drake127 píše: Jaká je odpověď na ultimátní otázku smyslu života, vesmíru a vůbec?
42
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
drake127 píše: Jaká je odpověď na ultimátní otázku smyslu života, vesmíru a vůbec?
takže jestli to dobře chápu...musíš rozumět těm blábolům o magii co jsou tam napsaný, aby jsi mohl hrát mága..? ups..no znám obrovskou spoustu inteligentních a moudrých lidí..dokonce hodně inteligentních a moudrých s titul před i za...ale například v chemii, ve fyzice..nebo třeba botanice se nevyznají...proč jim ale "zakazovat" hrát si? IMHO..je to sektářství pro vyvolené...cybermisa píše:Je to hra predevsim na Magickou Univerzitu …. Srovnavat hrani postavy s vysokou obratnosti s obratnosti hrace je IMHO nesmysl bez logicke vazby. Srovnavat hrani inteligentni ci moudre postavy s inteligenci ci moudrosti hrace ma naprosto logickou, ba dokonce primou vazbu. Inteligentni hrac hloupou postavu zahraje, hrac s nizsi inteligenci vsak postavu s vyssi inteligenci proste neuhraje. Takovy hrac pak ma nektere moznosti ve hre zavrene, napr. MUNI. A volat, "je to jen hra" v tomto smyslu ma v sobe stejnou duchaplnost, jako prohlaseni nekterych politiku "vysokoskolske vzdelani pro vsechny". Vejska stejne jako MUNI proste NENI pro vsechny a dokud budu hrat a mit MUNI na starosti, tak se z nynejsiho nastaveni filtru slevovat nebude.Akira píše:myslím že je kravina dělat sektu mágů jenom z lidí, kteří se OOC vyznají v kvantové fyzice, jaderné fyzice a jiných věcech...to už myslím přeháníte. A povinost splnit zkoušky....hmmm..v tom případě, by měl být bojovníkem jenom ten, kdo má zkušenosti z šermu, potažmo u mnicha minimálně černý pásek. Neblázněte...a vratte se do reality..a hlavně...JE TO JEN HRA! Nikoliv náhražka reality podle vašich představ!
a) určitě lepší než magie předělaná na exaktní věduWendigo píše:Protoze kdyz tam ty podminky nebudou tak bude
a) magie naprosty chaos
b) hrat magy spousta lidi kteri na to proste nemaji
c) tim nemyslim ze by byli blby jak tago ale venuji tomu stejne usili jako kdyby hrali bouchace
d) a tim padne cele kouzlo hrani magu
K tomu tě taky nikdo nenutí.OneHeart píše:…
Ztrestejte mě, neb se vašema magickýma teoriema a rovnicema vůůbec neřídím.
Jasne kazdou chvili potkavas magy z univerzity kteri ti do hlavy husti teorii magickych poli podle Sereny ,zejo.OneHeart píše:To je mi novinka! Já celou dobu žil v tom, že to ,co zplodí hlavy z MUNI ,je fakt.labir píše: K tomu tě taky nikdo nenutí.
To sem si oddych...
IC se to již řeší. Adepstvo ve spolupráci s gnómy tento problém vyřešilo tak, že se do vstupní haly umístí páka, po jejímž stisknutím bude návštěva transportována do kobek, kde si ji příslušná osoba vyzvedne … někdy později.The_Balrog píše:(ps ano, tento post lze velice dobre resit IC.. ale chtel jsem svest rec jinam :))) )
Máš něco proti Hagu?*vyhrne si rukávy*Abych vám ten dům nezboural,místo toho abych ho probouralThe_Balrog píše:
Kdo se ma k vam porad co dobyvat, kdyz tam jste zapikolovany jako trpaslici v Hagu? o.O;
já nevím, kde jsi přišel na to, že píšu co a jak dělat líp???? stačí si to pořádně přečíst zpátky...labir píše:K tomu tě taky nikdo nenutí.OneHeart píše:…
Ztrestejte mě, neb se vašema magickýma teoriema a rovnicema vůůbec neřídím.![]()
MUNI není restrikce. Máš kreativitu? Přideš s něčím novým konzistentním? Proč ne? Když je to pěkné (a může to klidně být v rozporu s nějakou napsanou teorií, ale nesmí to odporovat pozorování a musí to být konzistentní) tak ještě dostaneš odměnu.
Nechápu jednu věc: Co vadí na MUNI hráčům jenž nehrají a nechtějí hrát na MUNI? Ti co na MUNI jsou se očividně dobře baví. Co vám na tom vadí? Co vás vůbec opravňuje kritizovat něco s čím nepřijdete vůbec do styku a co funguje? Neřeknu kdyby to na MUNI neklapalo, nebo jste na ní byli a věděli co a jak. Nejste a klape to dost dobře. Takže kde je problém? Asi jen ve vašich hlavách vážení, že něco funguje jinak než byste si přáli sami...
Situace je to naprosto stejná jako kdybych kritizoval náborové podmínky třeba... ŠKODA AUTO a jejich systém řízení a norem, že já bych to udělal líp a všichni by se měli pak mnohem líp a že to tam dělají všechno špatně. Co mě k tomu opravňuje? Nic. Jen bych ze sebe udělal blba a prudiče co si myslí že všemu rozumí nejlíp.
Teď je to snad jasné...
vystupuju tu jako "laik" a z povahy příspěvků to prostě ten pocit co mám evokuje....možná místo kritika by bylo na místě slovo zamyšlení...ale to je jedno....zapomen na to. Nikdy si nedám říct a na něco se zeptám, nebo mám k něčemu připomínku..a vím, že se to tady nenosí...dám si pozor.drake127 píše:Kromě toho myslím, že jen velmi málo hráčů mimo MUNI zná požadavky pro přijetí, takže nerozumím z jaké instance je kritizujete?
Z toho, že jste si tu přečetli příspěvky, kterými si děláme legraci sami ze sebe? No jo, já vím, že strážní nebo druidi jsou suchaři a neprojevují se, ale tam taky nevezmou každého, co jsem měl možnost vidět a ty nikdo nekritizuje.
Takže aniž prozradím nějaké velké tajemství... Ne, pro přijetí na univerzitu nemusíš znát nazpamět obsah veřejné knihovny. Neříkám, že to nepomůže, ale exaktní znalosti se na zkoušce podílí tak asi 10 %.
Gran píše:Já teda nevím, co se to tu tak řeší, když všechno, na čem je to založeno, je jeden veliký joke .)
Vzit trpaslika a tesat toto do kameneGran píše:Jinak fakt, že hloupý hráč těžko bude hrát chytrou postavu, je dost známý a je to právě jeden z problémů, který se často snaží někdo řešit... ale ono není moc co hrát. Holt ani ve hře nemůžete dělat _úplně všechno_ - můžete dělat jen to, na co jako hráči stačíte .)