EQ 3

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

sciorp píše:chcu se jenom voptat jestli je při konzumaci drog zohledněno přirozené získávání imunity tzn čím dýl fetuju tív víc potřebuju??
díky
Ovšem.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

labir píše:
sciorp píše:chcu se jenom voptat jestli je při konzumaci drog zohledněno přirozené získávání imunity tzn čím dýl fetuju tív víc potřebuju??
díky
Ovšem.
super
PODPIS
koulinek
Kontaktovat uživatele:

alkohol

Příspěvek od koulinek »

labir píše:
díky
Ovšem.
A co třeba u alkoholu teorie alkoholickeho kopce. že by pijan na vrcholu dal hravě takých 30 pivek a pak by upadal a tak by mu toho zas stacilo cim dal mene a na dně by po třeba pěti byl našrot :) Ale na tohle není třeba systém, to se da hezky zahrát :)
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

http://nwvault.ign.com/View.php?view=Ha … il&id=7455 tohle je paráda.. nešlo by někdy zakomponovat do modulu?

Zvlášť doporučuju shlédnout to video (http://www.youtube.com/watch?v=OK6mVvSjy44)!
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Ikkie píše:http://nwvault.ign.com/View.php?view=Ha … il&id=7455 tohle je paráda.. nešlo by někdy zakomponovat do modulu?

Zvlášť doporučuju shlédnout to video (http://www.youtube.com/watch?v=OK6mVvSjy44)!
tohle je absolutní pecka
PODPIS
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

viewtopic.php?p=42178#42178 :) teda Labire :) klobouk dolů :yes: :smile:
Uradin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uradin »

magnumik píše:viewtopic.php?p=42178#42178 :) teda Labire :) klobouk dolů :yes: :smile:
no tak to za chvilku bude jak v terminatorovi 3 se skynetem :megalol:
IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

magnumik píše:viewtopic.php?p=42178#42178 :) teda Labire :) klobouk dolů :yes: :smile:
Pff! to umí každej :bigwink:
Hehe... za těch pár let můžeme machrovat že sme se s tím geniálním vynálezcem znali už před tím než to vynalezl :megalol: .
BTW: těd sem si vzpomněl jak Labir říkal že jednou nahradí hráče AI a bude si tam počítač hrát sám :biggrin: .
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

:smile: šla kolem mě fáma (rozuměj přesná informace od spolužáka, který je hloupý a hraje tedy na jiném serveru) o jakýchsi vlajkách do rukou .. :biggrin: jen mě napadlo jestli by pro ně neměl někdo nějaké využití, páč mě jsou docela nanic, ale ta infoška by někoho mohla zajímat. :clover:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Nalk píše::smile: šla kolem mě fáma (rozuměj přesná informace od spolužáka, který je hloupý a hraje tedy na jiném serveru) o jakýchsi vlajkách do rukou .. :biggrin: jen mě napadlo jestli by pro ně neměl někdo nějaké využití, páč mě jsou docela nanic, ale ta infoška by někoho mohla zajímat. :clover:
Jiste vlajky do ruky tu dokonce kdysi byly a daly se bezne koupit. Nastesti uz nejsou : )
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Pojde Eq3 na Cep2.1 a 1.69 alebo na stavajucom ?
drake127

Příspěvek od drake127 »

allekoo píše:Pojde Eq3 na Cep2.1 a 1.69 alebo na stavajucom ?
Řekl bych, že na 93 % ano, ovšem až se změnou haků, což je Eq3F3. On CEP 2.1 je zatím stejně taková malá beta a 1.69 je stále normálně velká beta.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Jakej je rozdíl mezi eq3 fáze 1 a eq3 fáze 2, popř fáze 3, mohu-li se zeptat? :smile:
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Každá fáze bude obsahovat změny a vylepšený v některých oblastech...EQ3 F1 bude zavedení PLACOSu, EXTRAS a nové měny... v EQ3 F2 by měly byt nový systémy magie (?)...a v EQ3 F3 ten "zbytek" co potřebuje zásahy do haků... tak nějak to myslim bude...pokud se mýlim, tak se omlouvám
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

EQ3 F1 - vše co bylo prezentováno v příslušném topicu tj. PLACOS, knihovny, teplota, počasí, obchody, atd, atd..

EQ3 F2 - dodělávka všech lokací, Gnoris, Ledové pláně, poslední z dungeonů, rozšíření surovin na konečný počet, různé vychytávky a subsystémy. Pozvolné zavádění novinek.

EQ3 F3 - craft, nový systém kouzlení a modliteb, nové haky.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Aha, děkuji, asi si to zarámuju...hehe, nemůžu se dočkat PLACOSu, to bude sranda :megalol: .
F1-haluz
F2-hodně dobře
F3- :newconfus:
F4- Labirova AI :biggrin:
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

tak sem to skoro trefil no :biggrin:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Po dnešní vážné diskuzi tu mám otázku:

Budou v EQ3 bubny? :biggrin:
Je to velice nutné vybavení na různé bitevní pochody orků a jiných ras (typu trpaslíci atd.), které nemají příliš velké hudební nadání. IMHO by to mohlo fungovat obdobně jako roh na troubení (aby to bylo pro všecky, fakt i pro tupé orčí bubeníky), ale zároveň by se třeba našel i talentovaný bard-bubeník (třeba z řad orků) :smile:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

magie

Příspěvek od OneHeart »

Zajímalo by mne, jestli bude v novém systému magie možné učit kouzla jiné postavy. Něco jako "naučení" kouzla, které by se pak přeneslo přímo do učňova spellbooku. My, svobodní mágové, bychom to jistě uvítali. :smile:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
cybermisa

Re: magie

Příspěvek od cybermisa »

OneHeart píše:Zajímalo by mne, jestli bude v novém systému magie možné učit kouzla jiné postavy. Něco jako "naučení" kouzla, které by se pak přeneslo přímo do učňova spellbooku. My, svobodní mágové, bychom to jistě uvítali. :smile:
Myslim, ze s necim takovym se v principu pocita, rozhodne ale bude daleko propastnejsi rozdil mezi kouzelniky na MUNI a mimo MUNI. Prednasky pak budou opravdu o tom, ze se tam adept neco nauci :bigwink:
Odpovědět