Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Na prvním místě musím poděkovat labirovi, že s námi vydržel do tak pozdních hodin a složit poklonu za moc zajímavou zkušenost s těmi protvůrkami úskočnými.
A teď všem ostatním - vypíchnu největší "sepisovače hlodů", kteří mě do posledních včerejších hodin dopovali adrenalinem ze smíchu - Jakub a Erik. Také velký dík Eraviel a Amirovi a Rinino méďovi (chápejte Rině).
A teď všem ostatním - vypíchnu největší "sepisovače hlodů", kteří mě do posledních včerejších hodin dopovali adrenalinem ze smíchu - Jakub a Erik. Také velký dík Eraviel a Amirovi a Rinino méďovi (chápejte Rině).
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."
Safira Yarwillaneya
Eithné
Safira Yarwillaneya
Eithné
no dneska to je jasný
chci strašně poděkovat O.K. WooDooovi za skvělou hru
fakt moc prýma ja děkuju tobě a Eleri Samovi
tak mu to vyřiď
díky, moc sem si to užíval

díky, moc sem si to užíval

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Díky moc Dustilovi že měl dnes náladu a trpělivost. On už ví na koho.
A snad se v tom zmatku a hoře hvězdiček dá aspoň trochu vyznat.
A snad se v tom zmatku a hoře hvězdiček dá aspoň trochu vyznat.
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.10, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
také chci poděkovat ten začátek se trošku pokazil ale pak se to rozjelo a užil jsem si každou minutu hry posledních pár dnů mě hra moc nebavila ale dneska jsem se kolikrát dusil smíchy a to doslova a moc si hru užíval...děkuji konkrétně Roranovi, Albře, Elen a Bargudovi a jako dodatek Ezovi jo a ještě tam byl chvíli i Grim
díky díky bylo to moc fajný i bez DM i když škoda mohl se také pobavit, i když jsme si plně vystačili sami s tím výborným světem takže díky i WB Labirovi
tohle musíme zase zopakovat
díky ...nojo už konec :)
díky díky bylo to moc fajný i bez DM i když škoda mohl se také pobavit, i když jsme si plně vystačili sami s tím výborným světem takže díky i WB Labirovi
tohle musíme zase zopakovat

díky ...nojo už konec :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
Co nahřívání , ale aby ti namrazili zadek zrovna když sundáš kalhoty..to je umění :DBargud píše:Jojo taky bych chtěl poděkovat za dnešní supr výpravu. Bylo to fajnNejvíc mě dostalo jak si Brumla nahřejval zmrzlou prdel nad vohněm
Taky děkuju..ale upřímně mě nejvíc pobavil nabručený trpaslík honící po lokaci neexistující skřetí útočné komando :D
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Já také děkuji. Dusil jsem se několikrát smíchy. Jsem rád že se lov líbil. Moc všem děkuji.NiamCK píše:Co nahřívání , ale aby ti namrazili zadek zrovna když sundáš kalhoty..to je umění :DBargud píše:Jojo taky bych chtěl poděkovat za dnešní supr výpravu. Bylo to fajnNejvíc mě dostalo jak si Brumla nahřejval zmrzlou prdel nad vohněm
Taky děkuju..ale upřímně mě nejvíc pobavil nabručený trpaslík honící po lokaci neexistující skřetí útočné komando :D
to jo to byla fakt sranda kdyby Brumla věděl že to bylo všechno kvůli jeho prdům :)
tobě nebo Grimovi :)Paklic píše:Dík Brumlo za souboj, hnedka mi to zvedlo sebevědomí.
jinak taky díky