a spinkatbudu zase s kokosem a Alexíííííkem

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
No ja pochopil, že o moje bečky zajem neni...Braenn píše:budou dvě, jeden ježek od Drakea a jedna něco dle Kohena. Tímto díky oběma pánům, že to zařizují. První bečka dorazí ve čt, druhá v pátek.Aefar píše:Tak mě napadá... jak je to s bečkou?
Jo vezmu Jolanu, my jí zrovna prodáváme.Myrpa píše:A pro nepivaře bych vzal krávu, aby taky měli co dojit.
O Zubrovi jen v dobrém, jinak máme i po chlaďáku ,, nejhorší co by se mělo maximálně napsat je asi... Např: "Nu, dávám přednost jiné značceBraenn píše:Tak změna. Chlaďák bere Akira, případně také s jedním Zubrem.
Má někdo takový problém se zubrem že by ho nepil?
Draka i s beckou vezu ja :D Takze korhenovi zdrzeni nehrozi :Dkohen píše:No ja pochopil, že o moje bečky zajem neni...Braenn píše:budou dvě, jeden ježek od Drakea a jedna něco dle Kohena. Tímto díky oběma pánům, že to zařizují. První bečka dorazí ve čt, druhá v pátek.Aefar píše:Tak mě napadá... jak je to s bečkou?, fakt netušim, včechno je zatím na Drakovi, kterej ještě nepotvrdil, že bude chladící pípa..., ale pochybuji, že ti ji pivovar pujčí jen na občanku, jsou celkem drahé... bez chlaďáku žadnou bečku tahat nebudu... a naposlední chvilku to taky zařizovat nehodlám...
Jinak doufám, že to nedopadne jako posledně, že ty sudy se vyzvedávalo v pivovaru až při cestě..., to opravdu ne... další cca 45min zpoždění dopředu říkám, že bych nerad...
Chladák by mohl snad pujčit Akira, ale kdo ví.… a Draku vyjádři se co nejdřív, ja už to pak zařizovat nebudu, chci to vědět předem a né týden dopředu...
mimo to Ježek, není zrovna levné pivko... na to jak je "dobré"![]()
… , ale podvolím se většině
(hlavně, že budem vědět kdo je student a kdo ne..., ale spustit hlasování o druhu piva s cenama, jak jsem ti poslal, to se asi nepodaří)
Sic? To by bylo super. A ohledně rybaření, to poravdě nevím, je tam dole nějaká blátivá říčka, ale na její obsah se zeptej Panathiana a Drakea, ti se tam myslím naposled smočili...Ixtremist píše:Student, chatka pařanská, není li místo beru celtu :)))) Dá se někde v okolí rybařit? (když už se urvu, tak na plnohodnoutnou dovolenou )
P.s: skusim ukecat byvale dm Sicboy aby se přijel taky podivat
Mno, je tam jedna kaluž, ve který žijou žáby. Možná. A pak voda pár kilásků dole zovající se Svratka. Počet ryb neznámý, ale prut tam určo hodit můžešIxtremist píše:Student, chatka pařanská, není li místo beru celtu :)))) Dá se někde v okolí rybařit? (když už se urvu, tak na plnohodnoutnou dovolenou )
Luk vemu, o a tak nebylo posledně moc zájem, takže asi ne.Braenn píše:Což mi připomíná, že doufám někdo zase veme luky a tak
Nebo mě můžete nosit do kopceBraenn píše:A ohledně výletu, je tam moc pěkné údolí bledulí, a nebo můžem na přání Niam znovu ztéci Pernštějn!