Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
A tos nebyl uvnitř když *censored* a *censored* s *censored* prováděli *censored* a mezitím *censored* *censored*.Kirros píše:Moc moc diky Katie, Katt, Darrenovi a Onyxovi za skvelou hru - jedna z nejlepsich akci co jsem na Equilibrii zazil.
Co taky čekat když necháte jednoho jezdce prorazit vaší blokádou a přivést ze severu posily? (ještě se slovy "Tak ho nechcte běžet!"KaTo píše:S křížkem po funuse a se stále rozšířenými zorničkami se přidávám k poděkování za včerejší trpoší "odpoledne", ani nevím jak to nazvat!![]()
Řeknu Vám, když jsem z útesu nad jeskyní, skrze miřidla kuše, viděl tu hordu co se vrhla na brachy dole, zatrnulo mi... A navíc když mi právě v tom okamžiku OOC na klávesnici skočila fretka, málem jsem umřel na infarkt
![]()
a IC spadnul ze skály.
Ale musím říct, že celková atmosféra mě fakt dostala! Dík za "hru"(?)!
Paradox je, že tam zařvaly především posily, které neměly o zdejší situaci ani párulabir píše:Co taky čekat když necháte jednoho jezdce prorazit vaší blokádou a přivést ze severu posily? (ještě se slovy "Tak ho nechcte běžet!"KaTo píše:S křížkem po funuse a se stále rozšířenými zorničkami se přidávám k poděkování za včerejší trpoší "odpoledne", ani nevím jak to nazvat!![]()
Řeknu Vám, když jsem z útesu nad jeskyní, skrze miřidla kuše, viděl tu hordu co se vrhla na brachy dole, zatrnulo mi... A navíc když mi právě v tom okamžiku OOC na klávesnici skočila fretka, málem jsem umřel na infarkt
![]()
a IC spadnul ze skály.
Ale musím říct, že celková atmosféra mě fakt dostala! Dík za "hru"(?)!) Všichni se spoléhali na to že se tak nestane, ani je to nenapadlo, že by se skřeti zmohli na nějakou taktiku. No a málem na to dojeli (zase jsme byli moc hodní a pooživovali některé).