Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Deadlymoon
The_Balrog píše:Nikdy bych nemyslel, že se dá jedna pětiminutová scénka nacvičovat a komplikovat dvakrát celý půlden :)

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Deadlymoon
Ja taky diky. Moc me to to bavi a na tu budoucnost se tesim! :)Enesek píše:Díky Aishe a těším se na "budoucnost".
vypadek?
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
To snad ne!
Hra s tebou od setkání do mamonína byla skvělá, vážně se mi líbil tvůj styl hraní,
ale to že deset minut na to porušíš pravidla a ohrozíš tím i mou postavu na životě.
Mě fakt dokázalo naštvat!
Doufám, že ti to byl jen výpadek připojení, jenž
přišel v opravdu tu nejhorší dobu.

To snad ne!
Hra s tebou od setkání do mamonína byla skvělá, vážně se mi líbil tvůj styl hraní,
ale to že deset minut na to porušíš pravidla a ohrozíš tím i mou postavu na životě.
Mě fakt dokázalo naštvat!

přišel v opravdu tu nejhorší dobu.

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, díky za takové krásné oživení... Je krásné, když bojuje trpasličí urputnost a zabedněnost proti lstivosti a bezpáteřnosti banditů... a taky je vidět, co to znamená ten honosný název "Trpasličí těžký zimní pancíř" - obzvláště v případech jistých fóbií nebo omráčení tou krásnou pastí. Při *Kopne ho do koulí* jsem se smál, jak si asi musel narazit nohu. Asi pochopil, čemu braši říkají "gůlní plát", který oddělávají, když jdou navštívit strom poté, co vypili velké množství piva.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Tak tak, hlavne chudak bandita na svoji touhu po krvi doplatil a pri utoku sam umrel na predchozi zraneni - snad to bylo v tom fofru aspon trochu patrneAefar píše:Hehe, díky za takové krásné oživení... Je krásné, když bojuje trpasličí urputnost a zabedněnost proti lstivosti a bezpáteřnosti banditů... a taky je vidět, co to znamená ten honosný název "Trpasličí těžký zimní pancíř" - obzvláště v případech jistých fóbií nebo omráčení tou krásnou pastí. Při *Kopne ho do koulí* jsem se smál, jak si asi musel narazit nohu. Asi pochopil, čemu braši říkají "gůlní plát", který oddělávají, když jdou navštívit strom poté, co vypili velké množství piva.

- Deadlymoon
Klobouk dolu. Jako ja veděl, že jste zkušení hráči, ale dost se mi líbila hra Jona K. a Dietricha.
Ty reakce a ten vztah mezi nima... překrásně stvárněno!
Ty reakce a ten vztah mezi nima... překrásně stvárněno!

Cha, co mně, Liz si už dlouho dělá úplně co se ji chce a já jenom sleduju, co ta holka zase vyvedlaGhost píše:Tak já děkuji všem, ale hlavně Lizardovi a zuzuovi za hru po schůzi.
Jsem rád, že se Jon líbí, dělám, co můžu

Ale Jon je super

Já musim dneska poděkovat trpaslíkům za vejlet, pak schůzujícím za schůzování a Jonovi za poschůzování.
A Ezovi, bylo to sice krátký, ale moc fajn zpříjemnění rutinního tréninku.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Díky Myrpovi, Konrádovi a Cybermíšovi. CM má talent mě sledovat vždy při něčem důležitém a pěkně atmosféru vylepšit.
Smekám a přemejšlím, jak to dělá, že se objeví online vždy na čas (aniž bych ho žádal). Díky.

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…