Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chci poděkovat Georgovi za pěknej večer s Nicky a Eleri a jejich Stínovou honičku
bavil jsem se díky 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Chci poděkovat Ježurovi. Kdyby hrál každý den, asi bych mu musel děkovat každý den. Ale to by asi nebylo to pravé ořechové. Ale vzhledem k tomu že hraje opravdu málo, si to dovolit může, protože každá hra s ním je dokonalá a zábavná. Dokážu se díky jeho hře ponořit do děje... je to prostě skvělé.
Díky ježku.
No a pak chci poděkovat svému přebornému připojení za jednu dokonalou lagující ( pro někoho rychlou a pro někoho pomalou) smrt. Ještě že mě nesežrala užovka, to bych asi nepřekousl.

No a pak chci poděkovat svému přebornému připojení za jednu dokonalou lagující ( pro někoho rychlou a pro někoho pomalou) smrt. Ještě že mě nesežrala užovka, to bych asi nepřekousl.

Hoho, já děkuju všem, tkeré jsem dneska potkal za Werhaima :) Je krásné po dvou IR letech vyhrabat z nostalgie starou postavu... nádhera :) Za těch 10 IR let se toho mnoho změnilo. Uau. Hrozně jsem si "comeback" užíval. Díky.
EDIT: A ještě děkuju grupě, která to s nesnesitelným Werhaimem vydržela až do rána :D
EDIT: A ještě děkuju grupě, která to s nesnesitelným Werhaimem vydržela až do rána :D
Kraki Skengdrang
-
Díky za báječný výlet, byla to paráda. Chtěl jsem jít spát brzy, ale to prostě nešlo - smekám a tleskám.
Je to pech, že se tam na tom severu Din moc nevyzná, ta cesta mohla být o tolik snazší.… Ke konci byl už navíc kromě vyčerpání a zdrchání ještě totálně zoufalý, že jsem myslel, že toho lotra zakousne nebo uškrtí (doslova - kdepak, nezapomněl jsem, že nemá v rukou zbraně).

Je to pech, že se tam na tom severu Din moc nevyzná, ta cesta mohla být o tolik snazší.… Ke konci byl už navíc kromě vyčerpání a zdrchání ještě totálně zoufalý, že jsem myslel, že toho lotra zakousne nebo uškrtí (doslova - kdepak, nezapomněl jsem, že nemá v rukou zbraně).

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Werhaim byl skvělej ! úplně mě to nadchlo, jak si to hrál. Víc takovejch fintivejch šlechticů s falešnou morálkou !Jon píše:Hoho, já děkuju všem, tkeré jsem dneska potkal za Werhaima :) Je krásné po dvou IR letech vyhrabat z nostalgie starou postavu... nádhera :) Za těch 10 IR let se toho mnoho změnilo. Uau. Hrozně jsem si "comeback" užíval. Díky.

Díky Streetovi za hru beduínky v posledních pár dnech. Občas to bylo hodně zajímavý a nenudil jsem se ani do ranních hodin. Pěkná hra.

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
-
- Kontaktovat uživatele:
chci poděkovat Jonovi za parádní chlastačku se šlechticem... tak dlouho jsem se s korbelem v ruce nebavil
a následné zblití celý knajpy a hajzlu tomu dodalo tu správnou pachuť …

Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění