Jája CZE píše:Přesouval jsem se z Amfiberai do Tirianu po setmění a po cestě jsem se v hidu plížil kolem banditů, když jeden zavolal na druhého "nevidíš něco?" V tom okamžiku jsem málem spadl ze židle, ztlumil věž!!! a po odplížení do bezpečí si šel vyměnil pampers . Je vážně nutný takhle děsit hráče?
To byla automatika.
jj to mi povídej.. já jsem se takhle v neviditelnosti procházela táborem banditů u rýžovišť.. a ono když tam padají hlášky stylu
- vidíš něco..?
- vylez já te stejně vidím...
to opravdu jednomu moc morálky nedodá tak sjem zase rychel prchla
nejvíc mě dostalo když můj první avatar jen tak z hlouposti zaútočil na koroptev, byl to čaroděj, a naše mylá koroptev pěkně ve stylu RP nebo spíš HC toho čárifuka poslal na druhou stranu!!!! asi nějakej španělskej kohout (bojovej) hehe
Nevím jestli je to náhoda nebo sem si na NWN spawn kostce hodil "1", ale dneska při procházení lesní lokací se za mnou objevil můj nedávný "známý" od ohniště. Předpokládám, že si chtěl zopakovat předchozí rande: Moc nesleduji okolí, nakliknul jsem "druhou stranu mapy", pohledem se přiblížil k postavě a jdu... když v tom koukám, že tak trochu jdeme dva... a ten druhý je červený a pořád za mnou "popobíhá" s mečem v ruce. Nejprv jsem nechápal, proč nezaútočí a pak mi to secvaklo, tak jsem se rozeběhl a dal mu šanci , kterou nevyužil. Uff. (A tímto děkuji RP chůzi, které tak krásně koliduje s NWN systémem útoku )
Jeeště párkrát se potkáme a ten zabiják se mi musí nutně začít spawnovat jako "přátelský" neutrál
Tak me etda dneska dostalo, kdyz jsem si zazoomoval na Daemianouv pracovni stul, ze tam lezi dve knizky: ADnD Monster Manual a druha s nazvem BIOWARE corp
Mě dostala jedna automatická hláška na DM tabuli smrti:
Modré NPC Ochočený teriér zabilo PC!
Dne 12.6.1111 v 7:2 modré NPC Ochočený teriér zabilo PC *vynecháno* v míste Západní cesta, královský mlýn. Do N sáhů byla přítomna NPC: Slepice.
Jak z Blesku což? Další smrtelný útok psa na člověka! Svědkyně Slepice v těžkém šoku!
Naposledy upravil(a) labir dne 10. 5. 2007 9.19, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
labir píše:Mě dostala jedna automatická hláška na DM tabuli smrti:
Modré NPC Ochočenýž teriér zabilo PC!
Dne 12.6.1111 v 7:2 modré NPC Ochočený teriér zabilo PC *vynecháno* v míste Západní cesta, královský mlýn. Do N sáhů byla přítomna NPC: Slepice.
Jak z Blesku což? Další smrtelný útok psa na člověka! Svědkyně Slepice v těžkém šoku!
Tak tohle mě ze srdce pobavilo. Ikdyž majitele postavy asi ne. Tohle je fajn odlehčení po tom co se tu ted na foru psalo...
To ho naučí, lozit přes plot
Sakra, sliboval jsem že na toho psa dám pozor...
Ale dokud byl ve městě byl klidnej
Modré NPC Ochočený teriér zabilo PC!
Tak to chci také číst DM tabuli. Tam musí bejt věcí.
Rysan píše:Když jsem začal česat třešně ze stromu a systém vypsal hlášku *klátí třešně*
Vy [IC censored] máte fakt divný chutě. Já osobně bych třešně trhal. Ale proti gustu... *řehní se na celé kolo*
P.S.
Ať se jenom nesměju, teď už vážně - klátí se ořechy. Třešně se češou.
To víte.. přepracování... a taky následky intenzivního čarování a používání magionů v poslední době.. ono se to nastřádá a pak takový mág celý den hybernuje
Naposledy upravil(a) Kirros dne 14. 5. 2007 19.55, celkem upraveno 1 x.