Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

cybermisa píše: Si rikam, kdyz uz tam na te strazi stoji a ostatni tak pekne odpocivaj, dam mu sanci se blejsknout :biggrin:
Jojo, ale já tam ani tak IC nestál na stráži, jako jsem tam OOC postavičku zapoměl (prostě mi všichni utekli dovnitř :crazy: ). Navíc, Serin byl graficky otočen v ústrety nepříteli, ale já hlídal kamerou vstup k šéfovi. Mezitím jsem kontroloval výpis (co mně zabilo) a taky si přerovnával inventář, frflal do kapesníku a vůbec dělal spoustu jiných nebojových činností. (nemá to zvuky no.. dupání potvor bych asi registroval lépe) Takže jsem se vážně "probral", až jsem stál mezi nepřáteli. A v té chvíli jsem jen počkal, až se bojovníci trošku vzdálí, abych mohl sejmout alespoň střelce. Oni bojovníci sráží a to bych 100% nedal. Kdybych tušil, co napáchají, pustil jsem se do nich s větší vervou.

Tímto nechci shazovat svůj podíl viny. Ale je velice obtížné udržet stálou pozornost během delších výprav. A zpáteční cesta.. ve mně hrklo jak ve starých hodinách, když jsem na cestě tu potvoru zahlédnul.. Já skleslý, Serinek se vlekl smutně s výčitkami a na cestě takové nadělení.. No, alespoň jsem ostatní varoval. Ale dvě.. hmm.. musel jsem použít všechnu odvahu, abych prostě neutekl pryč.. Chudák postavička.

Edit: Jsem v poděkování, takže velké, ale opravdu obrovské díky za shovívavost..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Lonewar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lonewar »

Díky Alimu za moc pěkné a moc smutné loučení u řeky.Moc pěkná hra. Díky.:yes:
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.20, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Tak teda opravdu moc díky...ještě párkrát a fakt s tim raději seknu!
Smrt je jen začátek druhého dějství.
anurin

Příspěvek od anurin »

Vyzní to divně, ale dík Trisstovi a Marion za dnešní zábavu a potěšení ve hře.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

díky Alimu za prima hru, už sem málem zapoměl jak jsem se sním před 4,5 měsíce bavil, teda já ne :) Ryta s ním mluví :), díky za Ryt
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Děkuji hospodskému a jednomu orkovi za podvečerní hru U spáleniště. Opravdu mě bavilo vás trápit :biggrin:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Díky vůbec za dnešní hru, obzvláště pak Mithallirské stráži a tomu sladkému seržantovi:)

Takový nervy už sem ve hře dlouho neměla, sotva sem si myslela že je krize zažehnána lognu se do hry a takovej šok.. a to rozhodování potom, uf. Nesnáším tyhle volby menšího zla a jak to nakonec pěkně dopadlo :smile: až se mi tomu nechce věřit, přinejhorším sem oddálila špalek o pár.. snad let, ne?:)
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Braenn píše:Díky vůbec za dnešní hru, obzvláště pak Mithallirské stráži a tomu sladkému seržantovi:)

Takový nervy už sem ve hře dlouho neměla, sotva sem si myslela že je krize zažehnána lognu se do hry a takovej šok.. a to rozhodování potom, uf. Nesnáším tyhle volby menšího zla a jak to nakonec pěkně dopadlo :smile: až se mi tomu nechce věřit, přinejhorším sem oddálila špalek o pár.. snad let, ne?:)
Ja taky dekuju a smekam. Tak krasne emocemi prorostla hra, ve ktere se moc pekne projevuje charakter postav. Hlavni diky patri Kat, ktera balancovala na ostri noze a z temer bezvychodne situace nakonec vybruslila se cti :smile:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

(Včera) Pěkná situace u hospody v lesíku, díky všem.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za dnešní spor u spáleniště.. dost jsem se bavil, i když chvílema jsem nevěděl, jak správně vyslovit tu myšlenku. Vragar to hrál skvěle, Ryta taktéž (jako obvykle velice procítěně).. Ali a Din tiché podpory... jen se omlouvám hostinskému Armiovi, že jsem prostě nemohl vzhledem k situaci brát systém frakcí jako přednostní před tím jak to vypadalo z pohledu postavy. :ermm:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Michall

Příspěvek od Michall »

také mockrát děkuji všem za akci.. bylo to supéééér.. teda.. asi dlouho se budu muset drhnout :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Opět moc pěkná situace u spáleniště. :good:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Chci poděkovat opět Alimu za hru u spáleniště, tam mě opravdu nebo spíš Ryt úplně dostal, nejsilnější zážitek z dněšního teda dnes už včerejšího hrání, dále taky tomu trpaslíkovi chamtivýmu jednomu co se toho účastnil, tenhle malý autoquestík mě naplnil hodně moc a i dalším co byly v okolí

Pak také Nalkovi (předpokládám Largovi pokud ne omlouvám se) , za tu procítěnost což mě potěšilo, ale taky za pěknou zábavu našeho malého ...velkého …???? :) autoquestu i když DM byl asi taky přítomen, Dinovi, tomu milému: ženská blbá orkovi *medvědice se k němu otočila zády a počůrala ho.…*
a milému panu hostinskému a dalším

třetí nebo kolikátý den zde a moc zábavy, tahle hra je jako droga...pokud je kvalitní a má kvaitní složky (hráče)

díky díky díky
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

:clover: Díky ! :clover:

Obrázek
Kraki Skengdrang
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Dnes bych chtěl poděkovat šeckým brachům, z keréma sem hrál. Dnes fajné celé vodpoledne.
anurin

Příspěvek od anurin »

Dneska díky Albře a dětem, byla to sranda. No a korunku tomu dal ezechiel.… :bleh:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

V nouzi poznáš přítele. Dík :smile:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
anurin

Příspěvek od anurin »

kokosak píše:V nouzi poznáš přítele. Dík :smile:
Den byl vyčerpávající... nezbylo na tebe už dostatek sil. :bleh:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky nevím jakému DM za náhlý přepad na cestě (tedy mohl to být utržený summon, ale myslím, že ve hře nebyl dostatečně schopně-neschopný čaroděj z řad hráčů, který by navíc toto i přežil), který mi dodal důvod k hraní až do večera.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Taky díky...po dlouhé době jsem se zase bavila :)
Ezi..nevím jak to děláš ale tohle bylo moc...žížala byl vrchol :D
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Odpovědět