Pavel Urban píše:Díky Mithallirské stráži, že si nenechá unášet obyvatelstvo (i když má DM zjevně jinou práci jinde).
Díky Albře za skvělou postelovou scénu.
SI mel stesti ze jsi narazil na tu hodnou ruku zakona a ta zla byla na dovolene v Tiru
Jinak taky dik Akire, Kat, Hyrdanovi a tem mrtvolam u skretu.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Pavel Urban píše:Díky Mithallirské stráži, že si nenechá unášet obyvatelstvo (i když má DM zjevně jinou práci jinde).
Díky Albře za skvělou postelovou scénu.
Neblázni, ještě Albře zkazíš pověst :D Jinak upřímně, byla jsem jako hráč i postava zmatená a už jsem si říkala, že Dinovi ruplo naprosto :) Nebo že se Ez zbláznil
No počkat a co chudák hráč kterému za půlhodinu asi osmrkát spadne hra a mezi dvěma pády najednou potká jistou skupinku něco zvažínící, hráč ani postava nevěděli co se pořádně děje a najednou .. no prostě já jsem tu oběť
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Nalk píše:
No počkat a co chudák hráč kterému za půlhodinu asi osmrkát spadne hra a mezi dvěma pády najednou potká jistou skupinku něco zvažínící, hráč ani postava nevěděli co se pořádně děje a najednou .. no prostě já jsem tu oběť
Tys byl odp..borný dozor :) Aby si Albra nepřipadala jako ten chudák co tomu nerozumí sama :)
Pavel Urban píše:
Jinak díky dnes za promenádu bez plavek ( ), podobně jako postelová scéna s Albrou (abych to uvedl na pravou míru), v naprosté počestnosti.
Pavel Urban píše:
Jinak díky dnes za promenádu bez plavek ( ), podobně jako postelová scéna s Albrou (abych to uvedl na pravou míru), v naprosté počestnosti.
Hele nerozjíždí se ten Din v poslední době nějak?
Winonne moc nehraje nemá ho kdo hlídat. Ale jak to tak slyším, asi bude má postava hlídat svou nejbližší jako ostříž. Když se s Dina stává ten.… . Imho jste tím.. tedy i já už do OT.
děkuji moc za dnešní hru s dvěma trpaslíky a potom dobrÿ pokec v hostinci a nakonec hraní si na smrtku doufam že sem moc neprozradil IC jestli jo tak se moc omlouvám
IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B