
Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Z her bych vzal jen ty opravdu jednoduché a rychlejší... já bych si určitě zahrál Small World... to je rychlý a pochopí to každej za 5 minut. A Galaxy Trucker je taky super. Na věci jako Agricola, Le Havre nedej bože Proroctví si myslim že tam nebude čas ani prostor.
Jinak asi definitivně nebudu mít auto, takže se přidávám k Wen s prosbou na někoho kdo bude vyrážet z Prahy a ještě neni plnej.
Jinak asi definitivně nebudu mít auto, takže se přidávám k Wen s prosbou na někoho kdo bude vyrážet z Prahy a ještě neni plnej.
No to by jsme museli jet alespon 4-5 abych dala dohromady dost na listek... [nebo by mi mohli konecne priklepnout ty socialni davky
ale spolehat na to nechci]

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
soutěže soutěže pořád nějaký soutěže XD a co takhle kdo nebude dělat vůbec nic? nebo o nejlepšího spícího mexičana?
jinak králíkem vládnu v celém bezhlavém mraženém stavu. to znamená, že přijede v celém bezhlavém a rozteklém stavu po té několika hodinové jízdě ale bude
obstarejte někdo pořádnej Moravskej špek at je čim ho prošpikovat o přílohu se myslim asi postaráte každej sám že
jo a ještě k rožni ideální případ by byla pěkná kovová rožnička, ale už jsem toto upek i na vrbovym klacku
jediný co je potřeba je nějakej (nejlíp nerezovej) drát ale to si vobstarám

jinak králíkem vládnu v celém bezhlavém mraženém stavu. to znamená, že přijede v celém bezhlavém a rozteklém stavu po té několika hodinové jízdě ale bude
obstarejte někdo pořádnej Moravskej špek at je čim ho prošpikovat o přílohu se myslim asi postaráte každej sám že
jo a ještě k rožni ideální případ by byla pěkná kovová rožnička, ale už jsem toto upek i na vrbovym klacku
jediný co je potřeba je nějakej (nejlíp nerezovej) drát ale to si vobstarám

PODPIS
sciorp: máma vezme čipíky neboj. Od minule mám sice jizvu po doutníku na paži, ale co už. Jinak, s tou hláškou, že přivezeš krumpla rozměklýho souhlasím, ale tvý tvrzení, že ho přivezeš vcelku je trochu předčasný...pamatuju jaks mi kdysi rval modrou desku předníma dveřma, takže si dovedu představit co uděláš s bezhlavým krumplem
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
tsss ted si me urazilAkira píše:sciorp: máma vezme čipíky neboj. Od minule mám sice jizvu po doutníku na paži, ale co už. Jinak, s tou hláškou, že přivezeš krumpla rozměklýho souhlasím, ale tvý tvrzení, že ho přivezeš vcelku je trochu předčasný...pamatuju jaks mi kdysi rval modrou desku předníma dveřma, takže si dovedu představit co uděláš s bezhlavým krumplem
PODPIS
Nejlepší české pivo se vaří v Přerově Přerov - Piva z přerovského pivovaru Zubr Classic a Zubr Gold se stala absolutními favority mezi světlými výčepními pivy, hodnocenými v degustační soutěži České pivo roku.
Přerovský pivovar obstál v silné konkurenci a z deguastační soutěže si přivezl nejcennější trofej. Sládci a pivovarští experti jim za znamenitou chuť a vysokou kvalitu udělili zlatou a stříbrnou medaili.
Svou výjimečnost mezi ležáky potvrdilo i pivo značky Zubr Premium, které získalo v příslušné kategorii stříbro.
Úspěchem je i bronzová medaile pro nealkoholické pivo Zubr Free, navazující na jarní republikový triumf, kdy se stalo Pivem roku 2009. Přerovský Zubr si tak jako jediný odváží z degustační soutěže celkem čtyři medaile, které ho jednoznačně pasují na šampiona mezi českými pivy.
„Hlavním kriteriem hodnocení byla nejen kvalita, chuť piva a její vyváženost, ale také vůně, barva, pěna i celkový dojem po napití. Ty rozhodovaly o umístění piva. Tedy vše důležité pro konzumenta, měřeno okem odborníka,“ řekla mluvčí pivovaru Hana Matulová.
Jak uvařit nejlepší pivo v republice, ví nejlépe sládková z přerovského pivovaru Nataša Rousková.
„Už 137 let ctíme klasickou výrobu piva. To znamená, že vaříme na dva rmuty, aby si vzalo pivo to nejlepší ze sladu i chmele. Zubra poznáte už podle chmelového aroma, které získává nejen díky prvotřídní kvalitě chmele, ale i způsobu dávkování. Aby pivo získalo své chuťové vlastnosti, je zapotřebí mu dát čas a na to výrobci europiv často nereflektují, protože čas jsou peníze. Takže třeba jejich ležáky opouštějí brány pivovarů za 15 dní, zatímco u nás je to 6 týdnů,“ říká Nataša Rousková.
Degustační soutěž České pivo roku každoročně vyhlašuje Český svaz pivovarů a sladoven ve spolupráci s Výzkumným ústavem pivovarnickým a sladařským.
Hodnocení jednotlivých vzorků probíhá anonymně a ve dvou kolech, což zajišťuje maximální objektivitu výsledků a je ve srovnání se světem ojedinělé. Velmi důležitý je fakt, že vzorky do soutěže jednotlivé pivovary neposílají, ale odebírá je komise VÚPS přímo v pivovarech.
http://prerovsky.denik.cz/zpravy_region … 90929.html
již není pochyb!
Přerovský pivovar obstál v silné konkurenci a z deguastační soutěže si přivezl nejcennější trofej. Sládci a pivovarští experti jim za znamenitou chuť a vysokou kvalitu udělili zlatou a stříbrnou medaili.
Svou výjimečnost mezi ležáky potvrdilo i pivo značky Zubr Premium, které získalo v příslušné kategorii stříbro.
Úspěchem je i bronzová medaile pro nealkoholické pivo Zubr Free, navazující na jarní republikový triumf, kdy se stalo Pivem roku 2009. Přerovský Zubr si tak jako jediný odváží z degustační soutěže celkem čtyři medaile, které ho jednoznačně pasují na šampiona mezi českými pivy.
„Hlavním kriteriem hodnocení byla nejen kvalita, chuť piva a její vyváženost, ale také vůně, barva, pěna i celkový dojem po napití. Ty rozhodovaly o umístění piva. Tedy vše důležité pro konzumenta, měřeno okem odborníka,“ řekla mluvčí pivovaru Hana Matulová.
Jak uvařit nejlepší pivo v republice, ví nejlépe sládková z přerovského pivovaru Nataša Rousková.
„Už 137 let ctíme klasickou výrobu piva. To znamená, že vaříme na dva rmuty, aby si vzalo pivo to nejlepší ze sladu i chmele. Zubra poznáte už podle chmelového aroma, které získává nejen díky prvotřídní kvalitě chmele, ale i způsobu dávkování. Aby pivo získalo své chuťové vlastnosti, je zapotřebí mu dát čas a na to výrobci europiv často nereflektují, protože čas jsou peníze. Takže třeba jejich ležáky opouštějí brány pivovarů za 15 dní, zatímco u nás je to 6 týdnů,“ říká Nataša Rousková.
Degustační soutěž České pivo roku každoročně vyhlašuje Český svaz pivovarů a sladoven ve spolupráci s Výzkumným ústavem pivovarnickým a sladařským.
Hodnocení jednotlivých vzorků probíhá anonymně a ve dvou kolech, což zajišťuje maximální objektivitu výsledků a je ve srovnání se světem ojedinělé. Velmi důležitý je fakt, že vzorky do soutěže jednotlivé pivovary neposílají, ale odebírá je komise VÚPS přímo v pivovarech.
http://prerovsky.denik.cz/zpravy_region … 90929.html
již není pochyb!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Akira píše:Nejlepší české pivo se vaří v Přerově Přerov - Piva z přerovského pivovaru Zubr Classic a Zubr Gold se stala absolutními favority mezi světlými výčepními pivy, hodnocenými v degustační soutěži České pivo roku.
Přerovský pivovar obstál v silné konkurenci a z deguastační soutěže si přivezl nejcennější trofej. Sládci a pivovarští experti jim za znamenitou chuť a vysokou kvalitu udělili zlatou a stříbrnou medaili.
Svou výjimečnost mezi ležáky potvrdilo i pivo značky Zubr Premium, které získalo v příslušné kategorii stříbro.
Úspěchem je i bronzová medaile pro nealkoholické pivo Zubr Free, navazující na jarní republikový triumf, kdy se stalo Pivem roku 2009. Přerovský Zubr si tak jako jediný odváží z degustační soutěže celkem čtyři medaile, které ho jednoznačně pasují na šampiona mezi českými pivy.
„Hlavním kriteriem hodnocení byla nejen kvalita, chuť piva a její vyváženost, ale také vůně, barva, pěna i celkový dojem po napití. Ty rozhodovaly o umístění piva. Tedy vše důležité pro konzumenta, měřeno okem odborníka,“ řekla mluvčí pivovaru Hana Matulová.
Jak uvařit nejlepší pivo v republice, ví nejlépe sládková z přerovského pivovaru Nataša Rousková.
„Už 137 let ctíme klasickou výrobu piva. To znamená, že vaříme na dva rmuty, aby si vzalo pivo to nejlepší ze sladu i chmele. Zubra poznáte už podle chmelového aroma, které získává nejen díky prvotřídní kvalitě chmele, ale i způsobu dávkování. Aby pivo získalo své chuťové vlastnosti, je zapotřebí mu dát čas a na to výrobci europiv často nereflektují, protože čas jsou peníze. Takže třeba jejich ležáky opouštějí brány pivovarů za 15 dní, zatímco u nás je to 6 týdnů,“ říká Nataša Rousková.
Degustační soutěž České pivo roku každoročně vyhlašuje Český svaz pivovarů a sladoven ve spolupráci s Výzkumným ústavem pivovarnickým a sladařským.
Hodnocení jednotlivých vzorků probíhá anonymně a ve dvou kolech, což zajišťuje maximální objektivitu výsledků a je ve srovnání se světem ojedinělé. Velmi důležitý je fakt, že vzorky do soutěže jednotlivé pivovary neposílají, ale odebírá je komise VÚPS přímo v pivovarech.
http://prerovsky.denik.cz/zpravy_region … 90929.html
již není pochyb!
všiml sis toho obrovského nápisu Přerovský deník hledá redaktora?


16? Tak to je v pohodě
Akira píše:anurin: pravda, bobr je hnusnej. nejsem přírodní typ. v tom si rozumíme...

http://www.youtube.com/watch?v=-M9_X5cIk9Q
na alkohol.. současně příčinu a řešení všech životních problémů

Naposledy upravil(a) anurin dne 30. 9. 2009 11.37, celkem upraveno 1 x.
Jsem chaos a jako takovej si můžu říkat co chci a měnit názory kdy chci a jak chci. Ted mám chut se spít pod obraz a kdo ví co ještě. A na kokose nemám, pořád ale můžu trumfnout vás alkoholiky.Luelle píše:nepsal jsi, že letos budeš na mlíku?anurin píše:Už s tím zase se..š? Jdi s tím tvým bobrem k šípku. Na moravě víno, slívka.. to jo, ale pivo fakt ne. Zajed si do plzně pro pívo.Akira píše:…Pořád bobr, bobr... bobr je hnusnej. Plzen!
Sice to sem nepatří, ale Staropramen se za něj tak stydí, že ho jednu dobu vařil v Praze, aby měli lepší pivo pod značkou staropramen vařené v dobrém pivovaru v Ostravě. Srovnávat s Ostravarem se dá jakž takž akorát Plzeň. Ale je fakt, že to jsou všechno infromace tak pět let zpátky a za poslední rok jsem pil Ostravar jednou. Ale patriot zůstat musím, stejně jako budu fandit Baníku, i kdyby byl ve druhé lizeLuelle píše:Ostravar je cesta do pekel, Staropramen se za něj hrozně stydíAefar píše:Ostravar
Jsem zvědavý, jak to celé dopadne... Ale už se těšímpři prohlídce jsme ho zminovali jen šeptem

Ale nechme to, sem to napatří

Chuťově teď opravdu mám nejraději Plzeň a Bernard.
Staropramen patří mezi piva, kterým se vyhýbám.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův