- vo*e.… zalezi na situaci ne.…
Zasveceni pochopi

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
nemluv obecne..konkretizujGran píše:SILNĚ NEGATIVNĚ.
Partička dvou týpků, kteří nejprve likvidují creepy tak, že si je zaseknou o skálu, načež vidí všechno, co jim dělám za zády, píší si přes Tell/Skype/whatever, co dělá ten druhý, aby si mohli přijít "na pomoc", a jako vrchol rozhlašují jméno mé postavy po kraji, aniž by se jim postava představila, a navíc rozhlašují jméno, které je pouze "nad hlavou", tj. NIKDO jej nezná, takže ani neexistuje způsob, jak by se k nim doneslo. JSEM ABSOLUTNĚ ZNECHUCENÝ.
Rozhodně napiš. Třeba mě nebo Psancovi. Když hráči nebudou poskytovat v takovýhlech případech zpětnou vazbu tak to půjde od 10 k 5. DM nemlžou a nechtějí být jen policajty a tak nemůžou ohlídat všechno. To musíte dělat sami vy - starší a dobří hráči. Výkonná moc pak už bude jen a jen na DM.Gran píše:Právě že to nechci tahat na fóra. Spíš přemýšlím, kterému DS/DM o tom napsat - a jestli vůbec.
Tady si popsal několik porušení pravidel... viz viewtopic.php?p=146#146 myslim, že to bohatě stačí k tomu, abys o tom informoval tým EQ.Gran píše:SILNĚ NEGATIVNĚ.
Partička dvou týpků, kteří nejprve likvidují creepy tak, že si je zaseknou o skálu, načež vidí všechno, co jim dělám za zády, píší si přes Tell/Skype/whatever, co dělá ten druhý, aby si mohli přijít "na pomoc", a jako vrchol rozhlašují jméno mé postavy po kraji, aniž by se jim postava představila, a navíc rozhlašují jméno, které je pouze "nad hlavou", tj. NIKDO jej nezná, takže ani neexistuje způsob, jak by se k nim doneslo. JSEM ABSOLUTNĚ ZNECHUCENÝ.
Grane, tohle mělo putovat nejdřív k týmu do PM, přesto díky, prověříme.Gran píše:SILNĚ NEGATIVNĚ.
Občas mi chodí vážně perlyIgnorace není moc hezká věc... Jen mě utvrzujete v tom že všichni programátoři, GM, Admini a prostě ti co mají něakou moc ji jen zneužívají místo aby ji využili pro ostatní, a já myslel že vy jste jiný, ale nejste jste stejnej , no ted sem chtěl vylejtvat celej svůj sprostý slovník co mám ale škoda slov na vás, sklamal jsme mě a tu čest a respekt co jste u mě měl už nemáte...
A pokud já zneužívám bugy,porušuji pravidla tak :
NASCHLE V PEKLE!