...meč a dýku!darmian píše:Trpaslík s obouruční sekerou má aspoň styl. Trpaslík duelista s mečem a dýkou má... hm...
Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
A co dvě sekery? 
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Přesně tak, Vraní zobák je nejlepší zbraň pro trpaslíka, kterej nechce sekeru a ani kladivo :-DLampyris píše:Raději sekeru a vraní zobák, jak trpaslíci z Trpaslíků(tupé, sečné i bodné)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
Vugi
- Kontaktovat uživatele:
re
Joo styl to má, ale to je asi tak šeckodarmian píše:Trpaslík s obouruční sekerou má aspoň styl. Trpaslík duelista s mečem a dýkou má... hm...
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
hypnožába muheheOneHeart píše:All glory to the Prejudice!
OBRÁZEK xD
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
OneHeart
- Kontaktovat uživatele:
anurin píše: Ty to s těma experimentama zase moc nepřeháněj a hod zpátečkunebo to je fotka žány, co jsi sušil s tou trávou?
zpátečka je pro ty, kteří chtějí jet pozpátku někam dozadu. Jestli je tohle tvoje cesta, tak prosím, ale já si jedu svým směrem. ;)
A do mojí milé Phalaris se nenavážej!
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
Pokud se něco týká banů za blbý věci, mám na tom zásluhu já (ať už jakoukoliv) :)gringo píše:Flamy vďaka mne už neexistujú :D Ani bany za blbé reči. Ale to si asi fandímGeorge píše:*Přemýšlí, do kterého flamu na fóru se přidat*
Nj.. sem off topic, když se to týká EQ, ale nemohl jsem si to odpustit...
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
možná bychom to měli upravit... na holku existuje tolik zajímavých variant