Zajimava fota ze hry

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

A jejej a jak, vidim to na minimalne zlatou svatbu :bigwink: a myslim to uprimne :smile:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Obrázek

Když už je to tak OT...
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Lassair

Příspěvek od Lassair »

osamělou pouští.. kráčí dva... bejci (jo tady ještě pozornější poznají který je který:))
Obrázek

No a tady mám pro vás hádanku, najdete Veri?:)
Obrázek
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Lassair píše:osamělou pouští.. kráčí dva... bejci (jo tady ještě pozornější poznají který je který:))
Obrázek

Obrázek
Vzhledem k délce Ezechielovi hry, poznám měňavce celkem dobře a tedy i který "bejk" je který... :bigwink: :biggrin:
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Puti píše:A jejej a jak, vidim to na minimalne zlatou svatbu :bigwink: a myslim to uprimne :smile:
No jéjej :blush: :kiss2:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Lassair píše:
Podle té pihy na zadku to jde snadno. :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Akruo píše:
Lassair píše:osamělou pouští.. kráčí dva... bejci (jo tady ještě pozornější poznají který je který:))
Obrázek

Obrázek
Vzhledem k délce Ezechielovi hry, poznám měňavce celkem dobře a tedy i který "bejk" je který... :bigwink: :biggrin:
Jasně snad to nebude za delší dobu pak tak lehce poznatelné:) (však jsem říkala, že tohle je snadné)
Lassair

Příspěvek od Lassair »

The_Balrog píše:
Lassair píše:
Podle té pihy na zadku to jde snadno. :)
tak kde je?:D To by mě zajímalo odkud víš, kde má Veri pihy:D
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Jak stojej ty tři medvědi napravo v hloučku tak z nich ten vlevo?
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Mourisson1 píše:Jak stojej ty tři medvědi napravo v hloučku tak z nich ten vlevo?
Vyřeš to čistě technicky. Zamysli se. Vždycky screen patří postavě, která je přímo uprostřed.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Já jsem před medvědy položil polínko buku....a kterej mi dal ránu...to byla veri :bleh: (ale jinak jo řešil sjem to tím středem obrazu :yes: )

I když jednou se mi nevím jak podařilo udělat i stojící kameru a postava mi vyběhla z dohledu
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Pipi_CZ píše:
Mourisson1 píše:Jak stojej ty tři medvědi napravo v hloučku tak z nich ten vlevo?
Vyřeš to čistě technicky. Zamysli se. Vždycky screen patří postavě, která je přímo uprostřed.
Sakra, odhalil jsi, kdo je ve skutečnosti Alkaran! :/

Obrázek
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Na výškový střed vychází ten dělník, na šířkový nákladní kůň :blink: můžeme si vybrat? :bigwink:
Lothias Cys'variana

hemendo

Příspěvek od hemendo »

Mourisson1 píše:Na výškový střed vychází ten dělník, na šířkový nákladní kůň :blink: můžeme si vybrat? :bigwink:
JE TO TEN KÁMEN! :biggrin:
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

hemendo píše:
Mourisson1 píše:Na výškový střed vychází ten dělník, na šířkový nákladní kůň :blink: můžeme si vybrat? :bigwink:
když si ten kámen představím v červenobílým oblečku a s kordem v ruce... hm hm *zamyslí se* Asi máš pravdu ;)
Lothias Cys'variana

Lassair

Příspěvek od Lassair »

Mourisson1 píše:Já jsem před medvědy položil polínko buku....a kterej mi dal ránu...to byla veri :bleh: (ale jinak jo řešil sjem to tím středem obrazu :yes: )

I když jednou se mi nevím jak podařilo udělat i stojící kameru a postava mi vyběhla z dohledu
:megalol: DUBU stále si to pleteš ty.. eňo!
Lassair

Příspěvek od Lassair »

jo tak nějak to bude no:)
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

No právě že když tam dám DUB tak si ho vezme.….zato za BUK by mi jednu plácla ;)
Lothias Cys'variana

xondik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xondik »

hemendo píše:
Zkuste si to přiblížit... uvidíte uprostřed vzadu toho phůnka :)
barely playing

Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Mourisson1 píše:No právě že když tam dám DUB tak si ho vezme.….zato za BUK by mi jednu plácla ;)
ne plácla.. veri za takové omyly (opakovaně) pálí vlasy..kdyby tě jen plácla bylo by to o ničem:D
Odpovědět