jsme to meli ilustrovane. Snad si na to vzpomenu pozdeji. Kazdopadne diky vsem ucastnicim se a hlavne za to ze nas (hrace i postavu) vzali sebou.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Ja diky velice, ac jsem se nedostal tam, kam jiní. Pro mou postavu byl dnesni den zasahem, ale lepsim nez kdyby se vydaril, aspon je co hrat.
Tez diky za konecne zpestreni vecera cybermisovi. MOC pekne :)))
Tez Labirovi a … em, priznam se - jeho xp mi dokončili lvl
Coz taky zpríjemni den :)
A zaroven se omlouvam za chvilkovou dialogovou pauzu, bohuzel jsem musel v redakci resit, kdo napise smutnou zpravu o smrti Heatha Ledgera, takze... ale hra byla naprosto skvela
Tez diky za konecne zpestreni vecera cybermisovi. MOC pekne :)))
Tez Labirovi a … em, priznam se - jeho xp mi dokončili lvl

A zaroven se omlouvam za chvilkovou dialogovou pauzu, bohuzel jsem musel v redakci resit, kdo napise smutnou zpravu o smrti Heatha Ledgera, takze... ale hra byla naprosto skvela
"Inu, rád bych..." Zachariash