Taky se přidávám k děkovačce, docela mi to vrátilo chut zahrát za jednu "odloženou" postavu :o) a to je myslim přínos, fakt perfektně připraveno a skvělá atmosféra!
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Není nad to se večer připojit do prázdného servru s tím, že si jen neco přečtu a ted jít ulehnout po perfektní hře. Díky všem, se kterýma se Roma potkala. Vsadím se, že přijít tam ještě někdo nový... Tak se to celé opakuje a naše skupinka by se jen rozrůstala a pořád by se díky neoblomné Amber omýlalo to samé.
Jo a na změně jména trvám!
Roma píše:Není nad to se večer připojit do prázdného servru s tím, že si jen neco přečtu a ted jít ulehnout po perfektní hře. Díky všem, se kterýma se Roma potkala. Vsadím se, že přijít tam ještě někdo nový... Tak se to celé opakuje a naše skupinka by se jen rozrůstala a pořád by se díky neoblomné Amber omýlalo to samé.
Jo a na změně jména trvám!
Díky za dnešní cestu, omlouvám se za dva pády a za následné hospodské zmatky. Škoda, že ta cesta byla... no víme co
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Díky za dnešní posezení u ohníčku, než bych to vyjmenoval, asi by to trvalo, ale... Všichni víte kdo tam byl a kdo ne.. Bylo to fajn, takhle zakončit den kdy jsem skoro nepotkal živáčka A hezky jsem se bavil, díky
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz