Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chtěl bych poděkovat Panathianovi za rytíře a Vildovi za velmi emotivní hru. 

Naposledy upravil(a) LindacpAG dne 29. 7. 2010 1.44, celkem upraveno 1 x.
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Ani mi nemluvLindacpAG píše:Chtěl bych poděkovat Panathianovi, za rytíře a Vildovi za velmi emotivní hru.

Každopádně tedy děkuji všem, co se na "dnešku" podíleli, Thildonovi, Camelii, Willovi, Aaliz, Viktorovi a tak dále... A velký dík Panathianovi, takovou zápletku jsem teda nečekal

Jo, taky mi došlo. Ale tak upřesním - emoce, kdy jsme si šeptali. Už je jedno kde.Pipi_CZ píše:Teď si každej pomyslí, co jsme to dělali za prasárny. Taky díky, bylo to … chudáci postavyWolf píše:Opravdu překrásná hra. Ty emoce v tom stanu. Opravdu se mi to moc líbilo.
Díky Pipi
Chudáci? Snad chudák ne

Ale opravdu díky. Dostals mě =) hrou.
Neutral Good Dungeon Master 

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Každej tomu říká jinakWolf píše:Jo, taky mi došlo. Ale tak upřesním - emoce, kdy jsme si šeptali. Už je jedno kde.Pipi_CZ píše:Teď si každej pomyslí, co jsme to dělali za prasárny. Taky díky, bylo to … chudáci postavyWolf píše:Opravdu překrásná hra. Ty emoce v tom stanu. Opravdu se mi to moc líbilo.
Díky Pipi
Chudáci? Snad chudák ne![]()
Ale opravdu díky. Dostals mě =) hrou.

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Díky Absinthorixovi a poté přibyvšímu Jonovi za super RP :-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- Deadlymoon
Znáte takové to děkování, kdy sem člověk napíše 5 zpráv hned za sebou tomu samému člověku?
Tak jsem asi jedním z nich, ale musím to sem napsat. Ke všemu jsem si teď uvědomil, že to neni jen jednomu člověku, ale to nevadí, už to mazat nebudu.
Bylo to Epesní!! Moc díky hlavně Panathianovi, potěšilo mě to. Hodně mě ta hra vzala. Pak taky díky ostatním co tam dnes večer byli. Ten boj byl také uchvatný
Tak jsem asi jedním z nich, ale musím to sem napsat. Ke všemu jsem si teď uvědomil, že to neni jen jednomu člověku, ale to nevadí, už to mazat nebudu.
Bylo to Epesní!! Moc díky hlavně Panathianovi, potěšilo mě to. Hodně mě ta hra vzala. Pak taky díky ostatním co tam dnes večer byli. Ten boj byl také uchvatný

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Taky díky za dnešní dění v Oáze! A vše kolem Jezdci. :)Panathian píše:Já taky děkuju, na tomhle Q se mi líbí, že co postava, to jiný přístup k řešení Černého rytíře. A dnešní souboj dobra s zlem byl epický
PS: Rozhodně je to opět jeden z těch zapletenějších Q a jsem zvědavej, jak skončí a je to stále otevřené
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Dekuju vsem co byli v Oaze
Cerny rytir je good:-)

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Tak. Po dlouhý době zase jedno poděkování.
V první řadě Panovi. Musím se přiznat, že lepší DS/DM si EQ dopřát nemohla. Máš odemně stejně jako Jon velký uznání a nálepku "Best DM".
Jako druhýmu budu děkovat Wolfovi.
Pak Aishe. Skvělý charakter a výtečně hraný. *zatleská*
Pak Xeth a Sil. (Rob) *palec nahoru* Sranda musí být :D
A nakonec Duncan. Ono... není co na to říct. :) Však víš, takže díky vám všem za zpříjemnění hry.
V první řadě Panovi. Musím se přiznat, že lepší DS/DM si EQ dopřát nemohla. Máš odemně stejně jako Jon velký uznání a nálepku "Best DM".
Jako druhýmu budu děkovat Wolfovi.
Pak Aishe. Skvělý charakter a výtečně hraný. *zatleská*
Pak Xeth a Sil. (Rob) *palec nahoru* Sranda musí být :D
A nakonec Duncan. Ono... není co na to říct. :) Však víš, takže díky vám všem za zpříjemnění hry.