Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Rádo se stalo.
A taky samozřejmě děkuju. Všem zúčastněným.
A taky samozřejmě děkuju. Všem zúčastněným.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
-
- Kontaktovat uživatele:
ostrov
EDIT Naylun: Smazáno pro porušení pravidel fóra. Sem se píše poděkování, ne osobní útok!
děkuji jedné hráčce za pěknou hru, hodně hráčů by se od ní mohlo učit
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
Tak díky všem co se dneska účastnili decentního výletu. Omlouvám se hráčům jejichž miláčci tam zůstali a spec díky Pavlovi za jeho pětihvězdičkovou pečovatelskou službu od začátku až do konce který teda...zažil jsem lecos, ale tahle anabáze byla zase něco novýho.
Doufám, že ses ke konci válel protože já na tvým místě bych asi byl u vytržení co se to tam proboha děje
Doufám, že ses ke konci válel protože já na tvým místě bych asi byl u vytržení co se to tam proboha děje
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Taktéž díky.. myslím, že tu "horší" část odnesl první pán, takže jsem to měl už celkem klidné
Jinak díky za odpoledne...doufám, že výprava dopadla úspěšně, ale jednak moje postava měla jistý názor na složení výpravy a jednak to stejně časově se mnou vypadalo všelijak, i když jsem pak ještě relativně dlouho ve hře byl

Jinak díky za odpoledne...doufám, že výprava dopadla úspěšně, ale jednak moje postava měla jistý názor na složení výpravy a jednak to stejně časově se mnou vypadalo všelijak, i když jsem pak ještě relativně dlouho ve hře byl
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za procházku, pak za cvičiště.… Van utržil pár pořádných ran, jeho "pýcha" taky...
a mě to asi donutí si konečně zjistit, v čem je zádrhel u mých NWN a vyřešit si to padání 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"