takze dekuji za včerejsí paradni multi kill...to se docela povedlo ...kazdopadne dekuji ze jste tak duverili me postave a nasledovali ji i pres to ze jiz nekteri vedi ze moje postava se rozhodne jentak neceho neboji a uz vubec nezada o pomoct ...take by se tedy chtel omluvit vsem co sli, nebot sem celou dobu vedel na co jdeme a vedel sem ze to nespis nikdo z vas neprezije , kazdopadne sem na to taky doplatil protoze mi to spadlo a ja se na logoval uz prakticky mrtvej
chtel ybch take podekovat woodoo ze se tam pak objevil a take granovy za jeho spawn
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Díky DM/DS za oživování světa prostými věcmi jako je odpověď na pozdrav, honění se kočky s myší, rozhovory hostů v hostinci nebo třeba rozhovor u brány s opozdilci. Děláte živým a neobyčejným.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
No počítám že ta moje příhoda na lodi byla Ayumi, páč se mi nic takového za rok co tu hraji nestalo. Upřímně myslel jsem že si zaplavu
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Hmm tak tu zase něco napíšu...tohle sem fakt nikdy neviděl....naposledy když sem nechápal jak jedno DM (Labir) může zvládat tolik věcí naráz (konkrétně magickej turnaj)….
Ale tohle..*zakroutí hlavou* to že je DS?...skoro bych řekl (skoro určitě) že by Piti měla být DM.
DÍKY.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
já moc děkuji za velký liják a asi DM za krasný blesk a oheŇ z čeho se má postavička lekla a utekla do města , ještě že má v pohodě srdce jinak už by byla na druhé straně
Hmm tak tohle se už ani nedá komentovat!
Toš sakra díky! Pitikuli na post DM *skanduje*
Tohle sem ještě neviděl!
DÍKY, prostě díky.
Edit(0:07) Hmm nejlepší hra na eq co sem kdy zažil....slovo díky je málo.
Naposledy upravil(a) George dne 29. 3. 2008 0.07, celkem upraveno 1 x.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Taky navrhuju na DM proste Pitikule mi dneska pripomnela, co jsem cekal od DM kdyz sem na eq poprve prisel.Jinak moc díky za krátký románek moc dobře jsem se bavil.
No ted jsem dohrala, festival bajecny, i zaplavy super (i kdyz jsme jen pritloukali poklopy ) a samozrejme velky diky Piti protoze se konecne neco deje a hrozne si to uzivam.
A pak take hracum, klasicky Librovi, Darmovi a i vsem ostatnim kteri mou postavu v poslednich dnech potkali a nejspis nezachapali, nebojte se, chyba neni na vasem prijimaci
Za posledni tyden jsem si zahrala snad jako nikdy predtim, dik lidi (i vy ostatni)
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Tak se přidávám k díkům. Včerejší festival byl super. Taky dík Jeho veličenstvu, dvorním dámám, prostým návštěvníkm, NPC hudebníkům, kteří mně nechali drnknout a vůbec všemu osazenstvu.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Díky za poslední týden, který mě nejednou přikoval k monitoru až do pozdních hodin a způsobil několik pozdních příjezdů do práce a sníženou schopnost soustředit se na ní bez podpory několika smrťáků k snídani :) Opravdu, bavil jsem se jako nikdy, čemuž vděčím zejména Wendigo, Ezechielovi, Nat, Tengovi a v neposlední řadě i Akiře.
Z DS děkuji práci Pitikule alias Ayumi, svět opět nádherně ožil.. Opravdu bys měla být DM. A jmenovitě královna Amelie I. děkuje za nádherný prstýnek (item nebude? no, škoda, ale nevadí :D) Jen.. Nevím jestli to byl tvoje práce, ale příště prosím míň placeablů na lokaci, ju? :D Ta mlha se nedala skoro projít...
taky bych chtěl poděkovat za ty slavnosti moc sem se pobavil, byla to krásná zápletka, takže díky pitikuli a také Ezechielovi s ním sem si moc užil, hraje se sním opravdu dobře a dalším na které jsem narazil a byla s toho zápletka také děkuji za pěknou hru
Poděkování za výpravu..."oběma" velitelům a tak vůbec všem okolo, včetně toho ubohého persekuovaného "samečka".
P.S. Chceš-li cokoli udělat pořádně, udělej si to sám. Chceš-li to *píp*, najmi trpaslíky!