Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

kokosak píše:Diky holky. Dopoledne, vodpoledne, jedno pěknější jak druhý.

Tak a teď se poperte který je to druhý *zahihňá se*
Samozřejmě, že jsme byli obě skvělé a první.. nehledě na pořadí :bigwink:
Tobě taky dík, bavila jsem se :yes:
PAO_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAO_CZ »

takze dekuji za včerejsí paradni multi kill...to se docela povedlo :bleh: ...kazdopadne dekuji ze jste tak duverili me postave a nasledovali ji i pres to ze jiz nekteri vedi ze moje postava se rozhodne jentak neceho neboji a uz vubec nezada o pomoct :biggrin: ...take by se tedy chtel omluvit vsem co sli, nebot sem celou dobu vedel na co jdeme a vedel sem ze to nespis nikdo z vas neprezije :blush: , kazdopadne sem na to taky doplatil protoze mi to spadlo a ja se na logoval uz prakticky mrtvej :dry:

chtel ybch take podekovat woodoo ze se tam pak objevil a take granovy za jeho spawn :biggrin:
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Díky Ayumi...za poslední dva dny dokázala oživit eq jak se to čtvrt roku nedařilo ostatním.Jen tak dál! :yes:
Naposledy upravil(a) George dne 27. 3. 2008 14.59, celkem upraveno 1 x.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

:sailor: a prosim omluvte nektere narychlo provedene prace, precijen mam jen jedny rucicky a jedny nozicky!
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky DM/DS za oživování světa prostými věcmi jako je odpověď na pozdrav, honění se kočky s myší, rozhovory hostů v hostinci nebo třeba rozhovor u brány s opozdilci. Děláte živým a neobyčejným. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

zajímavá myší story díky
PODPIS
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Fakt neuvěřitelná práce, tohle už sem dlouho neviděl.….DÍKY!
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

taky moc děkuju....sice sjem chtěl dostat nejmenovanou postavu,ale pak jsem skončili na jednom o hodně lepším nejmenovaném místě...díky :smile:
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

No počítám že ta moje příhoda na lodi byla Ayumi, páč se mi nic takového za rok co tu hraji nestalo. Upřímně myslel jsem že si zaplavu :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Hmm tak tu zase něco napíšu...tohle sem fakt nikdy neviděl....naposledy když sem nechápal jak jedno DM (Labir) může zvládat tolik věcí naráz (konkrétně magickej turnaj)….
Ale tohle..*zakroutí hlavou* to že je DS?...skoro bych řekl (skoro určitě) že by Piti měla být DM. :biggrin:
DÍKY.
Jekota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jekota »

No já také mockrát děkuji za skvělou atmosféru a hlavně za sníh jupíííí :bigwink: :smile:
Edvin VanCleef - Usměvavý bojovník Solara se smyslem pro humor.
Mike Courtney - Ghaaaar!
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

já moc děkuji za velký liják a asi DM za krasný blesk a oheŇ z čeho se má postavička lekla a utekla do města , ještě že má v pohodě srdce jinak už by byla na druhé straně
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Hmm tak tohle se už ani nedá komentovat!
Toš sakra díky! Pitikuli na post DM *skanduje*
Tohle sem ještě neviděl!
DÍKY, prostě díky.
Edit(0:07) Hmm nejlepší hra na eq co sem kdy zažil....slovo díky je málo.
Naposledy upravil(a) George dne 29. 3. 2008 0.07, celkem upraveno 1 x.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

A vona si eště dovolí se omlouvat, že nestíhá. Ts. Lidi dneska :bigwink: Jinak teda :good: :clapping: :clap_1: :clap:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Eolwyn

Příspěvek od Eolwyn »

Taky navrhuju na DM proste Pitikule mi dneska pripomnela, co jsem cekal od DM kdyz sem na eq poprve prisel.Jinak moc díky za krátký románek moc dobře jsem se bavil.
Eolwyn-Hraničář ve službách Tirínského království
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

No ted jsem dohrala, festival bajecny, i zaplavy super (i kdyz jsme jen pritloukali poklopy :biggrin: ) a samozrejme velky diky Piti protoze se konecne neco deje a hrozne si to uzivam.

A pak take hracum, klasicky Librovi, Darmovi a i vsem ostatnim kteri mou postavu v poslednich dnech potkali a nejspis nezachapali, nebojte se, chyba neni na vasem prijimaci :bigwink:
Za posledni tyden jsem si zahrala snad jako nikdy predtim, dik lidi (i vy ostatni)
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Tak se přidávám k díkům. Včerejší festival byl super. Taky dík Jeho veličenstvu, dvorním dámám, prostým návštěvníkm, NPC hudebníkům, kteří mně nechali drnknout a vůbec všemu osazenstvu.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Díky za poslední týden, který mě nejednou přikoval k monitoru až do pozdních hodin a způsobil několik pozdních příjezdů do práce a sníženou schopnost soustředit se na ní bez podpory několika smrťáků k snídani :) Opravdu, bavil jsem se jako nikdy, čemuž vděčím zejména Wendigo, Ezechielovi, Nat, Tengovi a v neposlední řadě i Akiře.
Z DS děkuji práci Pitikule alias Ayumi, svět opět nádherně ožil.. Opravdu bys měla být DM. A jmenovitě královna Amelie I. děkuje za nádherný prstýnek (item nebude? no, škoda, ale nevadí :D) Jen.. Nevím jestli to byl tvoje práce, ale příště prosím míň placeablů na lokaci, ju? :D Ta mlha se nedala skoro projít...
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

taky bych chtěl poděkovat za ty slavnosti moc sem se pobavil, byla to krásná zápletka, takže díky pitikuli a také Ezechielovi s ním sem si moc užil, hraje se sním opravdu dobře a dalším na které jsem narazil a byla s toho zápletka také děkuji za pěknou hru
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Poděkování za výpravu..."oběma" velitelům a tak vůbec všem okolo, včetně toho ubohého persekuovaného "samečka".
P.S. Chceš-li cokoli udělat pořádně, udělej si to sám. Chceš-li to *píp*, najmi trpaslíky! :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
Obrázek
Odpovědět