chlapi, možná sem jenom špinavej rudoch, ale já tu plzeň nějak neuznávám zlatej rakušáckej Edelweiss, německej Hoegaarden a nebo třeba belgický Leffe ale to se asi neseženene co? (ne, aby mě pivo chutnalo tak nemusí mět v názvu dvě stejný písmenka za sebou )
Wendigo píše:Fuj nejlepsi pivo se vari v cechach a ty pijes takove chc...
Ale ja osobne bych byla pro nejake kvasnicove nepasterovane... nemate nekdo pobliz nejaky maly pivovarek kde by varili nejake dobre?
No já mám rád zajímavý věci :) a většina českých piv není ani trochu zajímavá, jooo když už, tak z nějakýho malýho pivovaru, nebo Červenej drak, Master a takový... a i když aj ty nezajímavý piva vypiju, protože by to nebylo tak, že mě nechutnaj... ale prostě mě nijak neoslovujou a když je možnost dát si něco zajímavějšího, tak to využiju :)
Wendigo píše:Fuj nejlepsi pivo se vari v cechach a ty pijes takove chc...
Ale ja osobne bych byla pro nejake kvasnicove nepasterovane... nemate nekdo pobliz nejaky maly pivovarek kde by varili nejake dobre?
No já mám rád zajímavý věci :) a většina českých piv není ani trochu zajímavá, jooo když už, tak z nějakýho malýho pivovaru, nebo Červenej drak, Master a takový... a i když aj ty nezajímavý piva vypiju, protože by to nebylo tak, že mě nechutnaj... ale prostě mě nijak neoslovujou a když je možnost dát si něco zajímavějšího, tak to využiju :)
ty chceš aby tě pivo oslovovalo? a jak tě oslvuje?
a salám ti zpívá ukolébavky? a coca cola ti recituje rady pro dnešní den?
Luelle píše:ty chceš aby tě pivo oslovovalo? a jak tě oslvuje?
a salám ti zpívá ukolébavky? a coca cola ti recituje rady pro dnešní den?
Některý mě osloví, ale to je různý... u těch nejlepších je to jako láska, prostě není co řešit A jinak salám moc nejim, spíš šunku a coca cola mě dycky postaví na nohy po chlastačce a nedostatku spánku ještě nějaké otázky?
když tak nad tím přemýšlím, tak ti co vždycky nejvíc vymýšlí a říkají co by bylo nejlepší nikdy nic sami nezařídili. jsem pro změnu. rád přenechám starosti, zálohy a zabrané místo v autě někomu, kdo se o to postará.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Braenn píše:Já bych naplánovala nějaký výlet po okolí, ale hrad už jsme přece dobili :)
ten tvůj chlap tě zkazil!!!!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Akira píše:když tak nad tím přemýšlím, tak ti co vždycky nejvíc vymýšlí a říkají co by bylo nejlepší nikdy nic sami nezařídili. jsem pro změnu. rád přenechám starosti, zálohy a zabrané místo v autě někomu, kdo se o to postará.
Akira píše:když tak nad tím přemýšlím, tak ti co vždycky nejvíc vymýšlí a říkají co by bylo nejlepší nikdy nic sami nezařídili. jsem pro změnu. rád přenechám starosti, zálohy a zabrané místo v autě někomu, kdo se o to postará.
Recht, taky klidně přenechám jiným...
v tom případě zařizují pivo primárně Wendigo a magnumík. Děkujem
Slyšel jsem tu někde slovo Ježek? Přinejhorším bych soudek vzal, ale mám malej kufr a zatím vlastně ani to auto s kufrem, takže budu schopen potvrdit podporu až tak za týden.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
drake127 píše:Slyšel jsem tu někde slovo Ježek? Přinejhorším bych soudek vzal, ale mám malej kufr a zatím vlastně ani to auto s kufrem, takže budu schopen potvrdit podporu až tak za týden.
zkušenost z tvého statku říká: Ježek dobrý, ježek skvělý, hlavně když to není holba a "co bylo to druhý co z toho pak Libra onemocněl" ?
Akira píše:v tom případě zařizují pivo primárně Wendigo a magnumík. Děkujem
ať přemýšlím, jak přemýšlím, nevím jak bych to tam dopravil...u mě je největší problém s tim autem, páč si ho prostě nemůžu uzmout na tři dny :/ A taky nevim, kdo by pil bečku pšeničnýho (ani nevim jak velký bečky vlastně v Pegasu plněj)
Akira píše:v tom případě zařizují pivo primárně Wendigo a magnumík. Děkujem
ať přemýšlím, jak přemýšlím, nevím jak bych to tam dopravil...u mě je největší problém s tim autem, páč si ho prostě nemůžu uzmout na tři dny :/ A taky nevim, kdo by pil bečku pšeničnýho (ani nevim jak velký bečky vlastně v Pegasu plněj)
ne největší problem je v tom, že ty jedeě vlakem se mnou a s Ajkem a mým mezkem