Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

magnumik píše:
maliarda píše:já se ještě ani nenasnídala :angry:
vidišto, a já už klopim toho škopka... mno... a proč nesnídáš?! Nejdůležitější jídlo dne! :biggrin: A neřikej že nemáš čas, to je výmluva :bleh:
blbá výmluva, já vím.. ale dneska jako fakt :biggrin:

začínám nenávidět svého šéfa :megalol:
Rina
Donie
Firefox_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firefox_ »

Mhuhehe :biggrin: btw. 23.strana
Raistlin-Popis
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

ejhle, tak jsem si tu u oběda ještě zkontroloval, kdyže přesně mám být dneska v práci.

A ouha, už tam mám být čtvrt hodiny. :biggrin:
Naposledy upravil(a) OneHeart dne 10. 10. 2008 13.43, celkem upraveno 1 x.
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

magnumik píše:no nazdar :megalol: konečně obědvám... i když už je to možná skažený... ale tak pivko to pak spraví :biggrin: tak co se vám dneska v noci zdálo za šílenosti, podte se svěřit :bleh: :shades:
chceš slyšet šílenost?zdálo se mi o párkách :megalol:
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!

Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

hm zajímavý ted si tak uvědomuju, že mě se vlastně nezdálo vůbec o ničem už aspon dva týdny
ha ba ne minulou sobotu jsem měl moc hezkej sen
ale o čem byl vám neřeknu
PODPIS
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Definice snu:
Sen je zážitek iluzorních obrazů, hlasů nebo jiných vjemů vytvářených mozkem během spánku v rámci procesu snění.

Sny často ukazují události, které jsou ve skutečnosti nemožné nebo nepravděpodobné, a jsou obvykle mimo kontrolu spáče; často vycházejí ze skutečných zážitků. Mnoho lidí zažívá během snění silné emoce; strašidelné nebo znepokojivé sny se označují jako noční můry.

Většina hráčů EQ vlastně ani snít nemůže... jelikož nemožné a nepravděpodobné věci mimo jeho kontrolu se právě odehrávájí na desce :megalol: :megalol:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od sciorp »

Vugi píše:Definice snu:
Sen je zážitek iluzorních obrazů, hlasů nebo jiných vjemů vytvářených mozkem během spánku v rámci procesu snění.

Sny často ukazují události, které jsou ve skutečnosti nemožné nebo nepravděpodobné, a jsou obvykle mimo kontrolu spáče; často vycházejí ze skutečných zážitků. Mnoho lidí zažívá během snění silné emoce; strašidelné nebo znepokojivé sny se označují jako noční můry.

Většina hráčů EQ vlastně ani snít nemůže... jelikož nemožné a nepravděpodobné věci mimo jeho kontrolu se právě odehrávájí na desce :megalol: :megalol:
nebo se to dá přeložit trošku jinak: většina hráčů Equilibrie sní STÁLE
PODPIS
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

když už je řeč o snech,měl někdo z vás nějakou zkušenost s lucidním sněním?
A vožralí se nedáme!

sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

když jsem býval menší tak jsem zažíval něco podbného ne-li přímo tenhle stav, projevoval se mi to tím, že jsem mohl svůj sen poupravit popostrčit jak se mi zrovna líbilo nejvíc
škoda že jsem si nějak nefixnul jak se to dělá ale každopádně ty sny si člověk pamatuje strašně dlouho, právě pro jejich živost a sílu
PODPIS
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Mám kámoše co má lucidní snění na háku, středku udělal aniž by se v životě učil, jen si poušěl audio z hodin během spaní, upravovat si vlastní vůli o čem se mě bude zdát je great :ermm:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

tenhle stav je absolutně dokonalý...měl jsem sen že jsem byl na výpravě pro nějaký elixír a honila nás banda hrdlořezů...tak místo toho abych jim elixír dal jsem ho radši vypil :)
a pak se začali dít věci...dostal jsem se nějak na svůj hrad..jelikož jsem byl princ :) a tam jsem zjistil že mohu čarovat bez jakých koliv posunků a slov jen vybavit si to jako představu (v tom snu vládli podobná pravidla jako v D&D ) :biggrin:
bylo to ve chvíli kdy se do hradu začali teleportovat nepřátelští mágove a já jen myšlenkou jejich přenos zrušil...
...a pak jsem si uvědomil že ten sen plně mohu ovládat a zrovna když napadli náš hrad armády temnot...skočil jsem z hradeb dolů šipku a ve vzduchu jsem se proměnil v draka, uplně jsem citíl ten pocit něco jako na horské dráze jak jsem lítal a ničil armády temnot svým dechem (nebojte večer jsem si zuby vyčistil :)) byla to jakási zářící síla co mi šlo z huby prostě úlet bejt drak o tom se mi nikdy předtím nesnilo :biggrin:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
George
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od George »

Vugi píše:Mám kámoše co má lucidní snění na háku, středku udělal aniž by se v životě učil, jen si poušěl audio z hodin během spaní, upravovat si vlastní vůli o čem se mě bude zdát je great :ermm:
Lucidní snění je o tom, že během dnu "realtimově" přetváří dění snu, klidně si řekne "lognu se na EQ", tak příjde k počítači a zapne si EQ (samozřejmě ve snu)
..Nechat si zdát nějakej sen je něco jinýho.
Jinak podle názorů těch, co se zabívají LD (Lucid Dreaming), tak jsou hry oproti tomu nuda xD
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Tomyn píše:tenhle stav je absolutně dokonalý...měl jsem sen že jsem byl na výpravě pro nějaký elixír a honila nás banda hrdlořezů...tak místo toho abych jim elixír dal jsem ho radši vypil :)
a pak se začali dít věci...dostal jsem se nějak na svůj hrad..jelikož jsem byl princ :) a tam jsem zjistil že mohu čarovat bez jakých koliv posunků a slov jen vybavit si to jako představu (v tom snu vládli podobná pravidla jako v D&D ) :biggrin:
bylo to ve chvíli kdy se do hradu začali teleportovat nepřátelští mágove a já jen myšlenkou jejich přenos zrušil...
...a pak jsem si uvědomil že ten sen plně mohu ovládat a zrovna když napadli náš hrad armády temnot...skočil jsem z hradeb dolů šipku a ve vzduchu jsem se proměnil v draka, uplně jsem citíl ten pocit něco jako na horské dráze jak jsem lítal a ničil armády temnot svým dechem (nebojte večer jsem si zuby vyčistil :)) byla to jakási zářící síla co mi šlo z huby prostě úlet bejt drak o tom se mi nikdy předtím nesnilo :biggrin:
A věděl si při tom, že je to sen? pokud ne, tak to nebyl LD :)
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

George píše:
Tomyn píše:tenhle stav je absolutně dokonalý...měl jsem sen že jsem byl na výpravě pro nějaký elixír a honila nás banda hrdlořezů...tak místo toho abych jim elixír dal jsem ho radši vypil :)
A věděl si při tom, že je to sen? pokud ne, tak to nebyl LD :)
)

dy't jo to píšu že jsem si uvědomil že ten sen mohu ovládat..teda nepřišlo to hned až v tom hradu ale pak jsem věděěl že je to sen

pak jsem měl ještě jeden a ten byl taky super
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

můj sen by byl asi trochu na psychologickej rozbor,ale...
Jednou se mi zdálo jak ležim na pláži a na demnou se coi komíhalo ve vzduchu tak jsem se prostě zvedl a doletěl si k tomu. Pak jsem zjistil, že je to vlastně upně malinkej kluk, kterej sedí na skatu ve vzduchu a loví ryby :). dali jsme se do řeči on na skatu já jen tak v tureckym sedu levitoval nad absolutně strhující krajinou (prominte ten kýč) tropického ráje kdesi v karibiku. do detajlu debat mezi mnou v té době 17. letým a takřka nemluvnětem nebudu zabíhat.
Potom co jsme spolu asi hodinu mluvili o čemkoli mu zabrala, a táhla ho někam od pevniny na otevřený oceán. nevím jak ale sledoval jsem ho a potom jsem mu vzal udici z rukou a začal zápasit s rybou, nebo co to mělo být, najednou jsem si řekl takhle teda ne a prostě jsem rybu otočil k pevnině, Chlapec na skatu se jen radostně usmíval a koukal jak to vypadá potom co jsem ho dostal ke břehu a začli jsme tvora vytahovat ven nastalo probuzení :clover:
PODPIS
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Před pár lety se mi zdál dost nepříjemnej sen a pamatuju si ho dodnes. Byl poměrně krátkej (aspoň mi to tak přišlo), zdálo se mi, že padám jakousi neprůhlednou šedou mlhou, pořád a pořád a pořád, než jsem dopadnul, tak mě probudili, ale docela by mě zajímalo, jak by ten sen pokračoval
Bratrstvo zabanovaných!
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

2sciorp:jestli tě něco o LD zajímá(konkrétně jak toho docílit) jukni sem http://www.acld.cz

jinák já lucidní sen eště pořádně neměl(pokoušel sem si ho navodit pomocí těch metod,ale sem neskutečně línej člověk takže z toho nic nebylo)

jednou sem si uvědomil ve snu po tom co se mi zdálo že sem u číňanů a držim standartně velkou,ale přitom 20ti litrovou rkabici mlíka,ale asi po 10 vteřinách sem se probudil
A vožralí se nedáme!

Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

tohle mám pro vás kdo mi pošle do PM přesně text co se v té písni zpívá tak toho doměním tím že mu s něčím ohledně pc grafiky a tak ohledně EQ pomůžu, složil jsem to, teda napsal, nazpíval a nasámploval, když mi bylo 13 a byl jsem takový zlý nebo prostě dítě co si neuvědomovalo ale přišlo mu to vtipný:

www.prostavig.cz/KRALOVA-byTomynin13years.XM
Naposledy upravil(a) Tomyn dne 11. 10. 2008 20.42, celkem upraveno 1 x.
Firefox_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firefox_ »

No tak to chcete předhonit Poděkování, když nic nepíšete? :bigwink:
Naposledy upravil(a) Firefox_ dne 22. 10. 2008 22.40, celkem upraveno 1 x.
Raistlin-Popis
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

nenávidím autoservisy :angry:
Rina
Donie
Odpovědět