Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Moc díky za včerejšek Jakubovi ,Tonnymu a hlavně DM.Dělo se toho opravdu hodně.
Moc prima. Díky
Moc prima. Díky

Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.14, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
díky Moraklis včera za hodně noční hru - za hezké povídání, pěkně se sní Brumla pobavil
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Já bych chtěl poděkovat Labirovi za to, že snáší jak se teď (a obzvláště já) každý rýpe v nastavení jeho skvělého výtvoru, Equilibrie.

Naposledy upravil(a) Grunt dne 7. 11. 2008 16.41, celkem upraveno 2 x.
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Bylo krásně vidět zdvořilé oznámení/žádost/pokusu o domluvy některých lidí. Postavu jsem hrál dle její historie, jejího charakteru, její aktuální situace a dle mého nejlepšího svědomí. 
EDIT: jak jsem řekl.. vše bylo dle charakteru postavy
EDIT2: mě osobně opět dohnal k pláči jistý metagamer
EDIT3: takže nebyl to úplný metagame, ale to přehnané sebevědomí té postavy nad jistotou jak proběhla věc, u které postava nebyla, zavání metagamem
Přesto se omlouvám, protože to tedy metagame být nemusel.

EDIT: jak jsem řekl.. vše bylo dle charakteru postavy
EDIT2: mě osobně opět dohnal k pláči jistý metagamer

EDIT3: takže nebyl to úplný metagame, ale to přehnané sebevědomí té postavy nad jistotou jak proběhla věc, u které postava nebyla, zavání metagamem

Naposledy upravil(a) Nalk dne 8. 11. 2008 13.35, celkem upraveno 2 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Takže dnes převeliké Díky Albře za pěknou hru maminky i ženy. Bylo to fajn. Pak za skvělou výpravu za bukem znovu Albře a Brumlovi
A v neposlední řadě ezovi
I přesto že byli věci, které mě velmi znechucovali ve hře, tak právě díky Albře a Brumlovi jsem to překousl a sebezapřel se.
Nakonec jsem si hru ještě užil... takže díky Vám dvěma.
Sry za OT

I přesto že byli věci, které mě velmi znechucovali ve hře, tak právě díky Albře a Brumlovi jsem to překousl a sebezapřel se.

Co na to říct? Týká se to nejspíš mě, jak jsem se dozvěděl po tellu. Už jsem ti to několikrát psal, pokud ti něco na mé hře nesedí a myslíš si že snad metagamuju, sepiš report příslušnému DM/DS a neházej špínu na phorum. Děkuji...Nalk píše: ….mě osobně opět dohnal k pláči jistý metagamer.…

Sry za OT

díky dnes brachum že ňa hukazali brašské taktike v boju kde som chytol filcke a že ňa zali do baužin kde som chytol sračke a slintauke
taky za hru Roranovi a Albře bylo to fajné kor konec a noha pod velkým kulánem buku
taky za hru Roranovi a Albře bylo to fajné kor konec a noha pod velkým kulánem buku

jo ta klec je fakt hustá díky tím za spestření našeho brašího putováníanurin píše:Velký dík Labirovi. Spawn je úžasnej a nové pasti ( dispel, klícka pro motýlky) fakt skvělé!!!!