Co vás ve hře dostalo

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

- Co myslis, stalagmit nebo stalaktit?
- vo*e.… zalezi na situaci ne.…

Zasveceni pochopi :megalol: :megalol: :megalol:
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Pro ty co chtějí pokračovat OT: viewtopic.php?t=2693

Abych sám nebyl:
A: CO SI MYSLÍŠ, ŽE DĚLÁŠ?
B: Buď tak laskav a vyplni si Capslock
A: JÁ NA TEBE ŘVU, TY *****
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Příspěvky o yhazování předmětů na zem přesunuty sem:

viewtopic.php?t=2696
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

SILNĚ NEGATIVNĚ.

Partička dvou týpků, kteří nejprve likvidují creepy tak, že si je zaseknou o skálu, načež vidí všechno, co jim dělám za zády, píší si přes Tell/Skype/whatever, co dělá ten druhý, aby si mohli přijít "na pomoc", a jako vrchol rozhlašují jméno mé postavy po kraji, aniž by se jim postava představila, a navíc rozhlašují jméno, které je pouze "nad hlavou", tj. NIKDO jej nezná, takže ani neexistuje způsob, jak by se k nim doneslo. JSEM ABSOLUTNĚ ZNECHUCENÝ.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Akira

Příspěvek od Akira »

Gran píše:SILNĚ NEGATIVNĚ.

Partička dvou týpků, kteří nejprve likvidují creepy tak, že si je zaseknou o skálu, načež vidí všechno, co jim dělám za zády, píší si přes Tell/Skype/whatever, co dělá ten druhý, aby si mohli přijít "na pomoc", a jako vrchol rozhlašují jméno mé postavy po kraji, aniž by se jim postava představila, a navíc rozhlašují jméno, které je pouze "nad hlavou", tj. NIKDO jej nezná, takže ani neexistuje způsob, jak by se k nim doneslo. JSEM ABSOLUTNĚ ZNECHUCENÝ.
nemluv obecne..konkretizuj
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Právě že to nechci tahat na fóra. Spíš přemýšlím, kterému DS/DM o tom napsat - a jestli vůbec.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Gran píše:Právě že to nechci tahat na fóra. Spíš přemýšlím, kterému DS/DM o tom napsat - a jestli vůbec.
No jestli to nenapises nikomu a nikdo se o tom nedozvi, tak to taky nebude mit nikdo sanci napravit, zeano ; )
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Gran píše:Právě že to nechci tahat na fóra. Spíš přemýšlím, kterému DS/DM o tom napsat - a jestli vůbec.
Rozhodně napiš. Třeba mě nebo Psancovi. Když hráči nebudou poskytovat v takovýhlech případech zpětnou vazbu tak to půjde od 10 k 5. DM nemlžou a nechtějí být jen policajty a tak nemůžou ohlídat všechno. To musíte dělat sami vy - starší a dobří hráči. Výkonná moc pak už bude jen a jen na DM.
Naposledy upravil(a) labir dne 8. 4. 2008 15.34, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Je metagame porušení pravidel?
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Pokud se jedná o metagame k získání výhod pro sebe nebo jinou postavu tak samozřejmě (a IC skrytá informace je výhoda).
psin

Příspěvek od psin »

Tady si popsal několik porušení pravidel... viz viewtopic.php?p=146#146 myslim, že to bohatě stačí k tomu, abys o tom informoval tým EQ.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

Grane, tohle mělo putovat nejdřív k týmu do PM, přesto díky, prověříme.
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Chtěl bych poprosit kompetentní osobu, aby můj příspěvek a reakce na něj smazal.
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Hlouček postav, sedící v dešti s kapucemi na hlavách, aby nezmokli, kolem hořícího ohniště :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Postava jde v takové rokli a tu.
Jezevec: "Poulí oči a tlačí bobky."

Málem jsem putoval pod stůl.

PS Postavy u ohně .: Jestli ti vadil hořící oheň tak jsi jim ho měl uhasit, jinak z vlastní zkušenosti vím že při správném hospodaření s ohněm ti ho déšť neuhasí.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

No tohle sice není ze hry ale z fóra, ale dostalo mě to taky. Jedná se o PM od jednoho hráče po cca 24 hodinách co jsem nu neodpověděl na poslední PM protože jsem neměl moc času a taky jsem zvažoval jestli to vůbec má smysl abych se dohadoval v dalším PM-flames... No a tohle mi přišlo na rozloučenou:
Ignorace není moc hezká věc... Jen mě utvrzujete v tom že všichni programátoři, GM, Admini a prostě ti co mají něakou moc ji jen zneužívají místo aby ji využili pro ostatní, a já myslel že vy jste jiný, ale nejste jste stejnej , no ted sem chtěl vylejtvat celej svůj sprostý slovník co mám ale škoda slov na vás, sklamal jsme mě a tu čest a respekt co jste u mě měl už nemáte...

A pokud já zneužívám bugy,porušuji pravidla tak :

NASCHLE V PEKLE!
Občas mi chodí vážně perly :megalol:
Pro mě není žádné peklo dost hluboké... a proto se podívám do všech a budu jim vládnout! :diablo:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

No je to takove tragikomicke ale co s takovymi... no radeji nic. Ale s tim peklem nevim nevim, peklu prece vladnou andele od doby co Lucifer odstoupil a vali se na australskych plazich :bigwink:
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Hystericky křičící a plačící (taky bych "plakal", stát se mě, to co jí) ženská(NPC) v Mithu, okolo které netečně chodí městské stráže, zatímco ji utěšuje dva a "půl" trpaslíka (PC) :megalol: :megalol: :megalol: .
Obrázek
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Jistý nejmenovaný kněz svou pohřební řečí o "manželi, bratru a otci" věnovanou svobodnému mládenci bez rodiny. Snad jen s tím "mladým mužem" se trefil :megalol:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Bylo mu blbe rikat "milenci, milenci, milenci, milenci, milenci" :megalol:
---
Odpovědět