Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
já ti dám mezka, až se ti protočej panenky!sciorp píše:ne největší problem je v tom, že ty jedeě vlakem se mnou a s Ajkem a mým mezkemmagnumik píše:ať přemýšlím, jak přemýšlím, nevím jak bych to tam dopravil...u mě je největší problém s tim autem, páč si ho prostě nemůžu uzmout na tři dny :/ A taky nevim, kdo by pil bečku pšeničnýho (ani nevim jak velký bečky vlastně v Pegasu plněj)Akira píše:v tom případě zařizují pivo primárně Wendigo a magnumík. Děkujem

16? Tak to je v pohodě
Řekněte včas, ať si pak dovezu aspoň basu lahváčůmagnumik píše:Mno jo, ale abysme nakonec neměli na pití jen tvrdej alkohol a vínoAkira píše:magnumík: no to jsi v tom, ale nechal wendigo samotnou...ale tak třeba se přihlásí další dobrovolník

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
A to je teprve začátek panáčku …Akira píše:ten tvůj chlap tě zkazil!!!!Braenn píše:Já bych naplánovala nějaký výlet po okolí, ale hrad už jsme přece dobili :)

Braenn píše:zkušenost z tvého statku říká: Ježek dobrý, ježek skvělý, hlavně když to není holba a "co bylo to druhý co z toho pak Libra onemocněl" ?drake127 píše:Slyšel jsem tu někde slovo Ježek? Přinejhorším bych soudek vzal, ale mám malej kufr a zatím vlastně ani to auto s kufrem, takže budu schopen potvrdit podporu až tak za týden.
To druhý byl "Staročech" za 4,50kč

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
mno takže jak to říct, tak ne mezek ale mula?Luelle píše:já ti dám mezka, až se ti protočej panenky!sciorp píše:ne největší problem je v tom, že ty jedeě vlakem se mnou a s Ajkem a mým mezkemmagnumik píše: ať přemýšlím, jak přemýšlím, nevím jak bych to tam dopravil...u mě je největší problém s tim autem, páč si ho prostě nemůžu uzmout na tři dny :/ A taky nevim, kdo by pil bečku pšeničnýho (ani nevim jak velký bečky vlastně v Pegasu plněj)

PODPIS
Tohle by možná vyřešit šlo... pokud se jiné řešení nenajdemagnumik píše:Mno já to říkám rovnoujá prostě nemám možnost dopravit padesátilitrovou bečku na místo... jooo pokud by někdo přijel do Brna a přivezl ju na chatu, tak by to šlo :) pokud by vám bylo jedno co budete požívat
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Jako pokud nekdo dojede do Pacova vyzvedne me i se sudem a pak me zase odveze zpatky tak muzete mit soudek vyborneho domaciho nepasterovaneho kvasnicaku ale jak rikam, ta doprava 

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno, tak pokud by to šlo vyřešit, tak já můžu začít shánět... hm... tak otázka číslo jedna... co všechno potřebujeme sehnat?Aefar píše:Tohle by možná vyřešit šlo... pokud se jiné řešení nenajde
Česky?Luelle píše:Kde ses učil česky ty vole jeden![]()
Luelle si sežene bič a to budete koukat!

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Kurvoš brachu moraváku..ingoruj ty trubky nevzdělaný a zajeď někdy do Znojma na pokec...teda až zas budu moct pořádně choditmagnumik píše:...cosi...
Česky?to myslíš to chybějící "L" ve slově "řekl"?

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole ty krávo co bych dělal ve Znojmě?Nalk píše:Kurvoš brachu moraváku..ingoruj ty trubky nevzdělaný a zajeď někdy do Znojma na pokec...teda až zas budu moct pořádně chodit

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
muhehe moraváci spamujou...tedy moravákmagnumik píše:Ty vole ty krávo co bych dělal ve Znojmě?Nalk píše:Kurvoš brachu moraváku..ingoruj ty trubky nevzdělaný a zajeď někdy do Znojma na pokec...teda až zas budu moct pořádně chodithele až já se naseru, tak tady budu psat schválně samý hrubky, dokud to tady Luelle nepřestane číst a nebo dokud si nezvykne
![]()
tož hele je nás tu nějakejch osmnáct EQ pařmenů, když se to dobře svolá tak aspoň deset příjde a můžeš kecat... inteligenčně tu máme téměř kompletní výřez populací, stylově je tu taky dobrej výběr..pivo máme dobré, vínko ještě lepší a tak dále

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno, kecat o EQ, to jde už tak trochu mimo měNalk píše:muhehe moraváci spamujou...tedy moravák
tož hele je nás tu nějakejch osmnáct EQ pařmenů, když se to dobře svolá tak aspoň deset příjde a můžeš kecat... inteligenčně tu máme téměř kompletní výřez populací, stylově je tu taky dobrej výběr..pivo máme dobré, vínko ještě lepší a tak dále

se na mulatku nepodobá? to nedává smysl ta věta :D:D:Dmagnumik píše:Mno, tak pokud by to šlo vyřešit, tak já můžu začít shánět... hm... tak otázka číslo jedna... co všechno potřebujeme sehnat?Aefar píše:Tohle by možná vyřešit šlo... pokud se jiné řešení nenajde
Česky?Luelle píše:Kde ses učil česky ty vole jeden![]()
Luelle si sežene bič a to budete koukat!to myslíš to chybějící "L" ve slově "řekl"?
16? Tak to je v pohodě