Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Deadlymoon
ÁÁÁ já nemohl!!
Výtečně jsem se bavil!
Ale bylo to něco. Já absolutně nestíhal a všechno bylo jako na sekundu.
Díky všem a všemu! Naprosto parádní! Alkaran za pomoc, Skurkovi za podporu a Rekwilovi za odhodlání
a samozřejmě obecenstvu, že alespoň nějaké bylo. V první chvíli jsem se opravdu bál.

Ale bylo to něco. Já absolutně nestíhal a všechno bylo jako na sekundu.

Díky všem a všemu! Naprosto parádní! Alkaran za pomoc, Skurkovi za podporu a Rekwilovi za odhodlání

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Pavel hrál určitě toho smolaře :DGeorge píše:D & (í*2^5) & ky! Bylo to super...
BTW pro DM: kdo hrál koho?
Jiank díky Arto za to vše... od začátku do teď to bylo skvělý i když to začalo jedním velikým failem :D... púrostě díky, bylo to epický, obzvlášť na konci.
A pak díky … hráčům. An, Myrpa, Nicky …. paráda.

Re: obří dík
Byl to zřejmě Arto.hemendo píše:… a DM, tuším Cybermisa?
A já taky děkuju Artovi.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Pokud myslis toho strazneho dneska a ty veci okolo, tak to byla moje malickost, ostatni zalezitosti tusim Arto.hemendo píše:Moc a moc DĚKUJU za hru poslední tři dny Anurinovi, Tomynovi, Anade a DM, tuším Cybermisa?![]()
Ano myslím to, ale ostatnim DM samozřejmě taky díkcybermisa píše:Pokud myslis toho strazneho dneska a ty veci okolo, tak to byla moje malickost, ostatni zalezitosti tusim Arto.hemendo píše:Moc a moc DĚKUJU za hru poslední tři dny Anurinovi, Tomynovi, Anade a DM, tuším Cybermisa?![]()

Chtěl bych poděkovat, sleduju aférku s vracasem.… No a mám z toho hroznou radost kluci.
Kde je fairplay? pokud vím tak ta aura byla něco jako Bug z jednoho kvestu, a Hyrdanovi ikdyž jí neměl tak černou byla vrácena? a tady to prostě nejde? Se mi líbí jak se vám kříží ta OOC rovina s IC ? nebo má někdo nějaký lepší vysvětlení? něco jako zase jsem se sjel houbičkama a vracase nemám rád.
Tak děkuju zase ze mě stříkaj emoce, jsem jak nafetovanej králík LSD co si sedí na vajíčkách.
Ne a ted vážně dostaly ste mě ale nikdo mi nepopřál všechno nejlepší k narozeninám a proto se cejtim jak krokodíl kterej spolknul unavenýho a přerostlýho slona.
Ave, chci vám poděkovat jak se tu o to staráte a mám vás všechny moc rád.

Kde je fairplay? pokud vím tak ta aura byla něco jako Bug z jednoho kvestu, a Hyrdanovi ikdyž jí neměl tak černou byla vrácena? a tady to prostě nejde? Se mi líbí jak se vám kříží ta OOC rovina s IC ? nebo má někdo nějaký lepší vysvětlení? něco jako zase jsem se sjel houbičkama a vracase nemám rád.
Tak děkuju zase ze mě stříkaj emoce, jsem jak nafetovanej králík LSD co si sedí na vajíčkách.
Ne a ted vážně dostaly ste mě ale nikdo mi nepopřál všechno nejlepší k narozeninám a proto se cejtim jak krokodíl kterej spolknul unavenýho a přerostlýho slona.
Ave, chci vám poděkovat jak se tu o to staráte a mám vás všechny moc rád.

-
Jo je to hra to chápu, taky mi došlo že si jí chtěl picnout už tenkrát než jsem měla výpadek proudu to by asi chudák zůstala zamčená u chcípáka co?luciferkoo píše:za ten CVC se ti omlouvam ale mel sem to naplánovaný už předtim. Frido holt není hodná postava.divozenka píše:Díky nejmenovanému za včerejšek sem se fakt bavila
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná

Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
OT: lidi jestli si to chcete vyříkat, doporučuju PM 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
*obrovské vydechnutí únavou*
Teda opravdu to bylo vyčerpávajícně parádní. A teda odměna, to pavlovi ještě větší dík.
Konec konců ještě nic nekončí, je potřeba spíchnout pomník ;)
A teda velke uznáni pro zuzu že to splácal dohromady a velebeni budiž ti kdo zabránily aby se to ukončilo horkou jehlou ;)
Teda opravdu to bylo vyčerpávajícně parádní. A teda odměna, to pavlovi ještě větší dík.
Konec konců ještě nic nekončí, je potřeba spíchnout pomník ;)
A teda velke uznáni pro zuzu že to splácal dohromady a velebeni budiž ti kdo zabránily aby se to ukončilo horkou jehlou ;)
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie