Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Morgie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morgie »

Bruciacullo píše:
A nakonec, jako obvikle děkuju Morgie neboť každá minuta hry s ní je velice obohacující a ještě se mi nestalo že bych se nudil :bigwink:

Jo a abych nezapoměl tak díky Ditrichovy za vtipnou vložku do uspěchaného dne :biggrin: každý přibuzenský rozhovor Morgi Ditrich Galli mě něčím rozesměje ani tentokrát jsem nebyl zklamán :bigwink:
To já děkuju Tobě, Galli. :clover: Za to všechno. Za to, jak fajný má Morgiš s Gallim život.

A Dietrichovi děkuju taky. Sice jsou to vždycky jen takové krátké vsuvky, ale rozhodně zahýbou žlu... ehm.. životem :bleh:

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †

Tilia Cordata
binvlada1

Příspěvek od binvlada1 »

CHci poděkovat za hru tomu co se nelibi memu psovi ! DIK A SORY (prvni hra a prvni komp, v mych letech)
binvlada1

Příspěvek od binvlada1 »

:biggrin: :biggrin: :biggrin:
Tommy

Příspěvek od Tommy »

binvlada1 píše:Chci poděkovat za hru tomu, co se nelíbí mému psovi! DÍK A SORRY (první hra a první komp, v mých letech).
Taky díky za hru. Není se za co omlouvat… Bylo to fajn.
Elor
Morgie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morgie »

Á!! Včera/dneska úžasná hra! Neubráním se zase poděkování.

Díky Ti, Gali, za další skvělý a jedinečný čas!

Díky, Dietrichu, ty "schlíplá světluško" :smile:.

A také Dinovi a Vanovi.

A Shie. I když tam vůbec nebyla.

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †

Tilia Cordata
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky za finále sošek. Bylo to moc pěkně připravené.
Kraki Skengdrang
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Já bych chtěl poděkovat za celé sošky, od pavouků u skřetů, přes výrobu druhých sošek až po finále. Na jednoho bracha toho bylo až až.
Naposledy upravil(a) zuzuPD dne 18. 4. 2010 23.26, celkem upraveno 1 x.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Chtěla bych poděkovat všem za hru a výpravu za soškami.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Já taky díky za celý... multiquest :smile:

Vtipných situací byla celá řada po celou dobu. Dnes bych chtěl poděkovat i poskytovateli internetu za včasné zprovoznění tak akorát. Už jsem si myslel, že budete muset improvizovat beze mě.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Díky za úžasný konec i za celý Q. Byl hodně emotivní :)
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Atmosféra byla vynikající (poušť i chrám), průběh už od začátku byl dost nabitý emocemi (a pro Dina hlavně ten začátek dost otřesný :biggrin:), ostatně jako celý ten Q. Hodně jsem si to celé užil, hlavně celkovou příběhovost, takže velké díky ode mne patří všem aktérům s většími i s menšími rolemi... bez vás by to nešlo. :clover:

(trochu mi to připomíná podělování při Oskarech, ale co už... :bleh: )
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Oskar za nejlepší film, Oskar pro všechny hlavní i vedlejší herce, Oskar za hudbu, Oskar za efekty... Jo, bylo to pěkné, díky všem zůčastněným. Včerejší finále stálo za to a i když se do něj z technických a časových důvodů nepovedlo narvat všechno, co tam mělo být, stále to bylo velkolepé. Velké díky si v tomto ohledu zaslouží i Piti, protože bez ní by to včera kulhalo (hra mi během výpravy několikrát spadla, navíc např. uprostřed závěrečné bitvy) a nebyla by tam spousta pěkných efektů, duchů atd. Zároveň mají můj obdiv hráči prokletých postav, kteří i přes velké omezení své hry a často dost beznadějný vývoj nerezignovali a hráli dál pěkně své úděly - troufám si říct, že jinde než na EQ by se podbná věc na hráčích nechat nedala (když yvnechám zahraniční PW). A teď několik perliček z produkce:

* Prvotní podnět ke vzniku Q dal bug, který v trezoru jedné postavy změnil jedné z těch sošek model. Bralo se to ale IC a rozjelo se z toho to, co jste viděli :)

* Původně jsem ten Q chtěl realizovat už jako hostitel a první záznam o něm je ze srpna 2009.

* I čistě v rovině DS je to můj nejdelší, nejrozsáhlejší a nejzamotanější Q. Trval něco přes 2 měsíce a zapojilo se do něj včetně vedlejších rolí cca 17 PC, 18 různých NPC, 14 unikátních itemů a vliv 6 různých bohů Desky. Jen finální bitvy se účastnilo cca 12 PC. Během Q se paralelně odvíjelo 5 příběhů pětice prokletých předmětů v různých částech Desky a v každém tomto příběhu vystupovala skupinka postav. Vzájemné vztahy skupinek nabraly několikrát neočekávaný vývoj, nakonec se však po velkém usilí podařilo všech 5 příběhů spojit do společného závěru. Z pohledu DS to znamenalo pravidlenou dlouhodobou hru na více místech zároveň.

* Vývoj Q byl nechán z velké části na PC a bylo kalkulováno i s jinými než plánovanými vyústěními včetně špatných konců a trvalých následků.

Dále se asi přeorientuju na menší Q pro menší počet PC, na které je platforma NWN lépe stavěna a taky moje nervy a časové možnosti. Ale dobrá zkušenost :thumbsup:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Panathian píše:
Taky díky, škoda, že mi nezůstal ten krásný ocásek :3

Fakt to byly moc hezké měsíce ve hře :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Dneska se mé díky zaslouží nejvíc Naylun a Piti. Příjemná hra. :) A Naylune, měl jsi pravdu
Samozřejmě nezapomínám i na ty co tam byli a pomohli mi, Jack,Sára a nezbeda Čiko :yes:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Díky za odpolední malý Q. :smile:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Díky (opravdu jen v dobrém :clover: ) za Catigernův dokonalý den blbec...

Především nemocnému účastníku výcviku a pak Piti, ale i samotné Catigernově přímočaré prostotě a zabedněnosti v některých věcech.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
schizonti

Příspěvek od schizonti »

Bruciacullo píše:
Takže, díky Sáře za zajmavý rozhovor atp.
Skurkaa píše: Samozřejmě nezapomínám i na ty co tam byli a pomohli mi, Jack,Sára a nezbeda Čiko :yes:
A já děkuji vám. A také DM, kteří se na tom podíleli.
Berenica Villow

Sarah Kenziestar
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Děkuji za trpělivost dvoum postavám a za napínavou hru. Bohužel mě jako obvykle tížil čas :dry: a já musel každou minutou pryč.… děs běs toto.
Ale díky :clover:
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- bonifac -

Příspěvek od - bonifac - »

Aefar píše:Díky (opravdu jen v dobrém :clover: ) za Catigernův dokonalý den blbec...

Především nemocnému účastníku výcviku
Nemáš zač, že si to ty tak i příště něco chytnu :bigwink:
Deadlymoon píše:Děkuji za trpělivost dvoum postavám a za napínavou hru. Bohužel mě jako obvykle tížil čas :dry: a já musel každou minutou pryč.… děs běs toto.
Ale díky :clover:

Taky musím poděkovat :clover: Bylo to pěkné (chvilku sem si říkal jestli to přežijem :biggrin: )
Nessa Sillimaure
Divnovous - červená karkulka
Scrappy

Příspěvek od Scrappy »

Já dneska udílím několik poděkování: za 1) Drakovidcům - Jackovi a Pwentovi
za 2) Deadovi a celé skupince "strážných"
za 3) Panathianovi za krásný quest, který Willa nehorázně žral, že už ani kouzlit nemohl

Ale pak se i na druhou stranu musím omluvit za své reakce jak DM, tak hráčům. Mohli jsme se u toho chytání více pobavit a nekončit to ubohým kouzlem :ermm: . Mrzí mě, že to kouzlo používám tak často, že se to dá už nazvat reflexem *povzdechne*. Vynasnažím se o změnu k lepšímu, abychom se více bavili.
Prej smazán
Odpovědět