Jo to je docela dost krutýJon píše:Postava která má v popisku napsáno, kdoví jak vznešená není, a chovající se jako řeznický pes. (Zvláště ty "vznešené" elfky se poslední dobou nějak rozmohly...).

A mě dostalo že král je muž s modrým pohledem

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Co je na modrých očích divného?Ganzar píše: A mě dostalo že král je muž s modrým pohledem
No co, jsi ještě mrně, máš být s mámou a ne se toulat po cestě. *přemýšlí, jak moc dobrý nápad je chodit po cestě jako zombie ve světle nedávného soudu*kokosak píše:Ve formě bílého dráčka dostat hlášení "Je ti být trochu zima" … na uplně normální cestě :D
Moc nepřemýšlej a koukni na teplotní snášenlivost zombijků. Budeš plakat. To mě teš dostaledrake127 píše:No co, jsi ještě mrně, máš být s mámou a ne se toulat po cestě. *přemýšlí, jak moc dobrý nápad je chodit po cestě jako zombie ve světle nedávného soudu*kokosak píše:Ve formě bílého dráčka dostat hlášení "Je ti být trochu zima" … na uplně normální cestě :D
Pokud vím, tak omrzliny vznikají tak, že se v žilách utvoří krystalky, který zabrání protékání krve, a tím se neokysličuje určitá část těla, a tím pádem odumírá.drake127 píše:No jo, zombíci taky nejsou žádná výhra, ale tam to určitý význam má, přecijen to jsou naháči a nějaké maso na sobě ještě mají a to stále obsahuje určité množství vody a za takových mrazů bych mohl dopadnout jako terminátor v tekutém dusíku, pokud si vzpomínáte. Ovšem rýmu bych asi dostat neměl, to ne no.
Schneck: Přemýšlím nahlas.
viděls' ,jak dopadl terminátor?George píše: Jestli se mýlím, tak mě opravte, ale myslím, že zombíkovi by to nic udělat nemělo. (proto na něj neplatí ani kritikaly a zákeřňáky, nemá žádný orgány, je to jen hmota, co se hýbe za pomocí magie... jestli na něj neplatí i nemoci, tak to nevím)
Já terminátora nevidělOneHeart píše:viděls' ,jak dopadl terminátor?George píše: Jestli se mýlím, tak mě opravte, ale myslím, že zombíkovi by to nic udělat nemělo. (proto na něj neplatí ani kritikaly a zákeřňáky, nemá žádný orgány, je to jen hmota, co se hýbe za pomocí magie... jestli na něj neplatí i nemoci, tak to nevím)
Nalk píše:Nooo kdysi jsem tu viděl po Divočině běhat trolla, který málem umrzával
No co, dostal chvilku na vzpamatování se, a pak... ti dva omámení by přece nikam neutekli.Ganzar píše:Když leží jedna postavička polomrtvá, druhá jak tělo bez duše, obě uvězněné a jejich nejmenovaný kamarád chce slyšet příběh a ani si jich nevšimne