"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Jak stojej ty tři medvědi napravo v hloučku tak z nich ten vlevo?
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Já jsem před medvědy položil polínko buku....a kterej mi dal ránu...to byla veri (ale jinak jo řešil sjem to tím středem obrazu )
I když jednou se mi nevím jak podařilo udělat i stojící kameru a postava mi vyběhla z dohledu
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Na výškový střed vychází ten dělník, na šířkový nákladní kůň můžeme si vybrat?
Lothias Cys'variana
Mourisson1 píše:Na výškový střed vychází ten dělník, na šířkový nákladní kůň můžeme si vybrat?
JE TO TEN KÁMEN!
když si ten kámen představím v červenobílým oblečku a s kordem v ruce... hm hm *zamyslí se* Asi máš pravdu ;)
Lothias Cys'variana
No právě že když tam dám DUB tak si ho vezme.….zato za BUK by mi jednu plácla ;)
Lothias Cys'variana
Mourisson1 píše:Na výškový střed vychází ten dělník, na šířkový nákladní kůň můžeme si vybrat?
JE TO TEN KÁMEN!
Zkuste si to přiblížit... uvidíte uprostřed vzadu toho phůnka :)
barely playing
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes