Díky jisté trojici (Serin, Will, Hyrdan) a DM/DS? za dnešní oživení jedný kořistnický výpravy... moc zajímavý nápad, až občas šel mráz po zádech nejen tý mojí chudeře no a to bloudění, škoda mluvit - hlášky padaly výborné, krásný prostředí aby sme se vyblbli sami o sobě:)
Sice sem už ke konci myslela spíš na postel než na "HCRP" ale snad to nebylo tak poznat
Naposledy upravil(a) Braenn dne 7. 8. 2008 0.30, celkem upraveno 1 x.
Díky .) Už jsem byl součástí několika takovýchto "akcí", ale tahle byla - z hlediska systémových efektů - rozhodně nejvymazlenější =) A celkově fajn hra =)
Btw thx za možnost hrát za něj dál ;))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Díky za situaci s Largem u divočiny (chvíli jsem si připadal jako maminka s vařečkou nad dítětem ), včetně pozdější MUNI dohry - jak to ten Bert dělá, že Dina takhle prokoukne.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Díky magičům za snášení kritiky, slovy Roma, Naylun, Adalbert a snad i mlčenlivý Hondo.
Dál díky Dinovi a Nyaro za zvláštní dění.
Dinovi a Altairovi za výpravu & Altairovi se omlouvám za pozdní heal.
Altairovi za skvělé hlášky.. tedy ne že by to byli přímo hlášky, ale skutečně toho beduína vidím v tý hře, v každém jeho výroku a snad i činu (moc činů jsem neviděl tak nevím ).
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Děkuju za dnešní hru a taky ten konec s vápravou do Ledových hor s Dinem a s Largem :)) A taky děkuju bardovi na Druhé straně jménem Kamil Hlína... po tom pokecu s ním na Druhé straně a po troše černého humoru mi bylo úplně jedno, že jsem ztratil nějakých pár tisíc XP :))) Prostě super hra dneska :)
Mám spoustu skvělých screenů ze všech putování a událostí... ale jeden si dneska dovolím postnout sem :))
No já děkuju taky :) Jen škoda, že Elorfin "to" nesměl nechat vypařit. Pak za to krásné přehlížení (které k Elorfinovi patří, Chr 10 opravdu nikoho neoslní, natož aby mu vnutil svá řešení problému).
A pak dík Nalkovi - tahle zkušeně balancovat na hraně mezi životem a smrtí :) Již poněkolikáté... Pěkné.