Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Dekuji dnes vsem za velmi peknou hru, predevsim Serinovi, kolegovi a kolegyni z univerzity, ktera ovsem zatim nejspis ani netusi …
Zaroven se omlouvam za me misty opozdene reakce, ale resil jsem mraky veci najednou - zkuste si zachranovat svet, sve blizni a vubec, kdyz vam vytopi univerzitu, prerusi na cely den vyuku a vsude je spoustu bahna a smradu

Zaroven se omlouvam za me misty opozdene reakce, ale resil jsem mraky veci najednou - zkuste si zachranovat svet, sve blizni a vubec, kdyz vam vytopi univerzitu, prerusi na cely den vyuku a vsude je spoustu bahna a smradu

Naposledy upravil(a) cybermisa dne 16. 7. 2009 2.21, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
…
Dikec za noční/raní hru, byla sranda... Hlavně když mě pak zachvatil strach z toho že by mohlo dojít na nekalé použití kouzel 

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Re: …
Taky díky moc... však neboj, ono to ještě přijdeBruciacullo píše:Dikec za noční/raní hru, byla sranda... Hlavně když mě pak zachvatil strach z toho že by mohlo dojít na nekalé použití kouzel

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
TAky díky za včerejško-dnešek, v práci jsem sice usínal, ale hra to byla výborná. A kupodivu jsem měl neuvěřitelné štěstí na postavy, sotva jsme nějakou vzpoměli, už se hráč nalogoval a po chvilce i objevila postava někde poblíž, lektory počínaje, pane velvyslancem konče. :o))
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju moc všem, kdo se podílí na událostech v Tirianu, vypadá to ohromně živě a myslím, že nejen já mám teď práce nad hlavu :)
Na druhou stranu bych chtěl ale požádat všechny v Bardském domě o trochu zdrženlivosti, je tam spousta NPCček, hromada nových špinících placeablů, takže se prosím snažte co nejmíň pokládat na zem předměty; dneska ve čtyři to bylo skoro nehratelný, až potom, co jsem vyčistil pár popisů atmosféry, pobral "kytičky ve vázách" a asi tak přes 30 (!) kusů jídla na zemi, jsem byl schopnej taky něco hrát.
Tak prosím střídmě, ano?
(a Děda ze mlejna by mohl možná zítra zmizet, co vy na to? *mrkne někam nahoru*)
Na druhou stranu bych chtěl ale požádat všechny v Bardském domě o trochu zdrženlivosti, je tam spousta NPCček, hromada nových špinících placeablů, takže se prosím snažte co nejmíň pokládat na zem předměty; dneska ve čtyři to bylo skoro nehratelný, až potom, co jsem vyčistil pár popisů atmosféry, pobral "kytičky ve vázách" a asi tak přes 30 (!) kusů jídla na zemi, jsem byl schopnej taky něco hrát.
Tak prosím střídmě, ano?
(a Děda ze mlejna by mohl možná zítra zmizet, co vy na to? *mrkne někam nahoru*)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
- Kontaktovat uživatele:
..
moc diky hráči Absinthorix za dnešní velmi emotivní hru... 

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Děkuji CM, Ayianě, Amber a Tarinovi za hru poslední dva dny.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Díky všem zúčastněným za dobrodružnou sněžnou výpravu. Je mi zima ještě teď. :D
Hehe, nepamatuju si jména všech, ale zkusím to...
Brumla, Vracas, Adalbert, Ramone, Ell, nějaký Guláš... Koho jsem vynechala? Je to všechno?
A Tancredovi psát poděkování asi ani nemusím..
Ty víš, že?

Hehe, nepamatuju si jména všech, ale zkusím to...
Brumla, Vracas, Adalbert, Ramone, Ell, nějaký Guláš... Koho jsem vynechala? Je to všechno?
A Tancredovi psát poděkování asi ani nemusím..
Ty víš, že?

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata