Ještě že jsi nedonutil i mě, padli by jsme oba, otázka je kdo na kohoHawkeye píše:Jak elf z Amfiberai dostal záchvat po požití Mitharillského vína
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
George píše:A co teprve, když ten balor zaútočí na Mithallirskýho prince?Tomas píše:Příjemný pocit, když ze svitku Požehnej Zbraň výjde Balor,![]()
Tomas Blake-Gardista Badatelské Obchodní Společnosti (dead)
Indra Hurakán- musím být rychlejší
Indra Hurakán- musím být rychlejší
Jo, bylo to super, akorát tam zrovna bylo tolik lidí, že si jen málokdo všiml, kdo že to vlastně udělal a balor moc dlouho nepřežil... takže jsem ani nezdrhal :DTomas píše:George píše:A co teprve, když ten balor zaútočí na Mithallirskýho prince?Tomas píše:Příjemný pocit, když ze svitku Požehnej Zbraň výjde Balor,![]()
![]()
asi zajímavá podívaná ne?, jinak mě se to naštěstí podařilo na poušti takže jsem nikoho neohrozil a jen zdrhal co to šlo...
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Selvagion píše:Tak mě dostala moje vlastní postava. Mohl jsem na hrebogovském turnaji být druhý, sakra! Ale né, pán prostě bojuje jen do 'těžce raněn', s tím se IC nedá nic dělat, grrrrr.
Nemám Selviho rád
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Díky ti, nebýt Selvi takovej jouda, nebyl jsem druhýSelvagion píše:Tak mě dostala moje vlastní postava. Mohl jsem na hrebogovském turnaji být druhý, sakra! Ale né, pán prostě bojuje jen do 'těžce raněn', s tím se IC nedá nic dělat, grrrrr.
Nemám Selviho rád
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
pche, to jsou ty víkendový hráči :PWolf píše:Olymar Spectator![]()
- zlaticko71
Mě dnes dostalo toto, jsem se málem počůrala
Megan dcera Rumbalova: [Talk] ja ja fajně Bujonuuu *nadzvedne levou část zadnice a uleví si*
Megan dcera Rumbalova: [Pověz] *můžeš cítit od megan zápach*
Xar'ko Ishii: [Pověz] *cítím smrad od megan , ale nic neřikám protože nechci dostat hlavičku*
Megan dcera Rumbalova: [Talk] ja ja fajně Bujonuuu *nadzvedne levou část zadnice a uleví si*
Megan dcera Rumbalova: [Pověz] *můžeš cítit od megan zápach*
Xar'ko Ishii: [Pověz] *cítím smrad od megan , ale nic neřikám protože nechci dostat hlavičku*
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Zlatuška
Re: Co vás ve hře dostalo
Jak si jdeš s postavou... nějak ti nedojde, že jsi v elfím lese... narazíš na čaroděje v kabátě, fajn. Pak se ale postupně kolem něj začnou odhalovat další a další zaplášťovaní elfouni

Neutral Good Dungeon Master 
To víš, jsme byli na lovu a ten kouzelník byl návnada :)
Vypadalo to tak, ale bylo to famózní! Takový pravý elfáci v lese jste byli :D :)
Neutral Good Dungeon Master