EQ 3

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Nemohla by květinářka za mírný poplatek svázat určité množství stejných květin do kytičky ?

Něco jako:
- postavě z inventáře zmizí x květin stejného druhu a daný počet mincí
- posteva se v inventáři objeví se kytice těchto květin

Popř. pokud by kytice byla vážně bohatá (o něco větší poplatek za svázání a o něco větší počet z inventáře sebraných květin), mohla by dávat postavě i drobný bonus do charismy (v případě vybavení, pochopitelně).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Schneck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schneck »

Docela dost mně zajímá, jak vypadá záchvat.
Vybral jsem si runu Epilepsie a nevím jak poznám že postava dostala záchvat. Několikrát (asi 3×) se mi u postavičky objevilo *omdlel* jenže já nevím jestli to bylo únavou anebo zraněním anebo právě záchvat.
Moc prosím o vysvětlení.

Dál mně napadá, pokud to tak už není, že by se při záchvatu mohlo vypsat v systémovém okně například: "Prodělal jsi záchvat", "zachvátil tě záchvat" nebo třeba jen "záchvat", aby to bylo jasné.
:smile:
[20080901 -> 20093006] Jsem ve škole na intru, takže EQ jen o víkendech?
-dávám si pauzu!
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Skupina run - Trvalé nemoci

Epilepsie
Cena -16
Postava trpí jistou formou epilepsie či podobné choroby. S pravděpodobností 0.05% za reálnou minutu (26% za reálnou hodinu) dostane záchvat a ztratí nad sebou kontrolu (omdlí). Po tomto záchvatu je cca 30 reálných minut postižena slabostí.

Odpoved na tvoji otazku - když omdlíš, tak máš záchvat.

//rýpnu si (neber si to MOC osobně, prosím) - když už si něco vyberu, tak si to aspon předtím přečtu, ne? :bigwink:
Obrázek
Schneck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schneck »

KaTo píše:Skupina run - Trvalé nemoci

Epilepsie
Cena -16
Postava trpí jistou formou epilepsie či podobné choroby. S pravděpodobností 0.05% za reálnou minutu (26% za reálnou hodinu) dostane záchvat a ztratí nad sebou kontrolu (omdlí). Po tomto záchvatu je cca 30 reálných minut postižena slabostí.

Odpoved na tvoji otazku - když omdlíš, tak máš záchvat.

//rýpnu si (neber si to MOC osobně, prosím) - když už si něco vyberu, tak si to aspon předtím přečtu, ne? :bigwink:
:yes: jo, četl jsem to asi 6× ale neboj neberu to osobně. Ale jestli to opravdu byl záchvat, tak podle mně se projevuje víc při zranění. Teď jsem málem zemřel a zase jsem několikrát omdlel... Opravdu to není třeba kvůli zraněním?
-dávám si pauzu!
drake127

Příspěvek od drake127 »

Ale to taky. Když jsi vážně zraněn, máš šanci, že prostě lehneš kvůli zranění.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

No a co ta 30 minutova slabost po zachvatu?podle toho se nejde orientovat?kdyz ses zranenej,proste lehnes a pak se zvednes
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!

Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Schneck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schneck »

Jo, myslím že … I když nevim jak by měla ta slabost vypadat, ale žádný debufy jsem asi neměl. Tak to tedy bylo způsobený asi zraněním. dík
-dávám si pauzu!
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Vyspí se druid nebo hraničář dobře uvnitř, tedy v posteli ? Pokud ne, třeba by šla do run přidat jedna zdarma, která by preference postavy obrátila.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Pavel Urban píše:Vyspí se druid nebo hraničář dobře uvnitř, tedy v posteli ? Pokud ne, třeba by šla do run přidat jedna zdarma, která by preference postavy obrátila.
Nevím co chceš přesně obracet...ale dodám, že jako "systémový" druid se unavuji stejně ať spím kdekoli. Tj. postava se vyspí dobře ať už je venku nebo uvnitř.
P.S.
Mohla to být runa v extras...kdyby to někoho napadlo dřív, ale teď s tím už těžko něco nadělat.
Obrázek
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Nevšiml jsem si nějaké volby rychlého spuštění zpomaleného pohybu, nešlo by to nějak udělat?… třeba že byste si vybrali xx% zpomalení a v inventáři by se vám vytvořila runa, pomocí které byste mohli zapnout, popř. i vypnout zpomalený pohyb?...Vybírat si to vždy v rozhovoru mi nepříjde nejlepší. :smile:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

George píše:Nevšiml jsem si nějaké volby rychlého spuštění zpomaleného pohybu, nešlo by to nějak udělat?… třeba že byste si vybrali xx% zpomalení a v inventáři by se vám vytvořila runa, pomocí které byste mohli zapnout, popř. i vypnout zpomalený pohyb?...Vybírat si to vždy v rozhovoru mi nepříjde nejlepší. :smile:
Prohlídni si inventář. Tu runu tam už dávno máš.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

labir píše:
George píše:Nevšiml jsem si nějaké volby rychlého spuštění zpomaleného pohybu, nešlo by to nějak udělat?… třeba že byste si vybrali xx% zpomalení a v inventáři by se vám vytvořila runa, pomocí které byste mohli zapnout, popř. i vypnout zpomalený pohyb?...Vybírat si to vždy v rozhovoru mi nepříjde nejlepší. :smile:
Myslím runu na zapnutí zpomalenýho pohybu, ne vypnutí.
Zapnout jde jen pokročilou kontrolou postavy, což je dost zdlouhavý.
psin

Příspěvek od psin »

George píše:
labir píše:
Co znamená zdouhavé pro tebe? 4x ťuknout do klávesnice pro zapnutí?
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

psin píše:
George píše:
labir píše: Prohlídni si inventář. Tu runu tam už dávno máš.
Co znamená zdouhavé pro tebe? 4x ťuknout do klávesnice pro zapnutí?
Oproti jednomu je to čtyřikrát :bigwink: …. taky mě se nwn docela seká a každá chvíle mezi načtením rozhovoru je "docela dlouho".Když to použiju několikrát v nějakým časovým intervalu, tak už je to dost otravný, 16x ťuknout do klávesníce je trochu něco jinýho než 4x :)
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Takže včera večer po odlogu jsem se rozhodl že se vrhnu na ty bubínkový skladby, našel jsem jeden celkem dobrej prográmek na skládání, takže nehrozí kolize s autorskýma právama, včera jsem si ten bazmek jentak ochmatával takže z toho vzniklo cosi neidentifikovatelného, leč bubny budou.
Labire, v jakém formátu potřebuješ ty zvuky aby si je mohl importovat do haků??? ???
ostatní, potřeboval bych nyní od vás kdo máte nějaké samply tribal bubnů jako jsou bonga tamtamy atd
díky :clover:
pár samplů tam je ale spíš na moderní bicí sestavy jsou tam i činely takže pokud by byl zájem a ve hře model můžu udělat i činelování :smile:
//edit: stačí mi když to bude klidně i jeden ton klasický *boom* nebo víc já už si to zamíchám jak bude potřeba
PODPIS
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

sciorp píše:Takže včera večer po odlogu jsem se rozhodl že se vrhnu na ty bubínkový skladby, našel jsem jeden celkem dobrej prográmek na skládání, takže nehrozí kolize s autorskýma právama, včera jsem si ten bazmek jentak ochmatával takže z toho vzniklo cosi neidentifikovatelného, leč bubny budou.
Labire, v jakém formátu potřebuješ ty zvuky aby si je mohl importovat do haků??? ???
ostatní, potřeboval bych nyní od vás kdo máte nějaké samply tribal bubnů jako jsou bonga tamtamy atd
díky :clover:
pár samplů tam je ale spíš na moderní bicí sestavy jsou tam i činely takže pokud by byl zájem a ve hře model můžu udělat i činelování :smile:
//edit: stačí mi když to bude klidně i jeden ton klasický *boom* nebo víc já už si to zamíchám jak bude potřeba
Čau, skvělý. Stačí mi MP3ky.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

huuuff
takže je to trošku složitější než jsem myslel něco jsem už splodil, našel jsem (teda Ikkie našel) něco i na Vaultu co by mohlo být použitelný, ale už jsme musel nainstalovat další soft abych na ty novodobé bubny byl schopnej navlíct postarší kabátek
jde to pomalu ale snad to stihnu vzhledem k tomu, že se tomu můžu věnovat tak dvě hodinky denně
ale musim to zvládnout :bleh:
PODPIS
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

sciorp:

jestli mi pošleš nějaký samply, tak to můžu taky trochu pořešit : ) Já tu teď bohužel svoji samplebanku nemam, ale vybaveni a zkušenosti ano : ))))
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

oki o weekendu
PODPIS
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

poslal jsme ti něco na mail Balrogu snad z toho něco spíchneš, otázka z ní, jakej používáš soft??
PODPIS
Odpovědět