Chlébské jaro 2010 aneb johoho, piráti!

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Luelle

Příspěvek od Luelle »

*mává ISICEM, žeje student*

a spinkatbudu zase s kokosem a Alexíííííkem :smile:
16? Tak to je v pohodě
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Aefar píše:Tak mě napadá... jak je to s bečkou?
budou dvě, jeden ježek od Drakea a jedna něco dle Kohena. Tímto díky oběma pánům, že to zařizují. První bečka dorazí ve čt, druhá v pátek.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Tímto také oběma děkuji :biggrin: :dribble: :stuart:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
morfeus1234
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od morfeus1234 »

Student sem, pivo piju... a kde se slozim je mi celkem jedno pokud to bude aspon pripominat postel :)
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

študák jak poleno :) a pivo si dám... a spát možná pujdu
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Magnum, nezapomeň na to, že jsi taky student (doufám, že furt seš ) :D

Jinak jedenkrát studentské menu :)
Výlet klidně, možná bych si i zopákla hrad...když už vím, že to skutečně není vražedný krpál, jak předesílala a strašila Braenn že? :shades:
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Student
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Taktéž student (nad 18 :biggrin: ) a přesně tak, slušnácká chatka horní patro nalevo spinkám já! (pokud spinkám :) ) Však tam budu brzo a budu se o místo náležitě prát :)
Pití asi teda vlastní, s výletem souhlasím (pokud se nepřidám k Merlíkovi a jeho pekelnému oři :) )
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Braenn píše:
budou dvě, jeden ježek od Drakea a jedna něco dle Kohena. Tímto díky oběma pánům, že to zařizují. První bečka dorazí ve čt, druhá v pátek.
No ja pochopil, že o moje bečky zajem neni... :megalol: , fakt netušim, včechno je zatím na Drakovi, kterej ještě nepotvrdil, že bude chladící pípa..., ale pochybuji, že ti ji pivovar pujčí jen na občanku, jsou celkem drahé... bez chlaďáku žadnou bečku tahat nebudu... a naposlední chvilku to taky zařizovat nehodlám...

Jinak doufám, že to nedopadne jako posledně, že ty sudy se vyzvedávalo v pivovaru až při cestě..., to opravdu ne... další cca 45min zpoždění dopředu říkám, že bych nerad...

Chladák by mohl snad pujčit Akira, ale kdo ví.… a Draku vyjádři se co nejdřív, ja už to pak zařizovat nebudu, chci to vědět předem a né týden dopředu...

mimo to Ježek, není zrovna levné pivko... na to jak je "dobré" :megalol: :crazy: … , ale podvolím se většině
(hlavně, že budem vědět kdo je student a kdo ne..., ale spustit hlasování o druhu piva s cenama, jak jsem ti poslal, to se asi nepodaří)
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
merlik

Příspěvek od merlik »

No jestli bude jen ježek, tak odvolávám to, že se skládám na pití, pač budu mít plné brašny vlastního :)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Zatím to vypadá, že bude jeden ježek a jedna nějaká jiná. Jelikož jedno auto neuveze lidi i s báglama a dvě bečky, musí vzít druhou bečku nikdo jiný. A nabídl se naštěstí Drake. Zatím je to všecko v jednání, neboť samo o sobě je dost komplikované sladit různý bečky s chlaďákem a ten sehnat..

Každopádně, budou bečky dvě, a minimálně jedna z nich nebude ježek :biggrin:
Myrpa

Příspěvek od Myrpa »

A pro nepivaře bych vzal krávu, aby taky měli co dojit.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tak změna. Chlaďák bere Akira, co jsem pochopila (prosím o potvrzení) případně také s jedním Zubrem.

Má někdo takový problém se zubrem že by ho nepil? Ne že by to bylo moc rozhodující..:) Komentáře nechť se zdrží ti, co ho spokojeně chlastali už několikrát předtím.

Problém je s jedním faktem - Aki asi přijede v pátek. Takže chlaďák dojede až s ním, ale kohen má normální pípu bez chlaďáku, jak jsme měli na podzim. Na ten jeden večer by to mohlo stačit. (Budem na střídačku foukat na stěny bečky a přikládat led, kdyby něco:)))
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Myrpa píše:A pro nepivaře bych vzal krávu, aby taky měli co dojit.
Jo vezmu Jolanu, my jí zrovna prodáváme. :bigwink:
Braenn píše:Tak změna. Chlaďák bere Akira, případně také s jedním Zubrem.

Má někdo takový problém se zubrem že by ho nepil?
O Zubrovi jen v dobrém, jinak máme i po chlaďáku ,, nejhorší co by se mělo maximálně napsat je asi... Např: "Nu, dávám přednost jiné značce :yes: například Ježkovi :megalol:"
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Student, chatka pařanská, není li místo beru celtu :)))) Dá se někde v okolí rybařit? (když už se urvu, tak na plnohodnoutnou dovolenou )

P.s: skusim ukecat byvale dm Sicboy aby se přijel taky podivat
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
morfeus1234
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od morfeus1234 »

kohen píše:
Braenn píše:
No ja pochopil, že o moje bečky zajem neni... :megalol: , fakt netušim, včechno je zatím na Drakovi, kterej ještě nepotvrdil, že bude chladící pípa..., ale pochybuji, že ti ji pivovar pujčí jen na občanku, jsou celkem drahé... bez chlaďáku žadnou bečku tahat nebudu... a naposlední chvilku to taky zařizovat nehodlám...

Jinak doufám, že to nedopadne jako posledně, že ty sudy se vyzvedávalo v pivovaru až při cestě..., to opravdu ne... další cca 45min zpoždění dopředu říkám, že bych nerad...

Chladák by mohl snad pujčit Akira, ale kdo ví.… a Draku vyjádři se co nejdřív, ja už to pak zařizovat nebudu, chci to vědět předem a né týden dopředu...

mimo to Ježek, není zrovna levné pivko... na to jak je "dobré" :megalol: :crazy: … , ale podvolím se většině
(hlavně, že budem vědět kdo je student a kdo ne..., ale spustit hlasování o druhu piva s cenama, jak jsem ti poslal, to se asi nepodaří)
Draka i s beckou vezu ja :D Takze korhenovi zdrzeni nehrozi :D
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Ixtremist píše:Student, chatka pařanská, není li místo beru celtu :)))) Dá se někde v okolí rybařit? (když už se urvu, tak na plnohodnoutnou dovolenou )

P.s: skusim ukecat byvale dm Sicboy aby se přijel taky podivat
Sic? To by bylo super. A ohledně rybaření, to poravdě nevím, je tam dole nějaká blátivá říčka, ale na její obsah se zeptej Panathiana a Drakea, ti se tam myslím naposled smočili... :megalol: Že by pstruzi? A piješ pivo, budeš se na něj skládat? Příjezd ve čtvrtek nebo v pátek?

edit: tou blátivou říčkou myslím ten potok, ne Svratku.

Což mi připomíná, že doufám někdo zase veme luky a tak, Dron svou skvělou výbavu deskovek a *chvíle zbožného ticha* DDR!

A ohledně výletu, je tam moc pěkné údolí bledulí, a nebo můžem na přání Niam znovu ztéci Pernštějn!
Naposledy upravil(a) Braenn dne 10. 3. 2010 21.26, celkem upraveno 3 x.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Ixtremist píše:Student, chatka pařanská, není li místo beru celtu :)))) Dá se někde v okolí rybařit? (když už se urvu, tak na plnohodnoutnou dovolenou )
Mno, je tam jedna kaluž, ve který žijou žáby. Možná. A pak voda pár kilásků dole zovající se Svratka. Počet ryb neznámý, ale prut tam určo hodit můžeš :bigwink:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Braenn píše:Což mi připomíná, že doufám někdo zase veme luky a tak
Luk vemu, o a tak nebylo posledně moc zájem, takže asi ne.
Braenn píše:A ohledně výletu, je tam moc pěkné údolí bledulí, a nebo můžem na přání Niam znovu ztéci Pernštějn!
Nebo mě můžete nosit do kopce :shades:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Vezmu nějaké zbylé balíčky karet jako výplň středů na terče..ať se vám lépe trefuje. (Vidíte jak jsem na vís hodná?)
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Odpovědět