Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
jojo taky díky všem se kterýma sem dneska hrál a díky všem posluchačům …Michall píše:Mockrát díky za dnešní akci a vyprávění Listimu …
Opravdu sem se dneska bavil..
třeba:"Stráže nechápali proč Edvin utíká, tak utíkaly s ním"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dneska se mi to moc líbylo jakož i poslední tyhle dny aji za Elerian … DÍK VŠEM!!

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Za dnešek díky Jachovi a Thaně. Super :)
EDIT: A taky za hoodně pozdní noční hru Tengovi a Ssshasukovi :)
EDIT: A taky za hoodně pozdní noční hru Tengovi a Ssshasukovi :)
Naposledy upravil(a) Jon dne 4. 12. 2008 2.37, celkem upraveno 1 x.
Kraki Skengdrang
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za včera, a teď příde to hlavní že si nejsem jist zda tuhle zábavu připravil úžasný EQ spawn nebo některé pozorné DM, které se šikovně neprozradilo moc okatě. každopádně hodnotím takovou akci velice kladně!
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Zpětně dík za druidí posezení, i když ten konec se mi zdál poněkud kontraproduktivní.
A stejnak jsem musel jít
A jinak celkově za posledních pár "Zendárodnů" dík Vragarovi, Listerovi, Godnerovi, Altairovi, Ezovi a mnoha dalším
EDIT po Tomynovi: se mnou by se těžko řešilo

A jinak celkově za posledních pár "Zendárodnů" dík Vragarovi, Listerovi, Godnerovi, Altairovi, Ezovi a mnoha dalším

EDIT po Tomynovi: se mnou by se těžko řešilo

Naposledy upravil(a) Nalk dne 5. 12. 2008 23.07, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
to se ti zdálo moc brzo si odešel a halvně hezky se to dořešiloNalk píše:Zpětně dík za druidí posezení, i když ten konec se mi zdál poněkud kontraproduktivní.A stejnak jsem musel jít
![]()
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
chtěl bych poděkovat všem dneska už teda včera :) kdo potkal brumlu a hrál sním moc jsem se pobavil a bylo to moc príma až teda nakonec kdy sešlo z toho co mělo být, ale zase to vynahradil Rigol u závěru :)
Roran, Anade, Zacho, Rumbard, Grim, Albra a její děti, Rigol a další na které si bohužel nemohu vzpomenout bylo vás mnoho :)
po delší době to byl opravdu extrémě naplněný den plný zábavy a legrace, tak jak si představuji hru na EQ na plno, díky všem moc a moc kdo se toho zůčastnili, ať již negativní postavy bo pozitivní vůči Brumlovi, bavil jsem se tak všem díky i těm díky kterým jsem se mohl na EQ bavit :)
zdarec a sílu a bavte se takec :)
Roran, Anade, Zacho, Rumbard, Grim, Albra a její děti, Rigol a další na které si bohužel nemohu vzpomenout bylo vás mnoho :)
po delší době to byl opravdu extrémě naplněný den plný zábavy a legrace, tak jak si představuji hru na EQ na plno, díky všem moc a moc kdo se toho zůčastnili, ať již negativní postavy bo pozitivní vůči Brumlovi, bavil jsem se tak všem díky i těm díky kterým jsem se mohl na EQ bavit :)
zdarec a sílu a bavte se takec :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Díky za výpravu jinam a díky Labirovi za to "jinam" … dark atmosférou to možná i přebilo Wasperdhar … dusivé šero s rudým nádechem, krvavý měsíc, vzdálené dunění, stín a hlas drakolicha, desítky duchů, upíři kolem kádí s krví a do toho ta naše povedená skupinka 

Naposledy upravil(a) Naylun dne 7. 12. 2008 0.06, celkem upraveno 1 x.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.