Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
darmian

Příspěvek od darmian »

Díky Labirovi a Onyxovi za DM podporu při dnešním tažení a obléhání skřetí jeskyně :biggrin: Nemalý dík patří i hráčům, kteří se zúčastnili také, bylo to fajn dobrodružství i atmosféra byla super :good:
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Ano, taky se přidávám, moc jsem se bavil, jak díky hráčům, tak i DM. Díky
Bratrstvo zabanovaných!
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Dnešní trpasličí den :megalol: ouuu
sednu odpoledne k PC a najednou koukám .. a ona je noc.
Díky.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Přidávám se.
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Moc moc diky Katie, Katt, Darrenovi a Onyxovi za skvelou hru - jedna z nejlepsich akci co jsem na Equilibrii zazil. :sorcerer:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Kirros píše:Moc moc diky Katie, Katt, Darrenovi a Onyxovi za skvelou hru - jedna z nejlepsich akci co jsem na Equilibrii zazil. :sorcerer:
A tos nebyl uvnitř když *censored* a *censored* s *censored* prováděli *censored* a mezitím *censored* *censored*. :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

No to bych zase nemohl prispechat na pomoc, jo a jestli jsi tam byl taky tak taky Dik :bigwink:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Darren Finngard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darren Finngard »

:blush: Opovazte se tohle vynest nekdo ven na nejakym srazu !! :blush: . Vazne uzasnej den, nejdriv Onyxuv quest se skretem a pak uzasny a divoky vecer. Diky moc DMkum, ktery se toho chytli :yes: (Labir, Onyx) a .. diky i vsem hracum , ktery se na tom podileli. Jmenovite Kat, Katiii, Jacho .. Jachovi dvakrat diky za jeho nadseni a odvedenou praci. Aneb jak se z autoquestu stane jeden z nejlepsich a nejoriginalnejsich questu, co jsem tu zatim zazil. Hura pro vsechny, kteri mi dnes delali spolecnost. Naramne jsem se bavil. Diky diky .. diky :bleh:

A ta cihla byla velka jako :ass: .. jako krava :megalol:
<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

Díky všem za dnešní popíjení a pokec v hospodě. :happy:
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

S křížkem po funuse a se stále rozšířenými zorničkami se přidávám k poděkování za včerejší trpoší "odpoledne", ani nevím jak to nazvat! :dribble: :smile: Řeknu Vám, když jsem z útesu nad jeskyní, skrze miřidla kuše, viděl tu hordu co se vrhla na brachy dole, zatrnulo mi... A navíc když mi právě v tom okamžiku OOC na klávesnici skočila fretka, málem jsem umřel na infarkt :crazy: :megalol: a IC spadnul ze skály. :megalol:
Ale musím říct, že celková atmosféra mě fakt dostala! Dík za "hru"(?)!
Obrázek
Queewee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Queewee »

Vcerejsi akce se skretama byla fakt coooool. Moc sem se bavil, az na ten zaver, ale i tak bomba. Dik vsem hracum a taky DM.
Barbar z hor.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

KaTo píše:S křížkem po funuse a se stále rozšířenými zorničkami se přidávám k poděkování za včerejší trpoší "odpoledne", ani nevím jak to nazvat! :dribble: :smile: Řeknu Vám, když jsem z útesu nad jeskyní, skrze miřidla kuše, viděl tu hordu co se vrhla na brachy dole, zatrnulo mi... A navíc když mi právě v tom okamžiku OOC na klávesnici skočila fretka, málem jsem umřel na infarkt :crazy: :megalol: a IC spadnul ze skály. :megalol:
Co taky čekat když necháte jednoho jezdce prorazit vaší blokádou a přivést ze severu posily? (ještě se slovy "Tak ho nechcte běžet!" :megalol: ) Všichni se spoléhali na to že se tak nestane, ani je to nenapadlo, že by se skřeti zmohli na nějakou taktiku. No a málem na to dojeli (zase jsme byli moc hodní a pooživovali některé). :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

labir píše:
KaTo píše:S křížkem po funuse a se stále rozšířenými zorničkami se přidávám k poděkování za včerejší trpoší "odpoledne", ani nevím jak to nazvat! :dribble: :smile: Řeknu Vám, když jsem z útesu nad jeskyní, skrze miřidla kuše, viděl tu hordu co se vrhla na brachy dole, zatrnulo mi... A navíc když mi právě v tom okamžiku OOC na klávesnici skočila fretka, málem jsem umřel na infarkt :crazy: :megalol: a IC spadnul ze skály. :megalol:
Co taky čekat když necháte jednoho jezdce prorazit vaší blokádou a přivést ze severu posily? (ještě se slovy "Tak ho nechcte běžet!" :megalol: ) Všichni se spoléhali na to že se tak nestane, ani je to nenapadlo, že by se skřeti zmohli na nějakou taktiku. No a málem na to dojeli (zase jsme byli moc hodní a pooživovali některé). :bigwink:
Paradox je, že tam zařvaly především posily, které neměly o zdejší situaci ani páru :biggrin: Ale plyne z toho jedno pravidlo: Nikdy hergot nedávaj sekyru z pracky! :biggrin:
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Stačí poslouchat co říkaj členi družiny. Asi 2x jsem říkal : "On běžet pro posila!!!" :shades:

Ale kdo by poslouchal orka... :blah001:
Wanting something does not give you the right to have it.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Keby len orka, ale čo čakať od partie trpaslíkov. Tiež by som chcel za pár minulých dní podakovať dialo sa toho okolo mna celkom dosť.
ojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ojta »

ksákru... to si musim přisadit, dík za převelice nabyté odpoledne a názornou ukázku trpasliči taktiky :megalol:
myslim že nejenom vork si musel chvílema OOC ukroutit hlavu nad počínánim tý naší slavný kompanie
Malcolm Ulrik, Bérijo
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Heh, těšim se na další... to bude mrtvol :dribble:
Bratrstvo zabanovaných!
darmian

Příspěvek od darmian »

Artovi: to víš, v tom hluku a bordelu vokolo sme to přeslechli :ermm: taky byl problém v tom, že půlka hlídky v tu inkriminovanou dobu šla chrápat, prej: "to tam tu chvíli vydržej..."
darmian

Příspěvek od darmian »

ojta píše:ksákru... to si musim přisadit, dík za převelice nabyté odpoledne a názornou ukázku trpasliči taktiky :megalol:
myslim že nejenom vork si musel chvílema OOC ukroutit hlavu nad počínánim tý naší slavný kompanie
náhodou sme to tam šéfovali dobře, teda aspoň chvíli.
Drog

Příspěvek od Drog »

Taky bych chtěl poděkovat, družinu v takovém rozsahu jsem ještě co tu hraju nezažil a taky to bylo v jistých chvilich znát(tolik rozdílných charaktérů) což je pochopitelné, jinak jsem se však náramně bavil :smile: Ps:Tenhle topic slouží k poděkovaní takže když neděkujete, tak pls přes PM :bigwink:
Neberte život příliš vážně. Beztak z něho nevyváznete živí.
Odpovědět