Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Za včerejšek díky Francovi a Bolthormovi za napínavou bitvu.
Ale hlavně velký dík všem účastníkům Knihomola, protože jen díky nim a jejich správným i špatným odpovědím to bylo tak pěkné, díky i Jeho Magnificenci a Orlinovi. Velký respekt všem, kteří odpovídali podle statistik své postavy. Velký respekt všem hráčům chytrých a moudrých postav, kteří se nebáli zůčastnit se. Velký respekt všem, kdo vyřešili ty těžší hádanky nebo otázky (některé byly opravdu těžké i OOC). Zároveň velká omluva Hangárovi za ten jeden bod (naštěstí by však nic nerozhodl) a omluva všem, jejichž hlášky či reakce jsem ve hře přehlédl … místy jsem nestíhal.
A rozhodně děkuji za účast i postavám, které sice neměly šanci vyhrát, ale postaraly se o mou zábavu svými odpověďmi, které mě někdy opravdu drtily. (Viz. Best of Knihomol 1128)
PS: Kdybyste měli nějaké nápady na zlepšení Knihomola, případně návrhy zajímavých hádanek či otázek pro příští ročníky, pište PM. Příště asi určitě zkrátím tu první část jen na 10 otázek, takhle to bylo přece jen dost dlouhé a ta první část asi nejméně zábavná.
Ale hlavně velký dík všem účastníkům Knihomola, protože jen díky nim a jejich správným i špatným odpovědím to bylo tak pěkné, díky i Jeho Magnificenci a Orlinovi. Velký respekt všem, kteří odpovídali podle statistik své postavy. Velký respekt všem hráčům chytrých a moudrých postav, kteří se nebáli zůčastnit se. Velký respekt všem, kdo vyřešili ty těžší hádanky nebo otázky (některé byly opravdu těžké i OOC). Zároveň velká omluva Hangárovi za ten jeden bod (naštěstí by však nic nerozhodl) a omluva všem, jejichž hlášky či reakce jsem ve hře přehlédl … místy jsem nestíhal.
A rozhodně děkuji za účast i postavám, které sice neměly šanci vyhrát, ale postaraly se o mou zábavu svými odpověďmi, které mě někdy opravdu drtily. (Viz. Best of Knihomol 1128)
PS: Kdybyste měli nějaké nápady na zlepšení Knihomola, případně návrhy zajímavých hádanek či otázek pro příští ročníky, pište PM. Příště asi určitě zkrátím tu první část jen na 10 otázek, takhle to bylo přece jen dost dlouhé a ta první část asi nejméně zábavná.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky Corlethovi, Berenice, Elře … krátce Francovi a "slečně rybářce" za zajímavý večer plný smíchu 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Diky vsem ucastnikum prednasky za bohatou ucast a trpelivost kdy mnozi vydrzeli pozorne poslouchat a pokladat dotazy cele ty ctyri hodiny. Tesim se tentokrat jiz na treti cast zase za tyden.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
-
- Kontaktovat uživatele:
tež dikyMorganaLeFay píše:Galli?
Díky za minulý týden. Mimo jiné za to několikahodinové hraní ve verších...
A ...víš co, že?
--------------------
a děkuji také všem, se kterými jsem hrála...
EQ je fajn, lidi... :)

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky Morpheovi. I za to, že to vydržel tak dlouho.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…