Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Deadlymoon
Re: Co vás ve hře dostalo
Sry za OT, ale já se s Nephtys třeba *neuklonil* ani sem *nepokynul hlavou*, protože tam těch hlášek běhalo tolik, že jsem si řekl že to stejně ztrácí význam přesto, že se Nephtys o uklonu pokusila.
Možná chybka a poučení do příště, jestli sis teda stihla všimnout, kdo všechno se neuklonil.
Možná chybka a poučení do příště, jestli sis teda stihla všimnout, kdo všechno se neuklonil.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Být tam s jinou postavou tak se ukloní uctivě třeba až k zemi, taky si myslím že je to třeba o charakteru postavy. Ano Isandra stála v pozoru a uniformu z IC důvodu mít nemohla, možná to je špatně jak jsem to zahrála, ale tak jsem to cítila.

divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná

Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Už nikdy nebudu psát slovo začínající na R.
To mě zradilo dneska. A proto se omlouvám, komu jsem tím zkazil hru! Nemluvě o tom, že i sám sobě. 

Dnešní (asi) polední spam zpráv na nástěnce :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ten pocit, který má vaše postava po tom, co jednoho velice pochybného mládence nalezne sedící přímo vedle ní, zatímco spala.. A když jej následně objeví i ve své posteli v budově.…
Elenis. Jestli jsem si někdy myslela, že je to hodná postava, opravuji svůj dojem - zákonné zlo ve své nejčistší podobě, koncentrované a zákeřné!
A závěrečná věta "Chtěla jste jít přece zadním vchodem" poté, co mne kvůli tomu protáhla celým palácem, ta to rozbila úplně.

A závěrečná věta "Chtěla jste jít přece zadním vchodem" poté, co mne kvůli tomu protáhla celým palácem, ta to rozbila úplně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Piznám se, že mě dneska překvapil Jesper. V závěru bitvy zakouzlil vysátí magie přesně ve chvíli, kdy mi na kostlivci - mágovy došla kouzla. Takhle skvěle se odzbrojit, to jsem jen zíral.
Pak následovalo, to co muselo nevyhnutelně následovat. Škoda, že to tak dopadlo.
Pak následovalo, to co muselo nevyhnutelně následovat. Škoda, že to tak dopadlo.
- Deadlymoon
Nu, což nechápu, protože přes vysátí magie očividěn kouzla nepřátlum šli, ale do toho nevidím, tak jen rýpám
Já budu trochu sebestředný, povím, že mě dostala Solarova kněžka odpočívající na hřbitově

Já budu trochu sebestředný, povím, že mě dostala Solarova kněžka odpočívající na hřbitově

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Možná sis toho Onyxi nevšiml, ale hráči fakt nevidí, jaká kouzla NPC mají nebo nemají.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že to nevidíte a že to nebylo záměrné. Omlouvám se, že to tak vyznělo, vím, že to nebyl úmysl, ale shoda náhod.
Já se omlouvám za ostrý tón toho mého příspěvku. Budu rád, když ho smažeš a ten svůj popřípadě trochu editneš. Díky :)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dnešní WTF moment :)
Te'lyn: ah, dobrý den pane strážný, chtěla bych nahlásit zločin
Caled: hezký den, milostivá... vážně? co strašlivého se v našem nádherném městě mohlo stát?
...a tak si Lyn tradičně z Caleda dělá srandu, dobírá si ho, a ten onu hru ochotně hraje, ani se nedozví jaký "strašný zločin" se udál tentokrát, když tu...
strážný opodál: strážný Caled? Máte se okamžitě hlásit u velitele... (a pak už to šlo ráz na ráz)
Te'lyn: ah, dobrý den pane strážný, chtěla bych nahlásit zločin
Caled: hezký den, milostivá... vážně? co strašlivého se v našem nádherném městě mohlo stát?
...a tak si Lyn tradičně z Caleda dělá srandu, dobírá si ho, a ten onu hru ochotně hraje, ani se nedozví jaký "strašný zločin" se udál tentokrát, když tu...
strážný opodál: strážný Caled? Máte se okamžitě hlásit u velitele... (a pak už to šlo ráz na ráz)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Jesperuv zájem o kouzlo na okouzlení hezkeho muže.
Hra s vějířem.
Solarovci. Je vidět ten diametálně odlišný přístup k obdobnému problému.
Hra s vějířem.
Solarovci. Je vidět ten diametálně odlišný přístup k obdobnému problému.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
"Muž s parukou a falešným knírem", potkaný pár hodin na to, co jsem se v duchu rozhodla rozhodna podobný převlek Edovi pořídit.
A pak rychlost přesunu zpráv mezi zeměmi.
A pak rychlost přesunu zpráv mezi zeměmi.

Myslím, že není třeba cokoliv dodávat.
K9 v akci byla dobrá, hlavně jak si tu situaci někteří vychutnávali 

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Připravuji tak jednu knihu na zařazení do knihovny, když tu narazím na nadpis: VII. VÝBAVA A PORODNÍ ZDROJE 

Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska