Rychle regeneruješ, já byl 6 hodin ve škole a svěží se stále necítímVugi píše:Tak jsem svěží, po 27h v práci![]()
![]()

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Rychle regeneruješ, já byl 6 hodin ve škole a svěží se stále necítímVugi píše:Tak jsem svěží, po 27h v práci![]()
![]()
Kokos má širokouhlej noťas. Taky má kokos mžitky před očima když kouká na obrazovku dýl jak pár minut v kuse. Mimo jiné.George píše:To je jen tvoje představa, protože buď má kokos externí monitor k noťasu, nebo na noťasu není.… nevidíš to rozlišení na screenech? :)Vugi píše:Chtěl jsi asi říci... s notebookem v posteli online na EQ ? Nebo je to jen moje představa ? :Dkokosak píše:...po zbytek tejdne asi v posteli :(
Monitor na noťasu s rozlišením 1680X1050? Já chcu taky!kokosak píše:Kokos má širokouhlej noťas. Taky má kokos mžitky před očima když kouká na obrazovku dýl jak pár minut v kuse. Mimo jiné.George píše:To je jen tvoje představa, protože buď má kokos externí monitor k noťasu, nebo na noťasu není.… nevidíš to rozlišení na screenech? :)Vugi píše: Chtěl jsi asi říci... s notebookem v posteli online na EQ ? Nebo je to jen moje představa ? :D
Já řek že mam širokouhlej noťas, ne že na něm hraju EQGeorge píše:Monitor na noťasu s rozlišením 1680X1050? Já chcu taky!
tak to je ubohé, jelikož se ve finále vždy tebe dotýká aniž by sis to uvědomovalAefar píše:Konečně nějaké téma, které mi nestojí vůbec za to, abych ho četl a abych se vzrušoval... Politika
P.S.: Trautenberka beru
Nejde o to, že bych se nezajímal, neměl přehled, nevěděl své a nevolil. Jde jen o tom, že plácat o tom na fóru mi opravdu za to nestojíTomyn píše:tak to je ubohé, jelikož se ve finále vždy tebe dotýká aniž by sis to uvědomovalAefar píše:Konečně nějaké téma, které mi nestojí vůbec za to, abych ho četl a abych se vzrušoval... Politika
P.S.: Trautenberka beru
jo, tak tomu jsem se docela zasmál!Vugi píše:OBAMA OBAMA má Nobelovu cenu za mírgratulace
Za co omg? Za to, že je černej a komise si u něj chtěla vyžehlit otroctví?Vugi píše:OBAMA OBAMA má Nobelovu cenu za mírgratulace