Také musím poděkovat za pěknou výpravu. I když toho nejúžasnějšího (z pohledu postavy) se bohužel Din účastnit nemohl, stále si to pěkně užil a já s ním.
Holt musí někdy popadnout Daemiana a vytáhnout z něj patřičné rozumy, aby příště mohl jít taky.
Hrozně mě pobavily reakce nebohých obětí kouzelnických mírumilovných řešení situací ("kník" a podobně).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Fakt uzasny vylet a skvela druzina. Takhle se moje postavicka uz hodne dlouho k nicemu tak "nadpozemskemu" nenachomitla uz hodne dlouho Strasna skoda ze to muselo byt tak strasne na rychlo. Byly to muka jak pro me tak pro moji postavu to tak rychle probehnout Tak snad se to zase nejak sejde u dalsiho pokracovani, uz se moc tesim.
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Musím dneska Psancovi poděkovat za jednoho naprosto dokonalého.. malého, modrého a odrzlého potvoráka.. přítomní jistě vědí.. tak jsem se dlouho nezasmála!
A také díky Buppíkovi za vtipné vyřešení situace
Nifredil píše:Musím dneska Psancovi poděkovat za jednoho naprosto dokonalého.. malého, modrého a odrzlého potvoráka.. přítomní jistě vědí.. tak jsem se dlouho nezasmála!
A také díky Buppíkovi za vtipné vyřešení situace
Souhlas, modrásek byl prvotřídní. A Buppi to zvládl brilantně.
A Epilog byl taky povedený... když už jsem myslel, že je konec, ejhle, my byli na začátku.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Hehe díky Artovi za pěknej mini Q pobavil sem se...navíc sem nečekal, že nějakej extrémistickej DM bude eště ve 4 online ale ty tam býváš dost často jinak díky taky spoluzvedačům
Naprosto stereotypně se připojuji k díkům Wendigo, Ezi, pomohls nám v několika věcech ke kterým jsme potřebovali dobrého hráče a tys to zvládl na jedničku (však víš o co se jedná).
Tak jo jeste jeden velky dik predevsim Jachovi Ezovi i vsem ostatnim co u toho byli a taky nahode diky ktery se to vsechno tak rozjelo. Vazne jsem se bavila vskutku kralovsky
Jo a Darm vzkazuje neco podobnyho, lamak se nechce zas opakovat
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Mé velké díky za dnešní hru patří hlavně Xantypě a Psancovi.. a to především za emoce - strach... rychlá rozhodnutí a za další věci.. které jsem si díky tomu uvědomila
A pak také díky přihlížejícím postavám.. bez Vás by to nebylo ono.