Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
tak u mě je to zatím 30% -50 % čtvrtek , 50-80 % pátek
je docela možný, že přivezu jednoho až dva kusy navíc (klíííd, budou to chlapi). Jeden hrával na EQ (nebojsa)a ted po letech hraje na Thalii. Druhej hraje se mnou DnD v reále. Tož uvidíme.
je docela možný, že přivezu jednoho až dva kusy navíc (klíííd, budou to chlapi). Jeden hrával na EQ (nebojsa)a ted po letech hraje na Thalii. Druhej hraje se mnou DnD v reále. Tož uvidíme.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
to mě ani nenapadlo, že by byl...Braenn píše:Určitě není problém.
hele Gran jede? Já jestli mám vzít deskovky
klid, třetina odřekne během května a další čtvrtina vůbec nedorazíEnesek píše:To bude letos lidu :D
Braen: vidíš, asi jsem myslel Drona :)
máš ji mít :) a neboj Babaj co pojede se mnou je fanatik na deskovkyDron píše:Nojo, to budu asi jáAkira píše:klid, třetina odřekne během května a další čtvrtina vůbec nedorazíEnesek píše:To bude letos lidu :D
Braen: vidíš, asi jsem myslel Drona :)![]()
Každopádně mám od tebe slíbenou partii Runewars...

Rozhodně se mnou počítej na každou špatnost.
Takže to vypadá, že přijedu skoro na jisto. nejspíš i ve čtvrtek.
Co se týče plánovaného RPG, jest otázka- buď mám připravené hororové dobrodružství pro 6 postav (jedná se o hodně koncerzační a detektivní záležitost)- v tomto případě se mi musí zájemci ozvat do PM, protože dostanou příslušné intrukce (ano, s Librou počítám), důležitá pozadí postav a další.
Nebo je tu druhá možnost a tím je klasické RPG s tunely a "skřety, Ahurou mazdou...atd. I zde je nutno mě kontaktovat předem.
Co se týče plánovaného RPG, jest otázka- buď mám připravené hororové dobrodružství pro 6 postav (jedná se o hodně koncerzační a detektivní záležitost)- v tomto případě se mi musí zájemci ozvat do PM, protože dostanou příslušné intrukce (ano, s Librou počítám), důležitá pozadí postav a další.
Nebo je tu druhá možnost a tím je klasické RPG s tunely a "skřety, Ahurou mazdou...atd. I zde je nutno mě kontaktovat předem.

Super, náčelníku! Napadlo mě, ty budeš doma určitě mít nějakou mičudu nebo tak? Snažím se vyhrabat i nějaké hry a vůbec, abychom se jen neváleli. Ne že bych nepočítala s výletem, ale rok od roku bývá těžší lenochy někam vytáhnoutAkira píše:Takže to vypadá, že přijedu skoro na jisto. nejspíš i ve čtvrtek.

Tak jestli máš jakékoli sportovní náčiní, určitě vem!
Pokud mičuda nebude, můžu jí přibalit já. Nějaká taková kopací se tady válí v komořeBraenn píše:Super, náčelníku! Napadlo mě, ty budeš doma určitě mít nějakou mičudu nebo tak? Snažím se vyhrabat i nějaké hry a vůbec, abychom se jen neváleli. Ne že bych nepočítala s výletem, ale rok od roku bývá těžší lenochy někam vytáhnoutAkira píše:Takže to vypadá, že přijedu skoro na jisto. nejspíš i ve čtvrtek.
Tak jestli máš jakékoli sportovní náčiní, určitě vem!

Rina
Donie
Donie
Maličko se mi to komplikuje, takže pokud by někdo ve čtvrtek jel přes Brno , budu jen rád, když to vezme za mě. Nevím, zda budu vyjíždět ve stanovenou dobu a proto bych nerad nechal žíznivce čekat na příjezd sudového spasitele. Takže pokud někdo může vyzvednout sudy, v Brně dříve, či ve stejnou dobu, nebo přes Brno jede, nechť se hlásí.kohen píše:Jak jsem psal, kdyžtak pro to sjedu, sice to nemám při cestě, ale co... není to až tak daleko...(Bylo by to v čtvrtek kolem 15h v Brně, bylo by fajn to jen naložit a jet... místo taky jedno je...tak není problém).Samuel píše:
je někdo schopen a ochoten jet přes Brno a naložit bečky, chlaďák a případně i moji maličkost?
a jestli, kdy?
(musím nějak zkoordinovat, kdy se kam přesunu a na kdy domluvím ty cajky)
Odvoz zpět v neděli ale nabídnout nemohu.
Jinak pasažéři se bát nemusí, že by byla extrémně velká prodleva v odjezdu.
Jen když koukám, na počet účastníků zájezdu, nemůžu si nevšimnout, že je jich víc jak postelí.
Sice je mi jasné, že někdo odřekne svou účast na poslední chvíli,… ale i tak to bude sardinková akce.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Dá se pořešit stanen?kohen píše:kohen píše:Samuel píše:
…./quote]
Maličko se mi to komplikuje, takže pokud by někdo ve čtvrtek jel přes Brno , budu jen rád, když to vezme za mě. Nevím, zda budu vyjíždět ve stanovenou dobu a proto bych nerad nechal žíznivce čekat na příjezd sudového spasitele. Takže pokud někdo může vyzvednout sudy, v Brně dříve, či ve stejnou dobu, nebo přes Brno jede, nechť se hlásí.
Jen když koukám, na počet účastníků zájezdu, nemůžu si nevšimnout, že je jich víc jak postelí.
Sice je mi jasné, že někdo odřekne svou účast na poslední chvíli,… ale i tak to bude sardinková akce.
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Spíš to pořešíme podkrovím v kuchyni, kde je údajně až deset lůžek.
Píšou 16 lůžek na jednu chatku, ale když to počítám a koukám na fotky, tak jich je tam na 100% víc.
Mylsím že budeme zcela v pohodě. Loni nás také bylo přes třicet a měla jsem pocit, že skoro celá půlka jedný chatky byla prázdná..
Chatky:
3 místa nahoře nalevo i napravo =6
dole vpravo, jedna dvoupostel, dvě postele patrové (někde ještě +1 postel), to vše na každé straně = nejméně 12
= 18 postelí na jednu chatku x2, + 2 v kuchyni = 38 míst.
V případě nouze se na jednu dvoupostel jistě vejdou tři spacákové larvy, hm? I kdyby se takto využily jen dvě dvojpostele, máme už 40 míst.
V hrací chatce je pak minimálně jeden dvoumístný rozkládací gauč.
Stále tu v případě nouze máme 10 lůžek navíc do podkroví, čímž se dostáváme až na krásné číslo 52 míst.
A kdyby opravdu, opravdu bylo zle, pak není třeba stan, ale jen karimatka, případně madrace, která se umístí do prostřední hrací chatky.
Doufám že jsem uklidnila spací problém a slibuju že jestli se na někoho nedostane, budu první kdo vyklidí postel a půjde se vyspat do lesa:)
Píšou 16 lůžek na jednu chatku, ale když to počítám a koukám na fotky, tak jich je tam na 100% víc.
Mylsím že budeme zcela v pohodě. Loni nás také bylo přes třicet a měla jsem pocit, že skoro celá půlka jedný chatky byla prázdná..
Chatky:
3 místa nahoře nalevo i napravo =6
dole vpravo, jedna dvoupostel, dvě postele patrové (někde ještě +1 postel), to vše na každé straně = nejméně 12
= 18 postelí na jednu chatku x2, + 2 v kuchyni = 38 míst.
V případě nouze se na jednu dvoupostel jistě vejdou tři spacákové larvy, hm? I kdyby se takto využily jen dvě dvojpostele, máme už 40 míst.
V hrací chatce je pak minimálně jeden dvoumístný rozkládací gauč.
Stále tu v případě nouze máme 10 lůžek navíc do podkroví, čímž se dostáváme až na krásné číslo 52 míst.
A kdyby opravdu, opravdu bylo zle, pak není třeba stan, ale jen karimatka, případně madrace, která se umístí do prostřední hrací chatky.
Doufám že jsem uklidnila spací problém a slibuju že jestli se na někoho nedostane, budu první kdo vyklidí postel a půjde se vyspat do lesa:)
Naposledy upravil(a) Braenn dne 5. 5. 2011 10.54, celkem upraveno 2 x.
i mně se to začíná komplikovat, pivo sice zabezpečit zvládnu, ale nakonec nevím, jestli se na chleba dostanu sám...kohen píše: Maličko se mi to komplikuje, takže pokud by někdo ve čtvrtek jel přes Brno , budu jen rád, když to vezme za mě. Nevím, zda budu vyjíždět ve stanovenou dobu a proto bych nerad nechal žíznivce čekat na příjezd sudového spasitele. Takže pokud někdo může vyzvednout sudy, v Brně dříve, či ve stejnou dobu, nebo přes Brno jede, nechť se hlásí.
ale jak jsem psal, jsem schopný bačovat pivo jen v pátek (ve čt makám do sedmi v praze), takže leda bych to domluvil a sjednal schůzku s člověkem, u kterého by to Kohen vyzvedl - pokud by ho chtěl vyzvedávat už ve čt.
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.
Bartoloměj, syn Dumův
Bartoloměj, syn Dumův