kokosak píše: Jen ty děcka už bych pomalu škrtil :D
Ale ale... ještě nedávno byli fajn a ted bys je škrtil?
Jojo.. dnes moc fajné den. Stejně jako včera atp... bavím se.
Brát děti do Hargolu asi nebyl dobrej nápad. Ale trpaslíci jsou dobří strejčci Dík všem se kterými jsem dnes hrál. Super hra!
Ha proč ni korva?
Taky díky za dnešní perfektní hru, jak vélet brachů, tak fajnou pastičku, dnes sem si to užíval!
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Grunt píše:Dík brachům z dnešní trénink. Hlavně Hromválovi že se zase ukázal Hrát s těmahle starýma trpaslíkama je opravdu vždy ten pravý zážitek :)
také se připojuji moc sem si to užil tu braší taktiku, moc prima hra
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
díky DM nevím komu za půl noční questík i když to byla ale sprostá loupež
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tomyn píše:díky DM nevím komu za půl noční questík i když to byla ale sprostá loupež
Jak sprosta, vzdyt nebylo ani opeceny
nojo Brumla se na to vykašlal ten večer mu nic nešlo jak stáhnout medvěda, tak kácet buk a nakonec ani píct maso a pak ho ještě okrade skřet a stříkne na něj jakási past z močuvkou...teda ten bude asi hodně dlouho naštvanej
ale ještě jednou díky sem se pobavil až na to že sem se i dost bál
díky DM za teho fajného Mist Dragona Brumla se z něho uplně strachy posral
Diky za fajn debatu o obráběcích strojích a vlivu na rolníky. Jeden názor, že to pomuže, pak další, že čím mín budou mustet dělat tím víc se budou flákat a páchat nepokoje...
Je to zamyšlení nad pokrokem jako takovým...
kohen píše:Diky za fajn debatu o obráběcích strojích a vlivu na rolníky. Jeden názor, že to pomuže, pak další, že čím mín budou mustet dělat tím víc se budou flákat a páchat nepokoje...
Je to zamyšlení nad pokrokem jako takovým...
Víš jak to vypadalo při průmyslové revoluci :D A Mechanické piano od Kurta Vonnegutta je také celkem výmluvné :D