Wendigo píše:Velke podekovani Aris za krasnou a setsakra zajimavou hru ktera po dloihe dobe otestovala Zelgovy schopnosti az na doraz a pak vsem co se o matohu starali
Já zase děkuju tobě … bylo to móc zajímavý a sám jsem chvílema koukal jak se to ještě víc vyostří. Popravdě jsem nečkal že se to nevyřeší za jeden večer
Street_cz píše:Díky brachům, Artovi za příležitost a ostatním za pěknou hru... Nashledanou, sbohem a ámen
Díky za hry s TEbou Streetu, škoda jen že se to nepovedlo přesně tak jak mělo, ale každopádně díky moc, za celej čas na EQ co jsem s TEbou hrál jsem se vždy výborně bavil, škoda že končíš, bylo to super
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
rozhodně díky Artovi, a všem kdo se účastnil, bylo to hodně solidně pořešené a výborně DM odehrané(obdivuji jak jsi to stíhal všechno), a sázkař luxus :)
dneska jsem se opravdu cítil na EQ v neplyšovém světě, i když zase Ti padlý vstali, i když ne všichni
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
I když jsem dorazil pozdě a vyčítal si, jaká to byla pitomost tam dojet, poděkování je rozhodně na místě. Arto připravil podívanou, která se nevidí každý den. A když se na to podívám zpětně, tak přes všechno co se postavě ten den nepovedlo a i přes tu uspěchanost s jakou jsem se rozhodl do toho jít, bylo vlastně všechno co se událo jen pro její dobro (téměř jako by nade mnou někdo držel ochrannou ruku ).
Poděkování patří také účastníkům a příhlížejícím (někteří mě opravdu dostávali, ať už v dobrém nebo ne zase tak veselém duchu).
Škoda Ramona, mohl se rozloučit trochu lépe, ale bylo fajn si s touhle postavou občas zahrát, patřil k mým oblíbeným brachům.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher