Tož jsem měl zato že je to vcelku jednoduché. Oetvřeš si, autorádia mívaj takovej držák, ten uchopíš pod správným úhlem a pořádně škubneš
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Lonewar píše:Dobrej zloděj ti autorádio z auta vyndá za pár vteřin. A zadarmo.
No,ale to autorádio už nikdy neuvidíš.To je jediná nevýhoda.
já bych jim ho klidně nechala, pokud by mi namontovali to nový
a to ani hrubá síla nepomohla, takže Nalku ani to škubání
ale teď jsem se na chytrém foru dočetla, že někteří chytráci radio ještě lepí oboustrannou pákou, aby nešlo vytáhnout..tož to už je fakt moc
zastav se někdy ve Znojmě.. zkusím to.. a kdyžta zajedem do místního Mordoru a si piš že tam to rádio někdo zvládne vyndat
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
No, k některým typům autorádií dávají takový speciálně tvarovaný kus plechu, který se strčí do otvoru v tom rádiu a tím se to autorádio "odjistí" a pak teprve jde vyndat.
Možná to?
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.17, celkem upraveno 1 x.
sakra...zmeškal sem celou diskuzi o snech...hmm, co nadělám...shořenej zdroj na pc doma nedovolil btw... já to vaše lucidní snění asi hm... nikdy nezažil... dycky se probudim a říkám si "sakra kde to... uh, byl to sen" btw...znáte takovej ten pocit... "hmm...počkat, tohle už sem jednou zažil..." najednou víte, že kamoš vedle vás řekne větu a dokonce i PŘESNĚ víte CO řekne... to se mě stává docela často ale největší psycho bylo o prázdninách, kdy sem dvanáct hodin denně v práci stavěl bedny na hracha pak to samý dělal ve snu to je fakt na provaz
magnumik píše:sakra...zmeškal sem celou diskuzi o snech...hmm, co nadělám...shořenej zdroj na pc doma nedovolil btw... já to vaše lucidní snění asi hm... nikdy nezažil... dycky se probudim a říkám si "sakra kde to... uh, byl to sen" btw...znáte takovej ten pocit... "hmm...počkat, tohle už sem jednou zažil..." najednou víte, že kamoš vedle vás řekne větu a dokonce i PŘESNĚ víte CO řekne... to se mě stává docela často ale největší psycho bylo o prázdninách, kdy sem dvanáct hodin denně v práci stavěl bedny na hracha pak to samý dělal ve snu to je fakt na provaz
De javu :)
..Jinak to s těma bednama.… stává se vám někdy, že jste třeba v zimě šli bruslit a pak když usínáte škubete nohou a říkáte si "Sem uklouzl" ?
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Se mi stává spíš, když usínám, už skoro spim, když v tom se mi zdá, že jdu po chodníku a mám přejít silnici a jen, co na ni vstoupim tak zaškobrtnu a jako si nabiju kejhák, když v tom se vzbudim. A jak zakopnu, tak mi ještě škubne noha.
George píše:De javu :)
..Jinak to s těma bednama.… stává se vám někdy, že jste třeba v zimě šli bruslit a pak když usínáte škubete nohou a říkáte si "Sem uklouzl" ?
jasný že dežaví, ale fest pořádný a to uklouznutí - zakopnutí zažívám docela často docela nepříjemný
Paklic píše:Se mi stává spíš, když usínám, už skoro spim, když v tom se mi zdá, že jdu po chodníku a mám přejít silnici a jen, co na ni vstoupim tak zaškobrtnu a jako si nabiju kejhák, když v tom se vzbudim. A jak zakopnu, tak mi ještě škubne noha.
tohle je zcela normální a rozšířené poměrně hodně a když to má někdo extrémně rozvinuté má to lékařský termín !!!sindrom neklidných nohou!!!
Paklic píše:Se mi stává spíš, když usínám, už skoro spim, když v tom se mi zdá, že jdu po chodníku a mám přejít silnici a jen, co na ni vstoupim tak zaškobrtnu a jako si nabiju kejhák, když v tom se vzbudim. A jak zakopnu, tak mi ještě škubne noha.
tohle je zcela normální a rozšířené poměrně hodně a když to má někdo extrémně rozvinuté má to lékařský termín !!!sindrom neklidných nohou!!!
No, bruslit rukama, tak budeš škubat i rukama
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
OneHeart, srry ale fakt jsem byl včera celej den uplně grogy, páč jsem odjel z domova v 8 večer a vrátil se v půl deváte ráno stále dost pod parou
takže jsem neměl večer na DuB ani pomyšlení