EQ 3
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Nemohla by květinářka za mírný poplatek svázat určité množství stejných květin do kytičky ?
Něco jako:
- postavě z inventáře zmizí x květin stejného druhu a daný počet mincí
- posteva se v inventáři objeví se kytice těchto květin
Popř. pokud by kytice byla vážně bohatá (o něco větší poplatek za svázání a o něco větší počet z inventáře sebraných květin), mohla by dávat postavě i drobný bonus do charismy (v případě vybavení, pochopitelně).
Něco jako:
- postavě z inventáře zmizí x květin stejného druhu a daný počet mincí
- posteva se v inventáři objeví se kytice těchto květin
Popř. pokud by kytice byla vážně bohatá (o něco větší poplatek za svázání a o něco větší počet z inventáře sebraných květin), mohla by dávat postavě i drobný bonus do charismy (v případě vybavení, pochopitelně).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Docela dost mně zajímá, jak vypadá záchvat.
Vybral jsem si runu Epilepsie a nevím jak poznám že postava dostala záchvat. Několikrát (asi 3×) se mi u postavičky objevilo *omdlel* jenže já nevím jestli to bylo únavou anebo zraněním anebo právě záchvat.
Moc prosím o vysvětlení.
Dál mně napadá, pokud to tak už není, že by se při záchvatu mohlo vypsat v systémovém okně například: "Prodělal jsi záchvat", "zachvátil tě záchvat" nebo třeba jen "záchvat", aby to bylo jasné.

Vybral jsem si runu Epilepsie a nevím jak poznám že postava dostala záchvat. Několikrát (asi 3×) se mi u postavičky objevilo *omdlel* jenže já nevím jestli to bylo únavou anebo zraněním anebo právě záchvat.
Moc prosím o vysvětlení.
Dál mně napadá, pokud to tak už není, že by se při záchvatu mohlo vypsat v systémovém okně například: "Prodělal jsi záchvat", "zachvátil tě záchvat" nebo třeba jen "záchvat", aby to bylo jasné.

[20080901 -> 20093006] Jsem ve škole na intru, takže EQ jen o víkendech?
-dávám si pauzu!
-dávám si pauzu!
-
- Kontaktovat uživatele:
Skupina run - Trvalé nemoci
Epilepsie
Cena -16
Postava trpí jistou formou epilepsie či podobné choroby. S pravděpodobností 0.05% za reálnou minutu (26% za reálnou hodinu) dostane záchvat a ztratí nad sebou kontrolu (omdlí). Po tomto záchvatu je cca 30 reálných minut postižena slabostí.
Odpoved na tvoji otazku - když omdlíš, tak máš záchvat.
//rýpnu si (neber si to MOC osobně, prosím) - když už si něco vyberu, tak si to aspon předtím přečtu, ne?
Epilepsie
Cena -16
Postava trpí jistou formou epilepsie či podobné choroby. S pravděpodobností 0.05% za reálnou minutu (26% za reálnou hodinu) dostane záchvat a ztratí nad sebou kontrolu (omdlí). Po tomto záchvatu je cca 30 reálných minut postižena slabostí.
//rýpnu si (neber si to MOC osobně, prosím) - když už si něco vyberu, tak si to aspon předtím přečtu, ne?

KaTo píše:Skupina run - Trvalé nemoci
Epilepsie
Cena -16

[20080901 -> 20093006] Jsem ve škole na intru, takže EQ jen o víkendech?
-dávám si pauzu!
-dávám si pauzu!
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co chceš přesně obracet...ale dodám, že jako "systémový" druid se unavuji stejně ať spím kdekoli. Tj. postava se vyspí dobře ať už je venku nebo uvnitř.Pavel Urban píše:Vyspí se druid nebo hraničář dobře uvnitř, tedy v posteli ? Pokud ne, třeba by šla do run přidat jedna zdarma, která by preference postavy obrátila.
P.S.
Mohla to být runa v extras...kdyby to někoho napadlo dřív, ale teď s tím už těžko něco nadělat.

Nevšiml jsem si nějaké volby rychlého spuštění zpomaleného pohybu, nešlo by to nějak udělat?… třeba že byste si vybrali xx% zpomalení a v inventáři by se vám vytvořila runa, pomocí které byste mohli zapnout, popř. i vypnout zpomalený pohyb?...Vybírat si to vždy v rozhovoru mi nepříjde nejlepší. 

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prohlídni si inventář. Tu runu tam už dávno máš.George píše:Nevšiml jsem si nějaké volby rychlého spuštění zpomaleného pohybu, nešlo by to nějak udělat?… třeba že byste si vybrali xx% zpomalení a v inventáři by se vám vytvořila runa, pomocí které byste mohli zapnout, popř. i vypnout zpomalený pohyb?...Vybírat si to vždy v rozhovoru mi nepříjde nejlepší.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Myslím runu na zapnutí zpomalenýho pohybu, ne vypnutí.labir píše:Prohlídni si inventář. Tu runu tam už dávno máš.George píše:Nevšiml jsem si nějaké volby rychlého spuštění zpomaleného pohybu, nešlo by to nějak udělat?… třeba že byste si vybrali xx% zpomalení a v inventáři by se vám vytvořila runa, pomocí které byste mohli zapnout, popř. i vypnout zpomalený pohyb?...Vybírat si to vždy v rozhovoru mi nepříjde nejlepší.
Zapnout jde jen pokročilou kontrolou postavy, což je dost zdlouhavý.
Co znamená zdouhavé pro tebe? 4x ťuknout do klávesnice pro zapnutí?George píše:Myslím runu na zapnutí zpomalenýho pohybu, ne vypnutí.labir píše:Prohlídni si inventář. Tu runu tam už dávno máš.George píše:Nevšiml jsem si nějaké volby rychlého spuštění zpomaleného pohybu, nešlo by to nějak udělat?… třeba že byste si vybrali xx% zpomalení a v inventáři by se vám vytvořila runa, pomocí které byste mohli zapnout, popř. i vypnout zpomalený pohyb?...Vybírat si to vždy v rozhovoru mi nepříjde nejlepší.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Oproti jednomu je to čtyřikrátpsin píše:Co znamená zdouhavé pro tebe? 4x ťuknout do klávesnice pro zapnutí?George píše:Myslím runu na zapnutí zpomalenýho pohybu, ne vypnutí.labir píše: Prohlídni si inventář. Tu runu tam už dávno máš.

Takže včera večer po odlogu jsem se rozhodl že se vrhnu na ty bubínkový skladby, našel jsem jeden celkem dobrej prográmek na skládání, takže nehrozí kolize s autorskýma právama, včera jsem si ten bazmek jentak ochmatával takže z toho vzniklo cosi neidentifikovatelného, leč bubny budou.
Labire, v jakém formátu potřebuješ ty zvuky aby si je mohl importovat do haků??? ???
ostatní, potřeboval bych nyní od vás kdo máte nějaké samply tribal bubnů jako jsou bonga tamtamy atd
díky
pár samplů tam je ale spíš na moderní bicí sestavy jsou tam i činely takže pokud by byl zájem a ve hře model můžu udělat i činelování
//edit: stačí mi když to bude klidně i jeden ton klasický *boom* nebo víc já už si to zamíchám jak bude potřeba
Labire, v jakém formátu potřebuješ ty zvuky aby si je mohl importovat do haků??? ???
ostatní, potřeboval bych nyní od vás kdo máte nějaké samply tribal bubnů jako jsou bonga tamtamy atd
díky

pár samplů tam je ale spíš na moderní bicí sestavy jsou tam i činely takže pokud by byl zájem a ve hře model můžu udělat i činelování

//edit: stačí mi když to bude klidně i jeden ton klasický *boom* nebo víc já už si to zamíchám jak bude potřeba
PODPIS
-
- Kontaktovat uživatele:
Čau, skvělý. Stačí mi MP3ky.sciorp píše:Takže včera večer po odlogu jsem se rozhodl že se vrhnu na ty bubínkový skladby, našel jsem jeden celkem dobrej prográmek na skládání, takže nehrozí kolize s autorskýma právama, včera jsem si ten bazmek jentak ochmatával takže z toho vzniklo cosi neidentifikovatelného, leč bubny budou.
díky![]()
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
huuuff
takže je to trošku složitější než jsem myslel něco jsem už splodil, našel jsem (teda Ikkie našel) něco i na Vaultu co by mohlo být použitelný, ale už jsme musel nainstalovat další soft abych na ty novodobé bubny byl schopnej navlíct postarší kabátek
jde to pomalu ale snad to stihnu vzhledem k tomu, že se tomu můžu věnovat tak dvě hodinky denně
ale musim to zvládnout
takže je to trošku složitější než jsem myslel něco jsem už splodil, našel jsem (teda Ikkie našel) něco i na Vaultu co by mohlo být použitelný, ale už jsme musel nainstalovat další soft abych na ty novodobé bubny byl schopnej navlíct postarší kabátek
jde to pomalu ale snad to stihnu vzhledem k tomu, že se tomu můžu věnovat tak dvě hodinky denně
ale musim to zvládnout

PODPIS
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: