Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky Nulen a Nyaro :)
Kraki Skengdrang
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Tak dneska se podařilo snad všem co Ez potkal zvednout mě osobně náladu. Včetně toho "normálního pocestného" u věže. :bigwink:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Dík za celodenní dění Armiovi a Dripovi.. dále za drobné mezidění Raistlinovi, Eru.. no tomu elfovi-co-v-mládí-moc-zlobil a Bertovi Bez Rady :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky Dinovi, Thaně a Marion za dnešní cool zlounskou hru :D
Kraki Skengdrang
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Pěkná hra, i když se nevydařilo to o co jsme se snažili. Díky všem zúčastněným a hlavně parádně zahrané Marion. Jen je škoda, že jsem stál tak blízko a psal... nestačil jsem odkliknout dřív než bylo po všem.

A díky za moc pěknou hru večer v hostinci... za rodinku a za oživení (čaj zaplatím hned při příštím nalogování :innocent: ).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
anurin

Příspěvek od anurin »

Pavel Urban píše:Pěkná hra, i když se nevydařilo to o co jsme se snažili. Díky všem zúčastněným a hlavně parádně zahrané Marion. Jen je škoda, že jsem stál tak blízko a psal... nestačil jsem odkliknout dřív než bylo po všem.

A díky za moc pěknou hru večer v hostinci... za rodinku a za oživení (čaj zaplatím hned při příštím nalogování :innocent: ).
Nevadí, Marion ( nepléct s maličkatou Marion, která pobíhá všude kde může ) si to svině zasloužila. Měla holka holt smůlu, snad to Dina někam posunulo. :bigwink: Holt peklo zase prohrálo další bitvu a přilo o dva démoníky :bleh:

No a večer... za večer v hostinci patří velký díky Albře, která byla perfektní, taktéž Bardovi společně se Zelgadisem. Moc krásná a věrohodná hra. Jen tak dál :thumbup:
Naposledy upravil(a) anurin dne 19. 10. 2008 2.13, celkem upraveno 1 x.
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Pavel Urban píše:Pěkná hra, i když se nevydařilo to o co jsme se snažili. Díky všem zúčastněným a hlavně parádně zahrané Marion. Jen je škoda, že jsem stál tak blízko a psal... nestačil jsem odkliknout dřív než bylo po všem.

Květináč byl myslím perfektní :D Večerní partičce patří dík, pobavila jsem se skvěle.
Snad jen si klepu na čelo při některých hrdinech co se sotva pustili máminy sukně, ale mluví jak ostřílení veterání... jezevce na ně!
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Take dik za perfektni pozdne vecereni hru, po dlouhe dobe lognu na EQ a hodinu se valim smichy. Zase mi to uplne vratilo chut ukoncit svou EQ pauzu jeste drive nez jsem mela v planu [jen ty prace kdyby bylo min]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
drake127

Příspěvek od drake127 »

Díky Artovi, že mi dal možnost se podívat na místo, kam jsem neměl důvod zajít celých 364 reálných dní. Ještě ten den jsi teda mohl teda vydržet. :megalol:
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
anurin

Příspěvek od anurin »

Artovi velký dík... i když jsem si to neužil jako trojice vevnitř... tak to bylo fajn. Nejlepší byl ten instant kill... něco tak rychlého jsem s postavou ještě nezažil. :bleh: Bylo to fajné... stejně tak si to užívám i mimo Q. Ono když máte strach z pánvičky... tak se leze někam vždy s respektem a dvojnásobným pudem sebezáchovi. :helpsmilie:
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Já také děkuji, nejvíc mě dostalo, jak se obvykle nebojácná tlupa trpošů klepala strachy u té zdi, když viděli jak lehli vůdcové naší výpravy :megalol: A jedinej, kdo se vůbec odvážil něco udělat byl Hromval … všechna čest. :smile:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Tulak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tulak »

taky chci podekovat za hru
Tulák: odešel za minulostí
Rick Deckard: zmizel
Petr Král: socha na stráži
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Přidávám se s poděkováním, zvlášť pak manželskému páru a trpaslíkům, s kterými jsou ty questy čímdál lepší. Dýchá z toho na mne síla kamene a sekyry :good:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Panathian píše:Já také děkuji, nejvíc mě dostalo, jak se obvykle nebojácná tlupa trpošů klepala strachy u té zdi, když viděli jak lehli vůdcové naší výpravy :megalol: A jedinej, kdo se vůbec odvážil něco udělat byl Hromval … všechna čest. :smile:
Na me se nedivejte, ja se ridim heslem ten kdo ma jedinej Ressurection jedinej nemuze delat hrdinu. :biggrin:

Taky Artovi a vsem hracum za vypravu velke dik, po velmi dlouhe dobe jsem zase byla na nejakem questu a bylo to fajne. [snad az na cestu na lodi na cerno v sudu se zelim, myslim ze kysane zeli uz zel v zivote neda do ust XD]
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Díky Alfrayovi. Velice dlouhá a nečekaně velice příjemná nejen teologická debata :clover:

A samozřejmě klasické sestavě za (snad) první splněný úkol
Eve

Příspěvek od Eve »

Taky se přidám k poděkování, tak pohodovou výpravu jsem už dlouho nezažila :smile: teda až ne toho křížence slona/medvěda/démona atd :biggrin:
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Panathian píše:
btw Tedy nevím, že by se klepali strachy. Spíš mi přišlo, že byli v tu chvíli dost drsní, že u té stěny vydrželi. A hlavně, že Grim se neutrhl ze řetězu... :biggrin:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Takze velky dik Librovi i oboum pritomnym damam za pozdne vecenri hru. Ani netusite jak ta scena pripominala jednu velmi proflaknutou scenu z nejmenovane divadelni hry... http://fortunasarkissian1.rajce.idnes.c … 091017.JPG
---
Anade

Příspěvek od Anade »

Wendigo píše:Takze velky dik Librovi i oboum pritomnym damam za pozdne vecenri hru. Ani netusite jak ta scena pripominala jednu velmi proflaknutou scenu z nejmenovane divadelni hry... http://fortunasarkissian1.rajce.idnes.c … 091017.JPG
To Anade děkuje Zelovi a Tengovi. A nejvíc asi za přímo „vědecké“ pojednání o fungování mithallirských obranných děl. :megalol:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky za včerejší drobné oživení - ten opilý pirát neměl chybu. :biggrin:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Odpovědět