Wolf píše:Tohle poděkování patří Anade, která vše začala a pak DSku, který to krásně dokončil. Moc zajímavá hra, líbilo se.
Jsem si proste nemohl pomoct, spehoval jsem vas celou dobu a cekal na vhodnou prilezitost Ten vas cely rozhovor se mi moc libil
Přesně takhle by to mělo bývat vždycky, myslím, že je to pak lepší, než něco plánovaného, ač je to pak časově náročnější. Jinak díky všem, kteří se dostaví na můj Q kterej bude za čtvrt roku cca, až bude nějaká návratnost na server
Wolf píše:Tohle poděkování patří Anade, která vše začala a pak DSku, který to krásně dokončil. Moc zajímavá hra, líbilo se.
Jsem si proste nemohl pomoct, spehoval jsem vas celou dobu a cekal na vhodnou prilezitost Ten vas cely rozhovor se mi moc libil
Přesně takhle by to mělo bývat vždycky, myslím, že je to pak lepší, než něco plánovaného, ač je to pak časově náročnější. Jinak díky všem, kteří se dostaví na můj Q kterej bude za čtvrt roku cca, až bude nějaká návratnost na server
No tohle se právě vubec nedalo čekat. Po pravdě ani ve snu mě nenapadlo, že nás DX špehuje (tsss) a že pak s tím naloží... tak jak naložil. Mazéééc
Díky moc za dnešní akci Aefarovi, koulinkovi a Panathianovi. Bylo to fajn a nebýt toho blbýho pádu, který totálně zmrvil celou operaci to byl bezchybnej večer
A od tý doby co mám sedmičky mi NWN náhodně padá (sedím v hospodě, chci otevřít inventář a spadne to || jdu po Hag Hargol, kliknu někam na cestu a zase pád || … )
Též díky za tuhou bitvu vyvinutou z téměř nevinné procházky, docela sem se jako hráč podivoval nad Rumovýma rozhodnutíma, on je to nekdy desnej mezek :D
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Kdyby Julie pila jed ze systému Equlibrie, byla by už bigamistka, kdyby ho pil Romeo, sedí doteď v kryptě a láme si hlavu, jestli ho výrobce nepodved.
Ještě že máme ty hvězdičky, Romeovi že se nechce na smrt tak lehce a … že stínové zranění funguje i na magionové IGMS:))) Díky noční trojici za parádní "konec" jední etapy:)
Naposledy upravil(a) Braenn dne 13. 7. 2010 2.42, celkem upraveno 1 x.