Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Půlka z toho není zrovna pražské specifikum :) U nás z (J)Lihočech se to říká taky... I když pravda záleží na výslovnosti.Akira píše:joo..upozornění...ve stříbrné sršni nikdo ani nekecne nic pražsky..žádný- hele, viď, koukej, střešně, skoč do krááámu, kup mi housku, kde máš limču, přijedu dýl.….jinak:![]()
prd si tušilFryn píše:Tak já nakonec dojedu s Jájou, který se uvolil mě nabrat po cestě. Možná jenom ještě trochu prodiskutujem čas příjezdu na místo, protože s takovou bysme se tam motali jen tak docela dlouho (a dokud není přímo na místě bečka, tak se není o co bát).
P.S. Nj Merlin, tušil jsem to téměř od začátku co jsi se tu objevil.
EDIT: Střešně by měly být třešně.
pche...nás z okresu Moskva -venkov nemůžeš urazit.…kokosak píše:Koukam Aki ma bordel v dialektech.…. nejenAkira píše:ano..střešně jsou třešně...a nechápu, že to pepíci neznaj, dyž to užívaj
Z Nedvědic do Chlébského je to pěšky kolem dvou a půl kilometru, takže si myslím, že celkem v pohodičce to ujdeme. Hlavně nevíme, kterým vlakem dojedem, ale jestli chceš, můžu ti poslat do PM moje číslo.Jája CZE píše:Napište příjezdy vlaků, vyzvednu vás na nádraží v těch Medvědicích, pokud tam přijedeme nějak rozumně.
Ono je to pět kilometrů, teda jestli nemáte nějaké zvláštní trpasličí krokování:)Ikkie píše:Z Nedvědic do Chlébského je to pěšky kolem dvou a půl kilometru, takže si myslím, že celkem v pohodičce to ujdeme. Hlavně nevíme, kterým vlakem dojedem, ale jestli chceš, můžu ti poslat do PM moje číslo.Jája CZE píše:Napište příjezdy vlaků, vyzvednu vás na nádraží v těch Medvědicích, pokud tam přijedeme nějak rozumně.
Ok, nebudem to už nijak měnit. Prostuduju si taky mapku a snad se v tom rohu sejdeme.Jája CZE píše:…
Usvědčila tě jedna z prvních povídek co jsi tady uveřejnilAkira píše:prd si tušil![]()
Tak to nevím, jedině že bych zkusil ještě něco levnějšího koupit.Akira píše:Fryne..pokud by jste vzali rošt na grilování (stačí starej rošt z ledničky, bylo by to super